off çok zor bir durum. Sizi çok iyi anlıyorum benzer şeyleri yaşamış biri olarak. Ama kendimi anlatırsam örnek olması için, ben kaldıramadım, değişse düzelse bile içimde birşeyler ölmüştü ve devam etseydim evliliğe kendimi bitirirdim zamanla. düşünsenize sürekli aklınızda olacak, bu kadınla bitse başkasıyla mı başlayacak, yalan mı söylüyor doğru mu diye düşünmek ne kadar zor ömür boyu. Artı bir de şiddet varmış. Bu adamın değişeceğine inanıyor musunuz? ben inanmıyorum davranış örüntülerinin değişeceğine.
İşiniz var aileniz arkanızda, çocuğunuz var evet ben de biri 4 biri 1 yaşında 2 çocuğumla 1 ay içinde ayrıldım. İlk aylar psikolojim allak bullaktı ama zamanla daha güçlü kalktım ayağa. Evlilik, eş fasa fiso hepsi, önemli olan insanın kendine saygısı. Boşanın yada boşanmayın sizin kararınız tabiki etkilemek için yazmıyorum.
Boşanma kararını vermek de bir kadın olarak güçlü olmayı gerektiriyor, zorluklara tek başınıza göğüs gereceksiniz. Ama Allah niyeti salih olana gerçekten yardım ediyor. 2 yıl önceki halime bakıyorum da, şükürler olsun neleri atlatmışım, nasıl değişmişim diyorum. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin, çok üzülüyorum aldatılan kadın hikayelerini duyunca.