- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
Yani hastaneye6git bence testlerin falan yapılsın daha garanti olurHaklisin canım gideceğim ama eşim ve kv ebeye falan git diyorlar gitmelimiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani hastaneye6git bence testlerin falan yapılsın daha garanti olurHaklisin canım gideceğim ama eşim ve kv ebeye falan git diyorlar gitmelimiyim
Öncelikle geçmiş olsun. Biraz kafanızı dinleyin diyet için değil ama takın kulaklığı sakin yerlerde uzun yürüyüşler yapın. Kafanızdan çıkarmaya çalışın ruhunuz dinlensin. Ablam da pko lu ve aşırı kiloludur ama iki tane çocuğu oldu. Şimdi ilaçlarını daha dğzneli kullanıyor biraz zayıfladı kendi sağlığı için. Pko lu olup kolay hamile kalmasını rahatlığına bağlıyoruz biz. Sağlıkla kucağınız dolsun inş (kıZım da oğlum da çok zor ve çok bekleyerek oldu ikisi arasında 9 yaş var anlayabiliyorum çocuk hasretinizi) aklıma geldikçe dua edeceğimKızlar.Dusuk yaptım 6 ay önce yine istiyoruz ama olmuyor pkoluyum kilo problemim var ama artik diyet yapmaktan yoruldum sizce ne yapmaliyim artik nasil motive olmaliyim bitik hissediyorum![]()
Evet ne yazıkki olmaya başladı artık sorunPcolu ve kilolu biri olarak 5 yıllık evliliğimde hiç korunmadım, 1 kere bir hamile kalamadım. Anne olmak için acele etsem ilk yılın sonunda doktora giderdim. Bu işler öyle “zamanı vardır” demekle olacak işler değil, tıp bilimi var, ona güvenin. Şu an tedavi görüyorum, olumlu ilerliyor, size de tavsiye ederim.
Bir de bu çocuk konusu aranızda sorun oluyorsa daha fazla ertelemeyin derim. İki tarafta çocuk sahibi olmayı çok isteyince bu gibi durumlarda çok fazla kavga gürültü olabiliyor, yıpratmayın ilişkiyi derim. Beklemek yerine bir doktora gidip aşılama ile başlayabilirsiniz.
Çok haklısın canım inşallahNasipten öte yol yok canım, allah büyüksen elinden geleni yapmışsın yapacaksın zaten,pkoda stres felaket
![]()
Inşallah canım ne yazıkki öyle bir imkanım yok kiArkadaşımda da insilün direnci var. Diyetisyene gidip, spora başladı. 1,5 ay da10 kg verdi vücudu bayağı forma girdi. Diyetisyen eşliğinde kilo vermeniz daha iyi olur. Kendinize bir hobi edinin, imkanınız varsa kısa bir tatil yapın eşinizle, kafanızı dağıtıp tedavinize devam edin. İnşallah sağlıklı, hayırlı bir evladınız olur
Çok teşekkür ederim anladığıniz için ve dualarınız içinÖncelikle geçmiş olsun. Biraz kafanızı dinleyin diyet için değil ama takın kulaklığı sakin yerlerde uzun yürüyüşler yapın. Kafanızdan çıkarmaya çalışın ruhunuz dinlensin. Ablam da pko lu ve aşırı kiloludur ama iki tane çocuğu oldu. Şimdi ilaçlarını daha dğzneli kullanıyor biraz zayıfladı kendi sağlığı için. Pko lu olup kolay hamile kalmasını rahatlığına bağlıyoruz biz. Sağlıkla kucağınız dolsun inş (kıZım da oğlum da çok zor ve çok bekleyerek oldu ikisi arasında 9 yaş var anlayabiliyorum çocuk hasretinizi) aklıma geldikçe dua edeceğim
Evet canım çok şükür kaldım bir kere ovulasyon testi de kullandım ama pko dan dolayı silik cıktı biraktim o yüzden çok teşekkür ederim canımmmBir kere hamile kalabilmissin canım ne güzel demekki yine kalabilirsin öyle düşün ilk önce.
Daha sonra denemediysen ovulasyon testine başla ve yumurtlama günlerini bul değerlendir. PCo olup tedavisiz hamile kalan elbette ki var. Bunun için Instagram'da birgebeningunlugu sayfasını takip edip oradaki hamile hikayelerini okumanı tavsiye ederim . Beslenme alışkanlıkları ve iyi bir diyet şart şayet kilon fazlaysa. Bunların haricinde yine olmazsa doktora gidip uygun bir tedavi yöntemi secebilirsin. Umutsuzluğa kapılma hayırlısı olsun
Sizin durumunuz inferteliteye giriyor doktorunuzu iyi seçim bende aynı dertten muzdaribim ilk aşılamam olumsuz ikincinin sonucunu bekliyorum siz daha şanslısınız ki en azından yumurtanız doğal yoldan çatlayıp hamile kalabiliyorsunuz. Düşük olmasının bi sebebi olabilir genetiğe de baktırın bence. Allah gönlünüze göre versin.Ya canım aslında korunma olmazsa gel.igne yapayım dedi bekledim bende artık gideceğim Gerçek ten cunki olmuyor
Çok sağ ol canım inşallah allahım sanada sağlıkla verirSizin durumunuz inferteliteye giriyor doktorunuzu iyi seçim bende aynı dertten muzdaribim ilk aşılamam olumsuz ikincinin sonucunu bekliyorum siz daha şanslısınız ki en azından yumurtanız doğal yoldan çatlayıp hamile kalabiliyorsunuz. Düşük olmasının bi sebebi olabilir genetiğe de baktırın bence. Allah gönlünüze göre versin.
Evet canım yeni degistirdim doktorumu inşallah çok teşekkür ederimSizin durumunuz inferteliteye giriyor doktorunuzu iyi seçim bende aynı dertten muzdaribim ilk aşılamam olumsuz ikincinin sonucunu bekliyorum siz daha şanslısınız ki en azından yumurtanız doğal yoldan çatlayıp hamile kalabiliyorsunuz. Düşük olmasının bi sebebi olabilir genetiğe de baktırın bence. Allah gönlünüze göre versin.
İnşallah tüm isteyenlerin gönlüne göre olsunÇok sağ ol canım inşallah allahım sanada sağlıkla verir