Yine olmadı kızlar

Bence senin tarzinla ilgili cok ciddi bir sorun var ve sen bunun farkinda degilsin.
Cunku cok cirkin kadinlar bile illa ki birini buluyor, seni kimse begenmiyorsa ya tarzinda ya tavrinda bir sorun vardir. cok kotu sekillendirilmis kaş, berbat sac rengi, cok kotu giyim tarzi, bakimsiz el tirnak, yuz, sac ya da kotu koku (bak bunlarin hicbiri cirkinlikle alakali degil, hepsi bir kadinin kendine yaptigi seyler) bunlardan biri ya da birkaçına sahip olabilir misin?

Adam bana fazlaydı ne demek? Neden kendini ezik görüyorsun? Sen kendini ezik hissedersen kimse beğenmez, herkes de ezer. Sen değerlisin. Rabbim bile değer verip seni yaratmış, sen neden kendini değersiz görüyorsun ki?

Eski konularına baktım da ciddi ciddi problem etmişsin bazı şeyleri. Kompleks yapmışsın. Oysa kendinle barışık olsan bunun güzellikle, boyla alakalı olmadığını anlardın. Kendinle barışık ol.
İkincisi etrafa bu da olmayacak sinyalleri verirsen yani içten içe bu korkuyu yaşarsan olmaz zaten. Olmazsa da olmaz, tek başına da mutlu olabilirsin. Zaten olmazsa da olmaz diye korkmazsan o zaman olur. Önce kendinle barış ama. Kendini sev. Adamların seni beğenmesi için uğraşma.

adını gördüğüm an aklıma transparan tayt geliyor nedense :D

senin evlilik, güzellik, çirkinlik, yaş ve kendini ezme temalı konularından gına geldi neredeyse,
her seferinde aynı tesellileri alıyorsun,
bir arpa boyu yardımcı olamıyor kimse sana gördüğüm kadarıyla.

bacım sen bi resmini koy en iyisi, herkes dürüstçe yorumlarını yapsın.
sen de rahatla biz de :D

BEĞENMEZ tabi ben olsam bende beğenmem ... insan kendisini beğenmezse kimse onu beğenmez....

Tipin guzel mi cirkin mi bilemem ama su dis goruntune gosterdigin takintinin onda birini kendini gelisime gostersen belki farkli olurdu.
Belki guzellikle alakali degildi olumsuz sonucun sebebi.
Belki muhabbette iki lafi bir araya getirip konusamamissindir, abuk sabuk bi profil cizmissindir. Hic mi dusunmuyosun bunlari?
Kusurabakma da actigin konular bile zihin fakiri.

Deli oluyorum su erkeklerin guzellik.merakina ...bazisi yuze bakar fizik onemli degil bazisi fizige bakar yuz onemli degil gozunuzdeki kornealariniza ttüküreyim.

Ne acıdan zihin fakiri
Actigin konular sadece dis gorunus uzerine ve bikac cumlelik konular, o acidan.Senin isin, egitimin, ailen ,sosyal cevren hersey dort dortluk te o yuzden sirf dis gorunuse mi bu kadar takintili oldun.
Bu arada adam sana cirkinsin begenmedim mi dedi?
Belki muhabbetinden hoslanmadi belki karakterini begenmedi nerden biliyorsun?
Ben kendisi cok guzel olmayip ta muhabbeti ve iletisim kabiliyetiyle cok populer olan insanlar taniyorum cevremde.
Sozun ozu dis gorunuse bu kadar takintili olacagina bi kendini gelistir, dunyaya bakis acisi bu kadar dar olmamali diyorum.
Bu arada ikinci uyeligin galiba onceden bi uye vardi konulari tamamen ayni tarzdaydi seninle, o gitti sen geldin.
Yaniliyo muyum?

Actigin konular sadece dis gorunus uzerine ve bikac cumlelik konular, o acidan.Senin isin, egitimin, ailen ,sosyal cevren hersey dort dortluk te o yuzden sirf dis gorunuse mi bu kadar takintili oldun.
Bu arada adam sana cirkinsin begenmedim mi dedi?
Belki muhabbetinden hoslanmadi belki karakterini begenmedi nerden biliyorsun?
Ben kendisi cok guzel olmayip ta muhabbeti ve iletisim kabiliyetiyle cok populer olan insanlar taniyorum cevremde.
Sozun ozu dis gorunuse bu kadar takintili olacagina bi kendini gelistir, dunyaya bakis acisi bu kadar dar olmamali diyorum.
Bu arada ikinci uyeligin galiba onceden bi uye vardi konulari tamamen ayni tarzdaydi seninle, o gitti sen geldin.
Yaniliyo muyum?
Adam beğenmedi dedim ben.dıs goruntu vs sonuc begenılmedım yıne ve bu bi dert

Begenilmemenin nedenini bir dusun bence dis goruntunu yada karakterini begenmedi kendini bi sorgula ... gercekten demekki sende bir gariplik var ya cirkinsin( ki b3nce cirkin degilsindir ) yada gercekten evlenilecek bir kiz degilsin karakterin bozuk... bana gorede pskolojin bozuk ve bu durumu karsindaki erkeklerde fark edip kendini cekiyor

Deryacım ya eşimin bekar arkadaşları var sen bana özelden resim ve bilgilerini at ben sana birini ayarlayacağım.
Fahri Esra Erolun olmaya adayım.

Uyelik konusuna cvp vermemissin , ikinci uyeligin mi?
Sende her yorum bir, bilemedin maksimum iki cumle.
Ay daha yazmaya mecalin yok bacim sen nasil kismet bulcan ben de bilemedim simdi

Back
X