• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine olan oldu

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
ayrıldık yine..
mailine girdim bi kız ismi var yanında da tez yazıyo,sordum bu ne diye hocası gönderdi dedi arada hoca olmasa ilgilenmezdim dedi,ama kanıt yok tabi..ben emin olsam arada birilerinin olduğuna mecbur kaldığına yine sorun etmem.
bakın bide şöyle bişey var o mail de bi sürü bayan var hepsi böyle derslerle sınavla ,ilgili birşey göndermiş onlar beni rahatsız etmiyo eğer ben abartıyo olsam onlarıda sorun etmezmiydim???hiçbirini sorun etmedim
ama bu kızın ismini görünce huzursuz oldum işte uyuyamadım,sadece o da değil şimdi nişanlım bi konuda analizler yapıyo bu yüzden ödevi çalışması v.s olan ona geliyo ama reddedebilir bu onun elinde yok derslerle ilgili bşy olsa yardım etse zaten sorun etmem ama niye bayanların ödeviyle teziyle niye uğraşsın ki?

çok eskiden arkadaşının eşinin bi analizi vardı mesela benide çağırmışttı yaparken aynı masada yanyana oturdular mesela,bilmiyorum ama her gelenle böyle yakın oturmasına ilgilenmesine nasıl tahammül edebilirim ki?

kavga ettik işte o beni çok kırdı ben onu,bak sana anlatıyorum yine huzursuzsun bana inancın yok dedi üste çıkmak için.

psikologa gitmek fln çözüm değil,insanda biraz şans olmalı bence,bakın 3 te randevum var bugün mesela hafalardır da gidiyorum belki faydası oldu ama karşımda ki beni önemsemedikten sonra,bana güven vermedikten sonra neye yarar bunlar.

istisnasız her gece ağlıyorum ama düzelcek unutcam başka yolu yok mutlu değildim

Allah size akıl fikir versin valla. Kendinize dert mi arıyorsunuz? Bence acı çekmek sizin hoşunuza gidiyor. Her an mutsuz olmak istiyorsunuz galiba. Başka açıklaması olamaz bu yaptıklarınızın.

Siz bunu unutup başkasına aşık olsanız da karakterinizi değiştirmedikçe fayda etmez. Hatta bence bu adamı hiç bırakmayın sizie iyi dayanıyor.

ayrıldık yine..
mailine girdim bi kız ismi var yanında da tez yazıyo,sordum bu ne diye hocası gönderdi dedi arada hoca olmasa ilgilenmezdim dedi,ama kanıt yok tabi..ben emin olsam arada birilerinin olduğuna mecbur kaldığına yine sorun etmem.
bakın bide şöyle bişey var o mail de bi sürü bayan var hepsi böyle derslerle sınavla ,ilgili birşey göndermiş onlar beni rahatsız etmiyo eğer ben abartıyo olsam onlarıda sorun etmezmiydim???hiçbirini sorun etmedim
ama bu kızın ismini görünce huzursuz oldum işte uyuyamadım,sadece o da değil şimdi nişanlım bi konuda analizler yapıyo bu yüzden ödevi çalışması v.s olan ona geliyo ama reddedebilir bu onun elinde yok derslerle ilgili bşy olsa yardım etse zaten sorun etmem ama niye bayanların ödeviyle teziyle niye uğraşsın ki?

çok eskiden arkadaşının eşinin bi analizi vardı mesela benide çağırmışttı yaparken aynı masada yanyana oturdular mesela,bilmiyorum ama her gelenle böyle yakın oturmasına ilgilenmesine nasıl tahammül edebilirim ki?

kavga ettik işte o beni çok kırdı ben onu,bak sana anlatıyorum yine huzursuzsun bana inancın yok dedi üste çıkmak için.

psikologa gitmek fln çözüm değil,insanda biraz şans olmalı bence,bakın 3 te randevum var bugün mesela hafalardır da gidiyorum belki faydası oldu ama karşımda ki beni önemsemedikten sonra,bana güven vermedikten sonra neye yarar bunlar.

istisnasız her gece ağlıyorum ama düzelcek unutcam başka yolu yok mutlu değildim

Daha önce aldatildiniz mi?

Yani su okudugum hicbir şey bana güvensizlik verecek şeyler değil... Değil güvensizlik agzimi acip soru sormaya bile değmez bana gore..

