• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine olan oldu

ay hocaysa ilerde daha da zorlanırsınız. sizde yüksek lisans yapıyormuşsunuz. tezliyse sizinde gözetmen hocanız olacak. tezleerini yazıp yazıp ona götüreceksin. telefonla görüşmek zorunda kalacaksın. ozaman ne olacak.

Ancak o zaman adama hak verecek işte, tüm bunların gerekliliğini anladıktan sonra..

Çok komik şeyler bunlar, güven olmadan bırak ikili ilişkileri iş ilişkileri bile yürümez..

ayrıldık yine..
mailine girdim bi kız ismi var yanında da tez yazıyo,sordum bu ne diye hocası gönderdi dedi arada hoca olmasa ilgilenmezdim dedi,ama kanıt yok tabi..ben emin olsam arada birilerinin olduğuna mecbur kaldığına yine sorun etmem.
bakın bide şöyle bişey var o mail de bi sürü bayan var hepsi böyle derslerle sınavla ,ilgili birşey göndermiş onlar beni rahatsız etmiyo eğer ben abartıyo olsam onlarıda sorun etmezmiydim???hiçbirini sorun etmedim
ama bu kızın ismini görünce huzursuz oldum işte uyuyamadım,sadece o da değil şimdi nişanlım bi konuda analizler yapıyo bu yüzden ödevi çalışması v.s olan ona geliyo ama reddedebilir bu onun elinde yok derslerle ilgili bşy olsa yardım etse zaten sorun etmem ama niye bayanların ödeviyle teziyle niye uğraşsın ki?

çok eskiden arkadaşının eşinin bi analizi vardı mesela benide çağırmışttı yaparken aynı masada yanyana oturdular mesela,bilmiyorum ama her gelenle böyle yakın oturmasına ilgilenmesine nasıl tahammül edebilirim ki?

kavga ettik işte o beni çok kırdı ben onu,bak sana anlatıyorum yine huzursuzsun bana inancın yok dedi üste çıkmak için.

psikologa gitmek fln çözüm değil,insanda biraz şans olmalı bence,bakın 3 te randevum var bugün mesela hafalardır da gidiyorum belki faydası oldu ama karşımda ki beni önemsemedikten sonra,bana güven vermedikten sonra neye yarar bunlar.

istisnasız her gece ağlıyorum ama düzelcek unutcam başka yolu yok mutlu değildim

Yardım alman da çözüm olmuyorsa senin işin cok zor lorena

ay hocaysa ilerde daha da zorlanırsınız. sizde yüksek lisans yapıyormuşsunuz. tezliyse sizinde gözetmen hocanız olacak. tezleerini yazıp yazıp ona götüreceksin. telefonla görüşmek zorunda kalacaksın. ozaman ne olacak.

evt benimkide tezli,ama nişanlım araştırma görevlisi yani danışmanlık yapamıyo şuan öğrencilerin tezi ona bağlı değil ama kendisi pek bi yardımseverdir

güvenini sarsacak ne yaptı bi söylesen?
hep aynı şeyler cevap yok
valla benim sevgilim olsan çoktan terketmiştim seni
gerçekten umutsuz vakasın
bu kadar sorun yaşıyorsan güvenmiyorsan ayrıl madem

Pardon kusura bakmayın ama sizinki (sözüm meclisten dışarı) ayının sahibini sevmesi gibi bişe..

güvenini sarsacak ne yaptı bi söylesen?
hep aynı şeyler cevap yok
valla benim sevgilim olsan çoktan terketmiştim seni
gerçekten umutsuz vakasın
bu kadar sorun yaşıyorsan güvenmiyorsan ayrıl madem

ayrıldım zaten.
daha önce anlatmıştım
arkadaşlarım onun gizli bi facebook hesabını görmüşler resmi de varmış,kendisinin okuldaki kızlarla dedikodusu fln çıkmıştı bunun gibi bi çok şey benim güvenimi kırdı,ama ben birşeyini görmedim şahit olmadım çünkü aynı okuldaydık ve çoğu zaman beraberdik.bu yüzden devam ettim

lorena ayrılmanız yerinde olmuş.
sen bir sevgili bul kendine ama lütfen o öğretmen olmasın.

