Yine OLMADI!

Bosanmis biri oldugum halde, bosanmis erkeklerden korkarım.. Ustelik 2 cocugu var ve sana tepkililer..
Iletisim yok, adami tanimak yok, bi acelecilik hali var.. Nesi guzel bu iliskinin Allah aşkına?
Kac yasindasin? Hic evlendin mi?
30 yasindayim bir evlilik yaptim.Cocuklarindan biriyle alakali bir problem olustu ama cozduk en son.Ama icimde kaldi netlestiremedigim icin icim rahat degil.
Buraya geldigi sureclerde zaman gecirdik karsilikli guzel bir elektrik olustu ama evlilik icin yeterli mi? Bunun ikilemindeyim.

2.5 ay olmuş ve doğru düzgün görüşülmemiş. İletişim deseniz yok. Ergen değilsiniz ki rahatça görüşelim diye söz, nişan yapasınız. Ayrıca adam onu da geçmiş direkt evlilik peşinde. Siz bu çocuklarla tanıştınız mı? Doğru düzgün fikir paylaştınız mı? Siz daha bu adamı bile tanımıyorsunuz. Ayrıca saygısız, sevgisiz biri. Size açıkça evlen yoksa beni oyalama diyor. Size ayıracak, flört edecek, sevgili olacak vakti yok adamın. İstese hepsini bulur emin olun. Tek amacı evli olmak. Siz ya da başkası o bile fark etmez. Açık açık hazır olmadığınızı, kendisini tanımadığınızı onun da izin vermediğini söyleyip suçu atın. Uzatmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Sirf evlenmek icin degil aslinda beraberligimiz ciddi basladi ama kendisinin duygularindan eminim.
Yoksa evlenmek icin evlilik dusunse etrafinda fazlasiyla kadin var.
o kadınlar arasındaki tercihlerinden biri olmamalısınız bence
yani sizi istiyorsa gelecek düşünülmeli yoksa gitsin kimle evlenirse evlensin ne biliyim bana garip geldi

30 yasindayim bir evlilik yaptim.Cocuklarindan biriyle alakali bir problem olustu ama cozduk en son.Ama icimde kaldi netlestiremedigim icin icim rahat degil.
Buraya geldigi sureclerde zaman gecirdik karsilikli guzel bir elektrik olustu ama evlilik icin yeterli mi? Bunun ikilemindeyim.
Yeterli olmadigini iyi bilmen gerekir, zira kötü bi tecrube zaten yasamissin..
Cok gencsin.. Isin gucun yerinde anladigim kadari ile.. Ikiniz de bosanmis olabilirsiniz ama adamin cocugu ile aranda 10 yaş filan fark var, denk göremedim ikinizi.. Ustelik sana tepkililer..

Yorumlarım dağınık oldu biraz..
Ikinci evlilik yapilacaksa daha daha daha seçici ve temkinli olmali insan.. Bu adamin acelesi nedir?
Mesafe olmasi ve de benim tepkilerim sebebiyle :) evlenmezsek ayriliriz biz sen benden vazgecersin diyor ama bilmiyorum buraya geldiginde guzel hersey.
Uzaktan uzaga zor o da farkinda aslinda..

Mutlaka.Es olarak nasilin pesindeyim ama kendisi gecen zamani kayip olarak goruyor.
Merak ediyorum ayrilik kararini aldigimi bildiginde sureyle alakali geri adim atacak mi?
Bunu onu denemek için , tehdit için yapmayın .. sonuçta kaç yaşında insanlarsınız ..

İçinize sinmiyorsa açık açık söyleyin ben seni biraz daha tanımak istiyorum , zaman geçirmek istiyorum diyin , ayrılık kararından önce baktınız hala çok ısrarlı artık ya kalbinize ya da mantığınıza kulak vereceksiniz :)

Yeterli olmadigini iyi bilmen gerekir, zira kötü bi tecrube zaten yasamissin..
Cok gencsin.. Isin gucun yerinde anladigim kadari ile.. Ikiniz de bosanmis olabilirsiniz ama adamin cocugu ile aranda 10 yaş filan fark var, denk göremedim ikinizi.. Ustelik sana tepkililer..
Cocuklari yurt disinda yasiyor.Sadece ogluyla aralarinda gecen bir mevzudan haberim oldu ve oma gore cozuldu sorun yok.Bana yansiyacak bir durum olmayacaginin garantisini verdi.
Oglu da sozlu.Bizden once evlenmek istiyormus derdi buymus yani :)
Ilk evliligim sebebiyle canim yandi..Guzel ilerleyen bir iliskiyi bitirmek zorunda kalmak uzuyor aslinda.

