Yine nişanlım

Elimdeki yüzüğü bile çıkarıp kaldırdım . Ki 3 gündür aramıyor sormuyor zaten
Yüzüğü çıkarma o birşey degistirmez yine de sen bilirsin ailene bile bu durumu belli et de ki ben daha babamin evindeyim sizi ariyor sizden o cesatlreti aliyor . diyin ki baba ona haddini bildir yiksa ben evlenirsem daha büyük sorun cikar ya da annenize diyin o söylesin bemce ileride sıkıntı çıkar o zaman çıkacağına simdi cikar ki evliligin temelini evlendiginde değil hazirlik yapmaya basladiginda kur ki en azindan yanlislara müdahale edebilesin

Aman kızım, görünen köy klavuz istemez...Nişanlılık evliliğin fragmanıdır...

Acayip bir ilişki acayip nişanlılar. Tuhaf tripler. Fragman iç açıcı değil. Kendi kendinize yüzük çıkarmanız da bir işe yaramaz. Evlenmeden önce iyice düşünün aileniz de beni çok şaşırttı.

Ve sen bu adamla evlenmeyi düşünüyorsun! Pesss valla, sende ki de iyi cesaret.

Anasının evinde karışan, kendi evinde ne yapmaz. Sen evlilik kurumuna değil yarı acik cezaevine giriyorsun, farkında mısın?

Sana burada geleceğini izletsek de ayrılmayacaksın en iyisi yaşa gör anyayı konyayı.
İyi bari işe gidebiliyorsun büyük nimet.

Bir ömür bu zihniyette bir İnsana tahammül edebilecekmisin acaba iyi düşün bence

Kocamdan izin almıyorum bi yere giderken nişanlın neden izin alıyorsun ki???

Siz onun emrindeki çalışanı yada emir kulu değilsiniz, önce bunu idrak etmesini sağlayın.

İzin almak diye birşey yoktur,siz aklı fikri olan yetişkin bir insansınız.

Fikrini alırsınız, doğru gelirse uygularsınız. Ama iznini değil.

Nişanlıyken bu kadar karışan evlenince bakkala da izinle gönderir sizi, iyi düşünün

Böyle bir insanla hala evlenmeyi düşünmüyosundur umarım

Nişanlın hadsizin önde gideni ki sana izin verme yetkisini buluyor kendinde bir de annene şikayet ediyor. Iyi de annen ağzını açıp da sen kim köpeksin ki bu hakkı kendinde görüyorsun demiyor. Çok ilginç. Benim annem olsaydı tefe koyup çalardı o nişanlıyı. Bana da kafan mi yok bu adamla ömür mu geçer diye saydırırdı. Siz de ne güzel kuzu kuzu dinlemişsiniz sözünü ama beyfendi hala triplerde. Çünkü hazret alışmış her emrettiginin anında yerine getirilmesine. Sizin de derdiniz büyük ihtimalle böyle bir yaratıkla evlenecek olmak değil de size yüz vermemesi. İlginç.

Keske ipleri bu kadar eline vermeseydiniz simdi nasilsaniz evlendikten sonra cok daha kati olacaktir bu konularda. Simdiden biseyleri degistirmeye calisin bence ama her konuda boyleyse de cekilmez ki cnm

kızımı nişanlısı arayıp bana şikayet edecek.
yetmicek kızıma hakaret edecek.
siz şaşırdınız mı? aklınız başınızda mı?
ailenizin yanında bunları yapan evlenince size kan kusturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…