diyeceğim de zaten yine barışacaksınız ve sen yine konu açacaksın buraya.
neyse :6:

evt benimkide tezli,ama nişanlım araştırma görevlisi yani danışmanlık yapamıyo şuan öğrencilerin tezi ona bağlı değil ama kendisi pek bi yardımseverdir

nasıl.. hocamın işi olduğunda benide asistanlarına yönlendirdiği çok oldu... yardım severlikle ilgisi olmuyor ki.. sende oralardasın... bilmen gerekiyor... öğretim üyeleri hatta ödevleride araştırma görevlilerine kontrol ettiriyorlar...

ne yapıcam ben peki çok çaresizim,ama beni o tetikledi çoğu zaman bu yüzden kendimede haksızlık edemem

O zaman sorunun köküne inelim ve ayrılın. Sana daha cok güven verecek biriyle birlikte ol.

Yahu neden bu kadar kıskançlık, nişanlınız sokağa çıkmasın o zaman ? Bu kadar sıkmaya, bunaltmaya ne gerek var ? Kendinize ve nişanlınıza güvenin birazcık, bu kadar üzerine giderseniz asıl o zaman aldatacağı yoksa bile aldatır. İnsan huzur arar, siz bu şekilde davranarak huzursuzluğun içine itiyorsunuz ilişkinizi. Bir uzmandan fayda alıyormuşsunuz ama bundan fayda görmek sizin elinizde, siz ısrarla devam ederseniz bu saplantılara o terapilerin hiç bir faydasını göremezsiniz...

ayrıldım zaten.
daha önce anlatmıştım
arkadaşlarım onun gizli bi facebook hesabını görmüşler resmi de varmış,kendisinin okuldaki kızlarla dedikodusu fln çıkmıştı bunun gibi bi çok şey benim güvenimi kırdı,ama ben birşeyini görmedim şahit olmadım çünkü aynı okuldaydık ve çoğu zaman beraberdik.bu yüzden devam ettim

hayırlısı olsun. dedikoduları duyduğun halde devam etmen yanlışmış... sen unutamayacaksın. hayırlısı buymuş demekki...

Arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam önceki konularında sevgilindi bu adam. Affetmicem affetmicem dedin gittin nişanlım şeklinde konu açmaya başladın. Yine affetmicem diyorsun bir sonrakinde eşim deme de.

Okulun da bitmiş, artık senin için yeni güzel başlangıçlar zamanı. Her şeyi geride bırak ve rahat olmaya çalış. Bak başka biri olsa derim ki kadınların 6. hissi kuvvetlidir hani bir tane isimde bir şey hissettiysen acaba derdim. Ama onda da sorun çıkar dırdır yap değil de hani o kızın adını aklında tut ve tetikte ol gibi. Ama sen lorenasın. Üzgünüm seninkinin 6 his olduğunu düşünmüyorum. Sadece çok fazla kuran bir hayalgücün var ve sürekli bir drama yaratmak istiyorsun. Bu(bu derken aldatılma hikayeleri değil, sorun kavga çıkarma) benim ananemde de vardı azıcık bana da bulaşmış misal. Mutluluk batıyor bazen. Psikologunla bu konuyu da konuş ve devam et. Umarım hayatına senin tüm güvensizliklerini silecek biri çıkar.

lorena ayrılmanız yerinde olmuş.
sen bir sevgili bul kendine ama lütfen o öğretmen olmasın.

diyeceğim de zaten yine barışacaksınız ve sen yine konu açacaksın buraya.
neyse :6:

evt yerinde oldu ama ben çok şu an ders bile çalışamıyorum,ayrıca kimseyi istemiyorum en güzeli yanlızlık

nasıl.. hocamın işi olduğunda benide asistanlarına yönlendirdiği çok oldu... yardım severlikle ilgisi olmuyor ki.. sende oralardasın... bilmen gerekiyor... öğretim üyeleri hatta ödevleride araştırma görevlilerine kontrol ettiriyorlar...

