• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine olan oldu

Tezim icin birsury erkekle gorustum. Bir daha dikkat edeyim. :))
Lorena calismayan birini bul kendine. Ya da boyle evin altinda dukkani olan biri olsun. Dukkan da nalbur gibi bisey olsun fazla kadinlarin ilgisini cekmeyecek bir sey. Bu adam sana gore degil..

Bu kadar öncesine dayanan bir problemi psikologta sadece birkaç seansta çözebileceğinizi düşünmüyorsunuz sanırım?

Son düzenleme:
napiyim yani ne deseydim.

işte konularım yüzünden ön yargı oluştu insanlarda ,belkide hissettim,ben kavga çıkarmaya meraklı değilim ki boğuluyo gibi oldum resmen içim sıkıldı yani

devam edicem ztn başka türlü kendime gelemem.umarım kimse çıkmaz karşıma ben istemiyorum yanlz yaşlanmak istiyorum artk

Bence bu saatten sonra denilecek yapılacak pek bir şey yok. Daha fazla laçkalaşmadan bitsin. Çünkü bu şekilde bir ilişkiyi ikiniz de haketmiyorsunuz.

öğretim üyesi hocalar çoğu şeyi asistanlarına yaptırıyorlar... aslında nişanlın doğru söylemiş...

ayrıca güvensizliğini arkadaşların hazırlamış senin... eski çapkınlıkları felan... bunları bile bie sevgili olmuş, nişanlanmışsın... hepte dip dibeymişsin... neden milletin dolduruşuna geldin ki... sorunun o aslında. demekki dolduruşa çok çabuk geliyorsun... belki seni dolduranlar kıskançlıklarından yaptılar...

evt işte hep beraberdik bu yüzden bu kdr devam etti belkide
bilemeyiz ki ne niyetle söylediler ama başka kimse hakkında çıkmadı bu dedikodular hepsine abi gözüyle bakarım çok yakışıklı asistanlar var mesela onların tek birşeyini duymadım

Son düzenleme:
ayrıldık yine..
mailine girdim bi kız ismi var yanında da tez yazıyo,sordum bu ne diye hocası gönderdi dedi arada hoca olmasa ilgilenmezdim dedi,ama kanıt yok tabi..ben emin olsam arada birilerinin olduğuna mecbur kaldığına yine sorun etmem.
bakın bide şöyle bişey var o mail de bi sürü bayan var hepsi böyle derslerle sınavla ,ilgili birşey göndermiş onlar beni rahatsız etmiyo eğer ben abartıyo olsam onlarıda sorun etmezmiydim???hiçbirini sorun etmedim
ama bu kızın ismini görünce huzursuz oldum işte uyuyamadım,sadece o da değil şimdi nişanlım bi konuda analizler yapıyo bu yüzden ödevi çalışması v.s olan ona geliyo ama reddedebilir bu onun elinde yok derslerle ilgili bşy olsa yardım etse zaten sorun etmem ama niye bayanların ödeviyle teziyle niye uğraşsın ki?

çok eskiden arkadaşının eşinin bi analizi vardı mesela benide çağırmışttı yaparken aynı masada yanyana oturdular mesela,bilmiyorum ama her gelenle böyle yakın oturmasına ilgilenmesine nasıl tahammül edebilirim ki?

kavga ettik işte o beni çok kırdı ben onu,bak sana anlatıyorum yine huzursuzsun bana inancın yok dedi üste çıkmak için.

psikologa gitmek fln çözüm değil,insanda biraz şans olmalı bence,bakın 3 te randevum var bugün mesela hafalardır da gidiyorum belki faydası oldu ama karşımda ki beni önemsemedikten sonra,bana güven vermedikten sonra neye yarar bunlar.

istisnasız her gece ağlıyorum ama düzelcek unutcam başka yolu yok mutlu değildim
Bunun şansla ne alakası var ki?
Senin kıskanç olmanın hem de aşırı dozajda olmanın şansla bağlantısını kuramadım.

Lorena calismayan birini bul kendine. Ya da boyle evin altinda dukkani olan biri olsun. Dukkan da nalbur gibi bisey olsun fazla kadinlarin ilgisini cekmeyecek bir sey. Bu adam sana gore degil..

hey Allahım ya anlatıyorum anlamıyosunz

:60: :60:

Bir sürü erkekle mi görüştün :60:

Ben de ALESe başvurdum şimdi kazanırsam gelecek yıl bir sürü erkekle görüşücem, kocam atsın kendini :))

Bunun şansla ne alakası var ki?
Senin kıskanç olmanın hem de aşırı dozajda olmanın şansla bağlantısını kuramadım.

yani insanın karşısına onu anlayacak biri çıkar yada onu bile bile üzecek bişeylerin düzelmesi için çabalamayacak biri çıkar ondan bahsettim

:60: :60:

Bir sürü erkekle mi görüştün :60:

Ben de ALESe başvurdum şimdi kazanırsam gelecek yıl bir sürü erkekle görüşücem, kocam atsın kendini :))

dalganızı geçmeye devam edin ama bunu burada yapmayın lütfen.

ben sorunun kaynağını anlattım anlayanlarla konuşcam artık

hey Allahım ya anlatıyorum anlamıyosunz

yoo yoo herkes anlıyor seni gerçekten.
anladıkları için sosyal çevresi pek olmayan birinin bul diyorlar. bak bir kendin düşün. senin için en hayırlı erkek böyle emin ol.
neticede kıskançlığını yenemiyorsan onun önüne geçecek yaşam tercih etmen gerekir.