Canım, adam bana pek sağlam gelmedi. Yani neden bu acele, neyin üzeri alelacele kapatılmaya çalışılıyor? Ben olsaydım bu şekilde içime sinmeyeceğini, ilk evliliğim olmadığından yanlış kararlar vermek istemediğimi (hatta sen de ikinci evliliğini yapmış biri olarak hızlı karar vermek istemezsin sanırım şeklinde ona da inceden bir dokundurma yapardım), iyice içime sinmeden ikinci bir evlilik kararı vermeyeceğimi söylerdim. Direkt ayrılmak istiyorum yerine. Adamın bir olayı yoksa kararına saygı duymalı, yok duymazsa zaten bir haltlar karıştırıyordur gizliden, kendisi senden ayrılmak ister. Sen de boşa vakit harcamamış olursun böyle biriyle.

Cocuklari yurt disinda yasiyor.Sadece ogluyla aralarinda gecen bir mevzudan haberim oldu ve oma gore cozuldu sorun yok.Bana yansiyacak bir durum olmayacaginin garantisini verdi.
Oglu da sozlu.Bizden once evlenmek istiyormus derdi buymus yani :)
Ilk evliligim sebebiyle canim yandi..Guzel ilerleyen bir iliskiyi bitirmek zorunda kalmak uzuyor aslinda.
Alinma ama guzel giden tam olarak hangi kısım? Adam baski yapiyor, farkinda degil misin? Cok seviyor da ondan hemen evlenmek istiyor diye dusunme rica ederim.. Koskoca adam ya, agzi da yanmis, sen de keza.. Neyin paldir kuldur evlenmesidir bu? Kafani karistirmis, seni darlamis ki ayrilmayi dusunmus, gelip bu saatte konu acmak istemissin.. Guzel gidiyor olsa su an baska seyler konuşuluyor olurdu..

Bunu onu denemek için , tehdit için yapmayın .. sonuçta kaç yaşında insanlarsınız ..

İçinize sinmiyorsa açık açık söyleyin ben seni biraz daha tanımak istiyorum , zaman geçirmek istiyorum diyin , ayrılık kararından önce baktınız hala çok ısrarlı artık ya kalbinize ya da mantığınıza kulak vereceksiniz :)
Soyledim.Bu defa daha ciddi bir ses tonunda ve tepkili oldugum icin tartisma yasadik.Tehdit demeyelim de :)
Zaman vermesi icin kendisini de dusundurmekti niyetim:)

2.5 ay olmuş ve doğru düzgün görüşülmemiş. İletişim deseniz yok. Ergen değilsiniz ki rahatça görüşelim diye söz, nişan yapasınız. Ayrıca adam onu da geçmiş direkt evlilik peşinde. Siz bu çocuklarla tanıştınız mı? Doğru düzgün fikir paylaştınız mı? Siz daha bu adamı bile tanımıyorsunuz. Ayrıca saygısız, sevgisiz biri. Size açıkça evlen yoksa beni oyalama diyor. Size ayıracak, flört edecek, sevgili olacak vakti yok adamın. İstese hepsini bulur emin olun. Tek amacı evli olmak. Siz ya da başkası o bile fark etmez. Açık açık hazır olmadığınızı, kendisini tanımadığınızı onun da izin vermediğini söyleyip suçu atın. Uzatmaya gerek yok.
Eylulde tanisilacak cocuklarla ailesinden bazi kisilerle tanistim.
O ailede tek erkek.Ve hersey onun kontrolunde olmak zorunda.
Modern aga kivaminda yani

Son düzenleme:
Back
X