Ancak daha önce ihanete ugramis bir kadin ve yakendine gram özgüveni olamayan bir kadin bu tur şeyleri sorun edebilir... Siz hangisisinz onu bilemedim...

bu adam seni eğer dağa önce aldatmadıysa bence durumun gerçekten psikologluk.
ha eğer aldattıysa ve bişilerini yakaladıysan haklısın şüphelenmekte diyebilirim.
ama şöle bişi var
bu tür ders, tez olaylarında insanlar hep birbirlerine yardım eder.
bugün onun sana ihtyacı olur yarın senin ona.
o yüzden hayır diyemezsin.dersen sana da hayır derler kendim yaşadım biliyorum.
ayrıca da inanın sizi aldatacağı varsa bunu aklınıza bile gelmeyen
herhangi başka bir yerde yapacaktır.
bu şekilde onu bunaltmaktan başka hiçbişey geçmez elinize, adınızı onun gözünde manyağa çıkarırsınız sadece.

Daha önce aldatildiniz mi?

Yani su okudugum hicbir şey bana güvensizlik verecek şeyler değil... Değil güvensizlik agzimi acip soru sormaya bile değmez bana gore..

Ancak daha önce ihanete ugramis bir kadin ve yakendine gram özgüveni olamayan bir kadin bu tur şeyleri sorun edebilir... Siz hangisisinz onu bilemedim...

aldatılmadım ama güvenimi sarsıcak şeyler yaptı

bu adam seni eğer dağa önce aldatmadıysa bence durumun gerçekten psikologluk.
ha eğer aldattıysa ve bişilerini yakaladıysan haklısın şüphelenmekte diyebilirim.
ama şöle bişi var
bu tür ders, tez olaylarında insanlar hep birbirlerine yardım eder.
bugün onun sana ihtyacı olur yarın senin ona.
o yüzden hayır diyemezsin.dersen sana da hayır derler kendim yaşadım biliyorum.
ayrıca da inanın sizi aldatacağı varsa bunu aklınıza bile gelmeyen
herhangi başka bir yerde yapacaktır.
bu şekilde onu bunaltmaktan başka hiçbişey geçmez elinize, adınızı onun gözünde manyağa çıkarırsınız sadece.

ztn gidiyorum psikologa bugünde ravdevum var
daha önce güvenimi sarstı o yüzden.ama bi önemi yok artık ayrıldık ve 5 gündür hiç konuşmadık

Kardes , sen hasta misin?

Bak mailin basligi TEZ. Yani bu bir ogrencinin TEZi, sevgiliniz de bir HOCA. Anladiniz mi? OGRENCILER, HOCALARINA TEZLERINI gonderirler, okusunlar, duzeltme ve yorum yapsinlar diye. Baska bir HOCA da sizin sevgilinize bu tezi okumasi , fikir belirtmesi icin gondermis, bundan ne anlama vardiniz? Sizin sevgilinizin isi bu, ogrencilerle ilgilenmek cunku o bir hoca, tamam mi?

Siz ne is yapiyorsunuz, siz de mi grad ogrencisisiniz? Ben doktora yapiyorum, basimi kasiyacak vaktim olmuyor bazen, siz bu adamin pesinde boyle dedektiflik yaparak, kafaniz surekli ondayken isinize nasil odaklanacaksiniz??

Soyle bir fikrim var, siz bu adami birakin. Hicbir bayanin olmadigi isyerleri var, Ostim'de veya Sincan Sanayi'de, ordan calisan bir bey bulun veya bu adama buralardan bir is bulun, ne dersiniz?

Bu arada, bu adam sizi niye cekiyor ben de bunca konuda burayi anlayamadim, o da problemli bence. Normal bir erkek bunca dirdiri cekmez, tekmeyi koyardi coktan, haberiniz ola.

psikolog bile çözemedikten sonra senin için umut yok, sen hiç düzelemeyeceksin
bu çocuktan ayrılsan başkası girse hayatına bile yine aynı davranacaksın
çünkü sen hatayı kendinde görmüyosun hiç bi zaman.. hep haklı görüyosun kendini
senin yerinde olmayı hiiiiiç ama hiç istemezdim, insan yaşadığını bile anlamaz.. böyle hayat mı olur yaa
sürekli diken üstünde..

bence ayrıl daha birleşme yazık hem ona hem sana...

bencede,böylesi daha iyi şu an çok kötüyüm ama zamanla geçer inş

Kardes , sen hasta misin?

