Yine o kadın!!!

"hem suçlusun hem güçlü, bu gece eve gelmeni istemiyorum" diye mesaj attım geldi bi ton açıklamalar yaptı.
o kızı 3 yıldır görmediğinii, ayrıca evlendiğini falan söyledi.
ben de salağa yattım tabii. telefonun da şifresini açmış bana verdi.
ama hala ben o mesajlaşmada o kızın ismini gördüğümden eminim :((

3 yıldır görmüyormuş da evlendiğini nerden biliyormuş sormadınız mı?

Siz de basit bir program kurmak icin ne diye programcı ararsınız ki, sorsaydınız iki dk biz yardımcı olurduk zaten.

kadın sana asla evet eşinle görüşüyoruz demez merak etme,onlar herşeyi konuşup ayarlamışlardır zaten,hoş bir erkek istemediği sürece zaten kımse kimseye zorla bişey yaptıramaz yada yaşayamaz...

yapacağın ya sineye çekmiş,inanmış gibi görünüp araya zaman girdikten sonra ispat için teknolojiye başvurman..
ya gerçekten eşini seviyosan sineye çelmen,gelip geçici hevestir diyip zamanana bırakman..
ya da ispat falan beklemeden direk gidip boşanman,ama kızla irtibata geçip falan asla kendini düşürme,değmez,hem kadın suçluysa eşin 10 kat daha suçlu...

sabahtan o kadının facebook hesabına bir arkadaşımın hesabından ekleme talebi yollamıştık
kabul etmiş şimdi.
kadın evlenmiş , o kısım beni rahatlattı yalnız ilginç bir detay var.
tesadüf de olabilir bilemem ama evlendiği kişiyle kocamın adı aynı :26:

Bu nasıl olabilir .
Eşiniz imam nikahı kıyıp bu ilişkiyi devam ettirmiş, kadında buna razı olmuş diye algılarım ben bu durumu.
Böyle bir tesadüf için dünya o kadar da küçük değil.
Daha ciddi takip ve araştırmaya ihtiyaç var.:ssz:

Bilgisayarcıya gitmeye ne gerek vardı ki altı üstü basit bir program yükleyip onu kullanacaktınız..

Buradan nasıl yüklendigine dair bir soru sorsaydınız emin olun yardımın alasını alırdınız..

Ayrıca şarjı almaya üşendim diyorunuz da mesele içinizi kemiriyor sizi bir üşengeçlik tutuveriyor..

Şahsen o kablo fizanda olsa gider alırdım..

Casus programı kurabilseydiniz iyi olurdu, neyse geçmiş olsun. olmuş bir kere, bundan sonra yapılabileceklere bakalım. Madem telefonun şifresini açtı, telefona casus program ekleyebiliyorsanız ekleyin, veya gsm operatöründen nerede olduğunu öğrenebiliyorsun, ben eşimi öyle yakalamıştım araştırabilirisiz, dakika dakika nerede olduğunu öğrenebiliyorsunuz onun haberi olmadan :) o uyurken kayıdını yaparsınız.

başka biriyle evli ama evlendiği kişinin adı eşimle aynı
hatta bu adı dövme bile yaptırmış
neyse belki sadece tesadüftür, yoksa böyle takıntılı bi sevgi olabilir mi ki?

Takip etmek lazım
Bu dövme yaptıracak kadar sevdiği eşinin hiç mi fotosu yok mesela

Bu nasıl olabilir .
Eşiniz imam nikahı kıyıp bu ilişkiyi devam ettirmiş, kadında buna razı olmuş diye algılarım ben bu durumu.
Böyle bir tesadüf için dünya o kadar da küçük değil.
Daha ciddi takip ve araştırmaya ihtiyaç var.:ssz:

Ben imam nikahı kıyıldığını bile düşünmedim arkadaşım..
Hani dost hayatı gibi bişey geldi aklıma..
Bence de aynı isim falan, tuhaf...

Bilgisayarcıya gitmeye ne gerek vardı ki altı üstü basit bir program yükleyip onu kullanacaktınız..

Buradan nasıl yüklendigine dair bir soru sorsaydınız emin olun yardımın alasını alırdınız..

Ayrıca şarjı almaya üşendim diyorunuz da mesele içinizi kemiriyor sizi bir üşengeçlik tutuveriyor..