yok ben bunu bilmiyodum yani benim 4 yıl boyunca tek bi danışman hocam vardı hep o ilgilendi,şimdi daha tez aşamasında da değilim ama yine tek bi hocam var asistana yönlendirdiklerini bilmiyodum
belkide doğru söyledi arada hocası vardı:(
ama güvenmiyorum işte asıl sorun bu

evt yerinde oldu ama ben çok şu an ders bile çalışamıyorum,ayrıca kimseyi istemiyorum en güzeli yanlızlık

yok ben bunu bilmiyodum yani benim 4 yıl boyunca tek bi danışman hocam vardı hep o ilgilendi,şimdi daha tez aşamasında da değilim ama yine tek bi hocam var asistana yönlendirdiklerini bilmiyodum

neyse tekrar barıştıgında bu sözünü hatırlatacağım.

Arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam önceki konularında sevgilindi bu adam. Affetmicem affetmicem dedin gittin nişanlım şeklinde konu açmaya başladın. Yine affetmicem diyorsun bir sonrakinde eşim deme de.

Okulun da bitmiş, artık senin için yeni güzel başlangıçlar zamanı. Her şeyi geride bırak ve rahat olmaya çalış. Bak başka biri olsa derim ki kadınların 6. hissi kuvvetlidir hani bir tane isimde bir şey hissettiysen acaba derdim. Ama onda da sorun çıkar dırdır yap değil de hani o kızın adını aklında tut ve tetikte ol gibi. Ama sen lorenasın. Üzgünüm seninkinin 6 his olduğunu düşünmüyorum. Sadece çok fazla kuran bir hayalgücün var ve sürekli bir drama yaratmak istiyorsun. Bu(bu derken aldatılma hikayeleri değil, sorun kavga çıkarma) benim ananemde de vardı azıcık bana da bulaşmış misal. Mutluluk batıyor bazen. Psikologunla bu konuyu da konuş ve devam et. Umarım hayatına senin tüm güvensizliklerini silecek biri çıkar.

napiyim yani ne deseydim.

işte konularım yüzünden ön yargı oluştu insanlarda ,belkide hissettim,ben kavga çıkarmaya meraklı değilim ki boğuluyo gibi oldum resmen içim sıkıldı yani

devam edicem ztn başka türlü kendime gelemem.umarım kimse çıkmaz karşıma ben istemiyorum yanlz yaşlanmak istiyorum artk

öğretim üyesi hocalar çoğu şeyi asistanlarına yaptırıyorlar... aslında nişanlın doğru söylemiş...

ayrıca güvensizliğini arkadaşların hazırlamış senin... eski çapkınlıkları felan... bunları bile bie sevgili olmuş, nişanlanmışsın... hepte dip dibeymişsin... neden milletin dolduruşuna geldin ki... sorunun o aslında. demekki dolduruşa çok çabuk geliyorsun... belki seni dolduranlar kıskançlıklarından yaptılar...

5 gün oldu barışsaydık barışırdık bu sürede

tamam lorena bu sözünü unutma ama olur mu?
sen ne zaman daha barışmam dediğinde sonraki gün konu açtın barıştık kavga bile ettik diye.
neyse bakalım hayırlısı.

akademik camia içinde nişanlını ilerde kocan olacak adamı nasıl bayanlardan soyutlayabilirsinki
ilerde bu adamın doktora yüksek lisans öğrencisi olcak diyelim ki öğrenci bayan o zaman ne yapacaksın
düşünsene bu öğrencisiyle her dakikası yan yana geçecek
bu sadece bi örnek bayan hocalar vs
mail de gelir telefonda adamın işi bu
sadece erkeklerle yapsın işini o zaman
kongreler toplantılar seminerler yemekler bu camiada çok aktif olur
bayana erkeğe bakmaz
işe önceilikle nişanlına güvenerek başla
ama bu adamın sicili temiz değilse seni hiç ummadıgın anda aldatıp yalan söylediyse orasını bilemem
o zaman haklısın derim
eğer ki böyle bir vukuatı varsa seni bu şekilde yıpratıp psikolojini bozmasına izin verme ve ayrıl!

Back
X