Bak mailin basligi TEZ. Yani bu bir ogrencinin TEZi, sevgiliniz de bir HOCA. Anladiniz mi? OGRENCILER, HOCALARINA TEZLERINI gonderirler, okusunlar, duzeltme ve yorum yapsinlar diye. Baska bir HOCA da sizin sevgilinize bu tezi okumasi , fikir belirtmesi icin gondermis, bundan ne anlama vardiniz? Sizin sevgilinizin isi bu, ogrencilerle ilgilenmek cunku o bir hoca, tamam mi?

Siz ne is yapiyorsunuz, siz de mi grad ogrencisisiniz? Ben doktora yapiyorum, basimi kasiyacak vaktim olmuyor bazen, siz bu adamin pesinde boyle dedektiflik yaparak, kafaniz surekli ondayken isinize nasil odaklanacaksiniz??

Soyle bir fikrim var, siz bu adami birakin. Hicbir bayanin olmadigi isyerleri var, Ostim'de veya Sincan Sanayi'de, ordan calisan bir bey bulun veya bu adama buralardan bir is bulun, ne dersiniz?

Bu arada, bu adam sizi niye cekiyor ben de bunca konuda burayi anlayamadim, o da problemli bence. Normal bir erkek bunca dirdiri cekmez, tekmeyi koyardi coktan, haberiniz ola.

hastamısın ne demek bu kadar kırıcı mı olmak lazım?
çalışmıyorum ben aynı okulda yükseklisans yapıyorum
beni çekmesinden bahsetmişsin de bende onun birçok saçma sapan davranışını kıskançlığını çektim katlandım ama buraya kadarmış demek ki

ayrıca bu tekmeyi koyardı kelimesi ne kadar basit ve iğrenç farkındamısın

psikolog bile çözemedikten sonra senin için umut yok, sen hiç düzelemeyeceksin
bu çocuktan ayrılsan başkası girse hayatına bile yine aynı davranacaksın
çünkü sen hatayı kendinde görmüyosun hiç bi zaman.. hep haklı görüyosun kendini
senin yerinde olmayı hiiiiiç ama hiç istemezdim, insan yaşadığını bile anlamaz.. böyle hayat mı olur yaa
sürekli diken üstünde..

ama ben hatamı kabul etmesem terapiye başlamazdım

bencede,böylesi daha iyi şu an çok kötüyüm ama zamanla geçer inş

hastamısın ne demek bu kadar kırıcı mı olmak lazım?
çalışmıyorum ben aynı okulda yükseklisans yapıyorum
beni çekmesinden bahsetmişsin de bende onun birçok saçma sapan davranışını kıskançlığını çektim katlandım ama buraya kadarmış demek ki

ayrıca bu tekmeyi koyardı kelimesi ne kadar basit ve iğrenç farkındamısın

Farkindayim, cunku bu duruma uyan tek ifade bu bence. Yazdiginiz seyler gercekten hem gulunc, hem korkunctu, aklima hasta dan baska bir kelime gelmedi.

Onceki konularini da hatirliyorum, aslinda bu adam hic normal degil ve bence seni bu kadar takintili olmaya onun davranislari suruklemis olabilir.

Simdi ne yapacaksin, tekrar barisacak misin? yani yipranmadin mi, bu kafayla nereye kadar gidebileceksin? Haydi bunlari gectim, nasil mezun olacaksin, kendi tezine nasil odaklaniyorsun ? Aklini basina al biraz, ben master tezi yazarken ben ve etrafimdaki herkes deliler gibi gece-gunduz calisiyorduk zamaninda bitirmek icin. Sen boyle kafan surekli diger kadin ogrencilerdeyken nasil bu isi yapacaksin?

Son düzenleme:
ayrıldık yine..

Şu kadarını söyliyim. Ayrılsanız da yeni birini bulsanız bile sizi "mutlu" edecek insanı bulamazsınız. Ynai belki kadınların sokağa çıkmasının uygun görülmediği ve de iş hayatında olmadığı bir memlekete giderseniz orda sizi "mutlu" edecek insanı bulabilirsiniz.