Şahsen o kablo fizanda olsa gider alırdım..

Aynen öyle..
Bir durumun peşinde olacağım(aldatma) Hemde amaan ne olacak yapmayıvereyim başka zaman alırım modu da ne demek..
Kesinlikle katılıyorum hudutta olsa yine alırdım ben de.

4,5 senelik evliyim.
3 yıl önce kocamın ayrı bir facebooku olduğunu farkettim.
facebookunda da bi kızla duvarında aşk mesajlaşmaları vardı.
boşanma davası açtım, tam o sırada da hamile olduğumu öğrendim.
kızla konuştuğumda ben onun evli olduğunu bilmiyordum, onunla işim olmaz artık dedi.
kocam da bi anlık duygusal boşluktu, reel hayatta görüşmedik, sen işlerinle ilgilenirken, onun ilgisi bana iyi gelmişti ve evli olduğumu biliyordu, hatta onun ısrarcılığına dayanamadım da kapıldım dedi.
hamileliğim de dolayısıyla affettim.
3 yıldır gerçekten çok mutluyduk, bana karşı o kadar sevgi ve ilgiyle doluydu ki.
son zamanlar yine aramız soğuklaştı.
ve benim aklıma kuruntular da düşmeye başladı. Derken bir gün bilgisayarının ekranında facebook mesajlarında o kızla mesajlaştığını uzaktan gördüm, ben içeriğini okuyana kadar sayfayı kapattı.
sorduğumda da yok öyle bişey kız kardeşim mesaj atmış, sen artık kafamda ne kuracağını şaşırdın dedi.
ama eminim ekranda o kızın adı yazıyordu. o ismi asla unutmamam ben.
zihnim bana oyun oynuyor olamaz dimi?
o kıza mesaj atmalı mıyım?

Kız kardeşiyse neden sayfayı kapatıyor? Çocuk kandırır gibiler ya.

aldatıyor mu aldatmıyor mu, o bir şekilde anlaşılır da.. önemli olan konu sahibi aldatılmış ise ne yapacak. boşanacak mı , evliliğe devam mı edecek. devam edecekse araştırmanın bir mantığı yok çünkü

Eğer ki aldatıldığınızı öğrendikten sonra evliliğinizi sürdürecekiseniz bırakın araştırmayı. . Ama ortaya çıkar çıkmaz tekmeyi atıcam diyorsanızda takibe almak şart. .
Facebook mesajları maile düşüyor eşinizin mail şifresi yokmu sizde. .Ya da çocuğunuz telefnda oyun oynayabiliyor mu . .Eğer oynayabiliyorsa çocuğunuz aracılığı ile telefonu alabilirsiniz diye düşünüyorum. .

o anki hissi şimdi kestirmek zor olur, yakalayana kadar devam bence.

Eşimin bekar arkadaşının ben yakaladıktan sonra cümlesi; evleneceksen zeki kadınla da evlenmeyecekmişsin ben senden bunu öğrendim demiş.

Bunlar bizi ahmak sanıyor galiba, beceriksiz, bir halttan anlamaz sanıyorlar ama kadının hissi onlardan kaç kat fazla bilmiyorlar!

bu adam gerçekten çok şanslı.
şu bilgisayar programcısına, ortak tanıdıklar olduğu için eşimin kardeşi sevgilisinden şüpheleniyor, kardeşi sevgilisinin bilgisayarını bi bahaneyle almış yarın bişey yapabilir miyiz demiştim.
bugün de şarjım bitti, şarj da arabamda kalmış bi ara inmeyi üşendim. programcı eşimi aramış bana ulaşamayınca
haklıyken haksız konuma düştüm, bağırındı, çağırındı sinirliyim dedi gitti az önce offfff yaaa :(
ben de bu şans olduğu sürece....
Siz bence duygusal yoğunlukta, herhalde şok olup mantıklı ve zekice adımlar atmayı beceremiyorsunuz. Tanıdık bilgisayarcıya gitmişsiniz, bunu herhangi bir zaman kocanızı gördüğünde söylerdi, en azından sorardı ne oldu abi diye.
Neyse artık. Siz kocanız yokken internetten araştırıp ve bizlere sorup şu programı yükleyin.