emin ol kimse garezinden nalbur gibi işi olan birini bul demiyor sana. sen ancak bu şekilde normal bir hayat sürebilirsin lorena :34:

yani insanın karşısına onu anlayacak biri çıkar yada onu bile bile üzecek bişeylerin düzelmesi için çabalamayacak biri çıkar ondan bahsettim

Ben de bu derece kıskanç olan kadınlara hiç anlam veremiyorum. Yani nasıl bir ruh durumu acaba? Birlikte tez yapmaları, mailleşmeleri dahi konu oluyor. Çok ilginç.

dalganızı geçmeye devam edin ama bunu burada yapmayın lütfen.

ben sorunun kaynağını anlattım anlayanlarla konuşcam artık

Ya dalga geçmiyorum yorumu çok hoşuma gitti arkadaşın o yüzden tutamadım :1:

neyse ama ilişkilerde şöyle bir şey var ya tamamen güveneceksin ya da o kişiyle olmayacaksın. sevgilin bu kıza yardım için bunu aldım diyorsa evet sevgilim doğruyu söylüyordur diyeceksin. hani ben de çektim bu güvensizlik durumlarını işkillenmeleri seni hiç anlamıyor değilim ama sen benden daha tıktıktıklar ötesindesin senin deyiminle o yüzden mahvetme bak ileride üzülürsün ben geriye bakınca pişman oluyorum

doktora gitmeyi sakın ihmal etme. birkaç seansla hooppp "new lorena" olamazsın çünkü.

ayrıldık yine diyeceğine tamamen bitti diyebil.

o adamın kafasında saç kaldı mı acaba :ssz:

madem bu kadar güvenmiyorsunuz ayrılın gitsin
ne siz acı çekin nede karşı taraf:ssz:

ayrıldık yine..
mailine girdim bi kız ismi var yanında da tez yazıyo,sordum bu ne diye hocası gönderdi dedi arada hoca olmasa ilgilenmezdim dedi,ama kanıt yok tabi..ben emin olsam arada birilerinin olduğuna mecbur kaldığına yine sorun etmem.
bakın bide şöyle bişey var o mail de bi sürü bayan var hepsi böyle derslerle sınavla ,ilgili birşey göndermiş onlar beni rahatsız etmiyo eğer ben abartıyo olsam onlarıda sorun etmezmiydim???hiçbirini sorun etmedim
ama bu kızın ismini görünce huzursuz oldum işte uyuyamadım,sadece o da değil şimdi nişanlım bi konuda analizler yapıyo bu yüzden ödevi çalışması v.s olan ona geliyo ama reddedebilir bu onun elinde yok derslerle ilgili bşy olsa yardım etse zaten sorun etmem ama niye bayanların ödeviyle teziyle niye uğraşsın ki?

çok eskiden arkadaşının eşinin bi analizi vardı mesela benide çağırmışttı yaparken aynı masada yanyana oturdular mesela,bilmiyorum ama her gelenle böyle yakın oturmasına ilgilenmesine nasıl tahammül edebilirim ki?

kavga ettik işte o beni çok kırdı ben onu,bak sana anlatıyorum yine huzursuzsun bana inancın yok dedi üste çıkmak için.

psikologa gitmek fln çözüm değil,insanda biraz şans olmalı bence,bakın 3 te randevum var bugün mesela hafalardır da gidiyorum belki faydası oldu ama karşımda ki beni önemsemedikten sonra,bana güven vermedikten sonra neye yarar bunlar.

istisnasız her gece ağlıyorum ama düzelcek unutcam başka yolu yok mutlu değildim

yok artık. aynı masada çalşacaklar tabi. arkadaşının eşi güveniyor sende güven yok. pes valla.
gerçekten ders çalışırken masada nasıl oturmalarını istiyorsun. :27::1:

lorena seni psikolog paklamaz. bence ciddi bir araştırmaya koyul. bu alanda uzmanlaşmış insanlarla görüş. yoksa sonun aydınlık gözükmüyor..

Lorena neden herkes ayni seyi soyluyo dusundun mu....cunku sen normal degilsin...Allah korusun sizofreniye bile gider bu is...o yuzden kafasini yukariya bile kaldirmayacak asosyal biriyle birlikte olmalisin adamlarada aci tedavin sonuclanana kadarda kimseyle cikma lutfen

doktora gitmeyi sakın ihmal etme. birkaç seansla hooppp "new lorena" olamazsın çünkü.

ayrıldık yine diyeceğine tamamen bitti diyebil.

o adamın kafasında saç kaldı mı acaba :ssz:

1 yıl dahi en kral doktora gitse new lorena olamaz. Annelerin bilmem kaç yaşına getirene kadar verdiklerini doktorlar hemen resetleyemez. Ben hiç ama hiç inanmıyorum buna.

kimse hakkında dedikodu olmuyor diyorsun. sen adamla görüşmeden öncede duydukların vardı dimi?

sizin oratamda çok laçkalaşmış şeyler mi duyuyorsun?

bu aşamaya gelmen seni çok yıpratmış olmalı... bende baya bir kıskancım... öle böle değil aslında. ama kendimi hakim olmaya çalışıyorum. genelde başarıyorum. ama yavaş yavaş değiştim...

bundan sonrası için birşeyler yapmalısın artık. bittiysede bitsin... inş. güvenveren insan karşına çıkar...

Back
X