Böyle konuları okuyunca (geçen de sevgilisini gazetedeki kadınların resminden kıskanan biri vardı) diyorum bu arkadaşlar sanırım inanılmaz güzel ya da inanılmaz derece de pozitif başka yönleri var çünkü bir insan bir insanı bu halde başka türlü çekmez.

ama ben hatamı kabul etmesem terapiye başlamazdım

bak canım.. bu çocuk sana daha önce neler yaşattı güvenini sarsacak ekstra neler yaptı bilmiyorum
ama tüm konularına hakimim ordaki konularda cidden güven sarsacak bişey yok
senin çok ciddi 'güvenememe' sorunun var.. sen nişanlına güvenmiyosun bu kadar basit bu iş
doktor da çare olmamış çünkü bu anlattığın son olayda da hiç bi şey yok inan ki
benim eşimi çoğu akşam müdürü olan bi kadın getiriyo eve arabayla mesaiye kaldıklarında
ve inan sana çooook uç nokta gelecek bi sürü şey sayabilirim.. ki ben kıskanç bir insanım
insan sevdiğini kıskanır ama güvenir de.. güvenmedikten sonra o büyük aşkın da bi önemi olmaz
eğer güvenmiyorsan da zaten ayrılman inan en mantıklısı
sen nişanlına güvenmiyorsun konularında çıkan sonuç bu.. ayrılmanız en iyisi olmuş
bence dönme geri ve uzun bi süre aşk meşk olaylarına da girme kendini dinle

Farkindayim, cunku bu duruma uyan tek ifade bu bence. Yazdiginiz seyler gercekten hem gulunc, hem korkunctu, aklima hasta dan baska bir kelime gelmedi.

Onceki konularini da hatirliyorum, aslinda bu adam hic normal degil ve bence seni bu kadar takintili olmaya onun davranislari suruklemis olabilir.

Simdi ne yapacaksin, tekrar barisacak misin? yani yipranmadin mi, bu kafayla nereye kadar gidebileceksin? Haydi bunlari gectim, nasil mezun olacaksin, kendi tezine nasil odaklaniyorsun ?

evt onun davranışları beni bu hale getirdi zaten
tabi ki barışmıycam,oda zaten barışmak istemez
zaten mezun oldum ben,bilmiyorum nasıl olcak beş gündür okula bile gitmiyorum

ay hocaysa ilerde daha da zorlanırsınız. sizde yüksek lisans yapıyormuşsunuz. tezliyse sizinde gözetmen hocanız olacak. tezleerini yazıp yazıp ona götüreceksin. telefonla görüşmek zorunda kalacaksın. ozaman ne olacak.

bak canım.. bu çocuk sana daha önce neler yaşattı güvenini sarsacak ekstra neler yaptı bilmiyorum
ama tüm konularına hakimim ordaki konularda cidden güven sarsacak bişey yok
senin çok ciddi 'güvenememe' sorunun var.. sen nişanlına güvenmiyosun bu kadar basit bu iş
doktor da çare olmamış çünkü bu anlattığın son olayda da hiç bi şey yok inan ki
benim eşimi çoğu akşam müdürü olan bi kadın getiriyo eve arabayla mesaiye kaldıklarında
ve inan sana çooook uç nokta gelecek bi sürü şey sayabilirim.. ki ben kıskanç bir insanım
insan sevdiğini kıskanır ama güvenir de.. güvenmedikten sonra o büyük aşkın da bi önemi olmaz
eğer güvenmiyorsan da zaten ayrılman inan en mantıklısı
sen nişanlına güvenmiyorsun konularında çıkan sonuç bu.. ayrılmanız en iyisi olmuş
bence dönme geri ve uzun bi süre aşk meşk olaylarına da girme kendini dinle

anlıyorum:(o zaman ben abarttım diyelim,ama nasıl huzursuz olduğumu anlatamam neden öyle oldum bilmiyorum gerçekten anlam veremiyorum yani içim sıkıldı boğuluyo gibi oldum resmen yoksa kimse keyfinden kavga çıkarmaz
aldatma değil ama yaptı hoş olmayan şeyler.
evt güvenmiyorum inanmıyorum bu durumda barışsakta aynı şeyler olcak
barışmamız zaen imkansız artık,ben kimseyi düşünemem zaten şu an her ayrılan insan gibi acı çekiyorum ne zaman geçicek bilmiyorum geçsede kimseyi istemiyorum

Şu kadarını söyliyim. Ayrılsanız da yeni birini bulsanız bile sizi "mutlu" edecek insanı bulamazsınız. Ynai belki kadınların sokağa çıkmasının uygun görülmediği ve de iş hayatında olmadığı bir memlekete giderseniz orda sizi "mutlu" edecek insanı bulabilirsiniz.

Böyle konuları okuyunca (geçen de sevgilisini gazetedeki kadınların resminden kıskanan biri vardı) diyorum bu arkadaşlar sanırım inanılmaz güzel ya da inanılmaz derece de pozitif başka yönleri var çünkü bir insan bir insanı bu halde başka türlü çekmez.

benim bi tık üstüm olanlarda varmış demek ki

Back
X