Aynen bu nasıl cesaret ya! Ben olsam böyle şeylere sebep olan birini görsem yolumu değiştiririm...Ne denir ki adamdaki sizi kaybetmeyi göze alma cesareti takdire şayan
Psikolojisi bozulmuştu diye affettim ve bir haha tekrarlamıyordu. Zaten korkuyor da artık çünkü ben eskisi gibi değilim. Elini havaya kaldırmasına bile tahammülüm yok basıyorum çığlığı polisi ararım diyorum. Muhtemelen şiddete rağmen boşanmadı diye güvendi ama şans verdiğimi anlamadı.başta dayak yediğinizde boşanmış olsaydınız şimdi bu dertleri çekmezdiniz ama.
Çok korkuyorum neden bilmiyorum. Gelecek boşanmış olmak, üzerine çoçuğum. Allahım öyle bir korku ki ya pişman olursam diye.. Evlwndiğime de pişmanım gerçi şu hale bak!..Sen elinden geleni yaptin...bundan sonra hayırlısı olsun artik...
Boşanmakta evlenmek gibi hayatın bir gerçeğiÇok korkuyorum neden bilmiyorum. Gelecek boşanmış olmak, üzerine çoçuğum. Allahım öyle bir korku ki ya pişman olursam diye.. Evlwndiğime de pişmanım gerçi şu hale bak!..
Korkacak bişey yok evet 1 yıl çok kötü zamanlar geçiriyorsun çok ağır bir yük gibi geliyor hayatının sonu gibi hissediyorsun.Ama hayata adapte olduğunda ben ne yapmışım ya diyorsun erkeklerin geneli zamanla çocuğunu bile aramıyor sormuyor boşanınca çok doğru karar verdiğini ozaman anlıyorsun.korkacak bişey yok pişman nie olacaksın aldatılmaya doymadım biraz dahamı altatılayım nekadar pislik olduğunu daha çokmu göreyim istiyorsun.Güzelim bak imkanlar şartlar olmayabilir ama lütfen kendinizi ezdirmeyin .ben bunları yaşadım .aldattığı kızı aradım hakaret ettim diye dayak yedim burnum kırıldı düşün.lütfen kendinizi ezdirmeyin allah merhametli sadık dürüst insanlarla karşılaştırsın inşallah.Çok korkuyorum neden bilmiyorum. Gelecek boşanmış olmak, üzerine çoçuğum. Allahım öyle bir korku ki ya pişman olursam diye.. Evlwndiğime de pişmanım gerçi şu hale bak!..
Pisman olacagini dusunmuyorum olma da zaten kendine buyuk haksizlik olur ya....korkman cok dogal,kizin da var cunku ve o yalnizlik hissi seni korkutuyor farkindayim ama icinden gecmen gerek bu korkununÇok korkuyorum neden bilmiyorum. Gelecek boşanmış olmak, üzerine çoçuğum. Allahım öyle bir korku ki ya pişman olursam diye.. Evlwndiğime de pişmanım gerçi şu hale bak!..
Bu adama defalarca şans vermek ilk hataniz....Çok korkuyorum neden bilmiyorum. Gelecek boşanmış olmak, üzerine çoçuğum. Allahım öyle bir korku ki ya pişman olursam diye.. Evlwndiğime de pişmanım gerçi şu hale bak!..
Gelecek boşanmış olmak, üzerine çoçuğum
Kadını da telefonundan engelledim whatsapptan da engelledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?