• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine olan oldu

seni bi gzl dövüp sonrada söylediğin şeyi yaptılar galiba..seviyesiz bir daha konuma tek kelime yazma

Ah lorena, vah lorena.. :)
Kendi rahatsızlığını insanlara laf çarparak kapatmaya çalışan lorena. :)
Allah'a şükür psikopat değilim. :)
Bu arada, konuna öyle bir yazarım ki.. Sen bile şaşırır kalırsın.. :)
Seviyeyi biz burada senden öğrenecek değiliz.. Hele ki senden yani.. :))
Dipnot, sakın ha sakın emir vererek konuşma.. :) Bugün kibarlığım üzerimde, yarın böyle olmam.. :)

Son düzenleme:
o yorumlaraı yapanların kendileri aşağılık olduğu için ben takmıyorum artık cnm

tşk ediyorum yorumunuz yorumunuz için

tşk ediyorum seviyeli yorumun için

benden önce saç ektirmişti zaten eskiden kelmiş yani

haklısınız ama bir anda olmuyor

yok görüşmeden önce birşey duymadım hatta tanımıyodum doğru düzgün,biz görüşmeye başladıktan sonra duydum tüm o dedikoduları ve evet çok laçka şeylerdi duyduklarım,ama yanlış bi hareketini görmedim beni tutan da bu oldu ztn

tşk ediyorum yorum için

tşk ediyorum yorumlarınız için

seni bi gzl dövüp sonrada söylediğin şeyi yaptılar galiba..seviyesiz bir daha konuma tek kelime yazma

seviyesizlik vakası 2...

tşk ediyorum yorum için

tşkler yorumlarınız için
haklısın aslında söylediğin iyi bi çözüm ama..

devam ediyorum zaten terapiye umarım aşabilirim

evet söylediğin gibi çok zor

sen kim oluyosunda bana teşhis koyuyosun?
terapi alıyorum ve doktorum bile bu teşhisleri koymadı bana sana ne oluyor.terbiyesizliğin de bu kadarı ya.
delirtiyosam yazma konuma anladın mı YAZMA!
başka işin gücün yokmu hakaretlerini aynen iade ediyorum sana
yazıkkk.

başka işleri yok ne yapsınlar cnm

Ben Lorena'yla özelden de konuşmuştum arkadaşlar cidden kasıtlı yapmıyor ona şuan ki tepkisi ciddi ciddi normal geliyor.
Ben artık cidden üzülmeye başladım çünkü böyle ömür geçmez:26:
İnsan kafayı yemese de ince hastalığa yakalanır valla tövbe tövbe:25:
Oyüzden dalga geçmeyin lütfen.
Biz burada bin konuda bin kere aynı şeyleri söyledik bizim cümlelerimizle düzelecek durumda değil yani.
Ciddi anlamda uzun süre tedavi görmesi gerek ki aşsın bi'şeyleri.

_________
Ayrıl lütfen ve barışma Lorena bu adam sana iyi gelmiyo bariz keza sen de ona. Bırak hem psikolog hem yalnızlık toparlanır sonra hayatının doğru aşkını bulursun.[/FONT][/B]

tşk ederim cnm ama onlar anlamazlar çünkü amaçlarıkendilerince dalga geçip eğlenmek,en iyisi hiç ciddiye almamak

evt öyleymiş ama doktorum herhangi bi ilaç kullanmamı istemedi gerek görmüyorum dedi burda anlattığım herşeyi onada anlatıyorum

öyle tabi herşey kafada bitiyo

yok cnm ben artık o tür yorum yapanları insan yerine bile koymuyorum
herşeyi söylemenin bi adabı var edebi var bunlarda o da yok
haklısın hemen tepki doktorumda hemen tepki verme bekle diye tavsiyede bulunuyo
tşk ederim yorum için

ben onlara inat konu açıcam cnm çünkü zerre kdr umursamıyorum o edepsiz yorumlarını.tabi inat derken tabi ki sorunlarımı anlatıcam yine çünkü kendini bilmezler kdr doğru düzgün insanlarda var burda
tşkler yorum için

siz herşeyi insani bi davranış olmayan dayakla çözüyosunuz demek ki böyle devam edin ben almıyım.

öyle düşünüyosan yazma konumda işin ne?

seninkini görüyoruz şu an..

lorena siz yine barıırsınız sıkma canını nasipse düğün ne zaman merak ettim ?[/QUTE]

yaz sonu gibi düşünüyoruz bakalım.

evt bi açıklama yapıyım.uzun zamandır foruma giremiyodum.düzgün bi şekilde yorum yapan arkadaşlar kusura bakmayın cevap veremedim.kuzenimle küçük bi kaza geçirdik..bu arada yine barıştık evt yine barışırsınz diyenler haklı çıktılar.ben hastanedeyken gelip yanımda fln kaldı o ara buzlar eridi işte.

bi kaç kişi var onlara sesleniyorum lütfen konumdan uzak durun artık zaen bıktık fln diyosunuz yazmayın o zaman kimse kırılmasın.

Back