Canım bilgisayarına artık bundan sonra casus program kurduramazsın lakin uyuyan ayıyı uyandırmıssın mutlaka tarama yaptırır...:18: Boşanmak istiyorsan da illa bir bahanen gerekmez olanlar seni iyice yıpratmış.Eşinle yetişkin bireylersiniz suçlamadan mantıklıca karşılıklı konusun birbirinizden beklentilerinizi söyleyin eşine güvenini yıprattığını söyle kızın adını gördüğünü ve bundan emin olduğunu söyle.Facebook hesaplarınızı kapatın bilgisayarlarınızda telefonlarınızda şifre olmasın.:50: Hala bu iş yürümüyorsa birbirinizi bunaltmanızın anlamı yok.Telefondan silinen mesajları (Android tabanlıysa telefon) geri getirme sansın var.Ya da eşine bir öneride bulun aksam gelince 2 günlüğüne telefonlarımızı değiştirelim de çağrıları birbirinizin teline yönlendirirsiniz işleriniz aksamaz sadece gelen mesajları okuyabilirsin eşinin telinden ve senin teline gelen aramalar yönlendirildiğinden dolayı da eşinin telefonundan cevaplarsın olur biter. Ayrıca buna benzer durumlar yaşayan bayanlar illa bir bilgisayarcıya gitmenize gerek yok casus programları kendiniz de kurabilirsiniz.İnanın çok basit .

valla ne desem ki ama bence beklemelisin mutlaka bir yerde pot kıracak acele etme hangi olay gün yüzüne çıkmadı ki :/

affedersen böyle olur işte.. bir anlıkmış vs.. sen bir adamla mesajlaş bakalım sonra bir anlıktı de ne oluyor?

O Kız ve ya değil önemli olan içinizdeki bu kuruntularla daha nereye kadar devam ediceğiniz...:19:Atı alan üsküdarı çoktan geçmiş diyelim, kızı uyardınız kız size evli olduğunu bilmiyodum işim olmaz demiş, şimdi ne diycek peki... Bırakın eşinizi kendi haline sanal yada değil aldatma aldatmadır sonuçta.. Bunun duygusal boşluğu falan asla olmaz:20:

4,5 senelik evliyim.
3 yıl önce kocamın ayrı bir facebooku olduğunu farkettim.
facebookunda da bi kızla duvarında aşk mesajlaşmaları vardı.
boşanma davası açtım, tam o sırada da hamile olduğumu öğrendim.
kızla konuştuğumda ben onun evli olduğunu bilmiyordum, onunla işim olmaz artık dedi.
kocam da bi anlık duygusal boşluktu, reel hayatta görüşmedik, sen işlerinle ilgilenirken, onun ilgisi bana iyi gelmişti ve evli olduğumu biliyordu, hatta onun ısrarcılığına dayanamadım da kapıldım dedi.
hamileliğim de dolayısıyla affettim.
3 yıldır gerçekten çok mutluyduk, bana karşı o kadar sevgi ve ilgiyle doluydu ki.
son zamanlar yine aramız soğuklaştı.
ve benim aklıma kuruntular da düşmeye başladı. Derken bir gün bilgisayarının ekranında facebook mesajlarında o kızla mesajlaştığını uzaktan gördüm, ben içeriğini okuyana kadar sayfayı kapattı.
sorduğumda da yok öyle bişey kız kardeşim mesaj atmış, sen artık kafamda ne kuracağını şaşırdın dedi.
ama eminim ekranda o kızın adı yazıyordu. o ismi asla unutmamam ben.
zihnim bana oyun oynuyor olamaz dimi?
o kıza mesaj atmalı mıyım?

eşin mi dogru söylüyor kızmı
kız eşinin evli oldugunu bilmedigin söylemiş
eşinde evli oldugumu biliyordu demiş
eger öyle bişey şuanda varsa kıza degil sen mesajı eşine at

o anki hissi şimdi kestirmek zor olur, yakalayana kadar devam bence.

Eşimin bekar arkadaşının ben yakaladıktan sonra cümlesi; evleneceksen zeki kadınla da evlenmeyecekmişsin ben senden bunu öğrendim demiş.

Bunlar bizi ahmak sanıyor galiba, beceriksiz, bir halttan anlamaz sanıyorlar ama kadının hissi onlardan kaç kat fazla bilmiyorlar!

benim exte demişti bir kere akıllı olsun ama benden zeki olmasın

Back
X