- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi Deryaderyya
kendi denginde birini bulcan o zaman. diyorsun ya fazlaydı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu nerede?Adam beni beğenmedi: ( napalım saglık olsun.bana fazlaydı zaten
Kısmet benceBilmiyorum ki hayrı vardır tabi de bi de gercekler var sanıyorum.olmuyosa var bende bi garabetlik
Actigin konular sadece dis gorunus uzerine ve bikac cumlelik konular, o acidan.Senin isin, egitimin, ailen ,sosyal cevren hersey dort dortluk te o yuzden sirf dis gorunuse mi bu kadar takintili oldun.Ne acıdan zihin fakiri
Adam beğenmedi dedim ben.dıs goruntu vs sonuc begenılmedım yıne ve bu bi dertActigin konular sadece dis gorunus uzerine ve bikac cumlelik konular, o acidan.Senin isin, egitimin, ailen ,sosyal cevren hersey dort dortluk te o yuzden sirf dis gorunuse mi bu kadar takintili oldun.
Bu arada adam sana cirkinsin begenmedim mi dedi?
Belki muhabbetinden hoslanmadi belki karakterini begenmedi nerden biliyorsun?
Ben kendisi cok guzel olmayip ta muhabbeti ve iletisim kabiliyetiyle cok populer olan insanlar taniyorum cevremde.
Sozun ozu dis gorunuse bu kadar takintili olacagina bi kendini gelistir, dunyaya bakis acisi bu kadar dar olmamali diyorum.
Bu arada ikinci uyeligin galiba onceden bi uye vardi konulari tamamen ayni tarzdaydi seninle, o gitti sen geldin.
Yaniliyo muyum?
Adam beğenmedi dedim ben.dıs goruntu vs sonuc begenılmedım yıne ve bu bi dert
Tesekkurler:) msj atma yeri yok ama sızeDeryacım ya eşimin bekar arkadaşları var sen bana özelden resim ve bilgilerini at ben sana birini ayarlayacağım.
Fahri Esra Erolun olmaya adayım.
Uyelik konusuna cvp vermemissin , ikinci uyeligin mi?Adam beğenmedi dedim ben.dıs goruntu vs sonuc begenılmedım yıne ve bu bi dert