Yine OLMADI!

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-insan-yeni-problemler.1082627/
Gecenin bu saatinde..
Moralim cok bozuk kizlar.Bir önceki konum üstte.
Kisaca anlatayim erkek arkadasimla aslinda güzel giden bir iliskimiz var.Bu aksam kendisiyle telefonda ciddi sekilde tartistik.Hatta ben suan ayrilma karari aldim sabah kendisiyle bunu nasil paylasirim bilmiyorum.Ondan önce sizin fikirlerinizi almak istedim.
Farkli bir sehirde farkli kültürlerde insaniz.Ailesi kalabalik,isleri asiri yogun yol mesafesi de var dolayisiyla sürekli görüsemiyoruz,iletisim kuramiyoruz.Ben sitem ediyorum dogal olarak.
Evlilik yolunda ilerliyoruz ben biraz daha zaman gecmesi taraftayirim.Biraz daha taniyabilmemiz acisindan birbirimizi.Daha once bir evlilik yasadim.Daha bilincli hareker etmek,cok risk almak istemiyorum acikcasi.
Kendisi gerek gorusemedigimiz,gerek beklememizin gereksiz oldugunu dusundugu icin 2 ay gibi bir surede evlenmemiz konusunda israr etmeye basladi.
Zamanla bu kararin yanlis oldugunu dusunmeye basladim.Ertelemeyi dusunuyorsan isi cikmaza sokarsin ben zaman kaybetmek istemiyorum gibi biseyler söyledi.Kirildim,üzüldüm.
Ayrica iki cocugu var ve oglu sanirim evlenme dusuncesine tepkili.Bana belli etmiyor ama hissedebiliyorum bir huzursuzlugu var bununla alakali.
Dusuncelerinizi almak istiyorum.
Ayrilik kararini en kisa zamanda kendisine belirtmeli miyim?
Biraz daha düsünmeli miyim?
Belirt bence bize sorduguna göre pekte sevmiyorsun demek ..

Ne demek, bi yardimimiz olursa ne mutlu.. Kafani karıştıran her seyi paylas lütfen, istişare edelim..:KK200:
Eski esim de "iliskimizin tadı kacmasin, hemen evlenelim, bi sorun cikacak diye korkuyorum" diye diye cok kisa surede evlenmeye ikna etti ve olaylar dugun ertesi basladi.. Tamam, seviyordu biliyorum ama ailesinin gercek yuzunu gormemi de istemiyordu yuksek ihtimalle.. Ortaligi birbirine katacaklarini biliyordu.. Sonucta ne oldu? Yapilanlar yine yapildi, olanlar oldu ve bosandik.. Cunku uyum yoktu, denklik yoktu ama ben aceleden goremedim..
Bi cok insan var uzaktan iliski sürdürüp hic sorun yaşamayan.. Sorunlar cikiyorsa bunlar gercekten sorun oldugu icindir.. Geçim yoktur ortada..
Adamin öne sürdüğü gerekceler seni yanıltmasın.. Sana saygısı varsa (ki bu en onemlisi) kararlarina ve taleplerine de saygi duyar.. Zorluyorsa gule gule..
Benim eşim de aynısını yaptı.
Niye bekleyelim ki dedi tanıştıktan 2 ay sonra evlendik. Ailesi manyak çıktı. Evliliğin 1. ayında boşanma kararı aldım. Ne idare edeceğim elin delilerini diye düşündüm.
Eşim o günden sonra ailesi konusunda beni ezmedi, ezdirmedi.

Belki de düzelir diye idare etseydim, alttan alsaydım 3-5 sene sonra birikmişlikler ayrılık getirecekti.

Evliliğin 1. ayında yaşadıklarımın kırgınlığı 1 yıl sürdü. Eşim kendisini affettirmek için 1 sene boyunca uğraştı.

Bunları niye yazdım? KK da görüyorum ki, düzelir diye verilen tavizler, alttan almalar günü geldiğinde kabak olup başımıza patlıyor. Sonra da nankör oluyoruz.

Niye bekleyelim ki dedi tanıştıktan 2 ay sonra evlendik. Ailesi manyak çıktı. Evliliğin 1. ayında boşanma kararı aldım. Ne idare edeceğim elin delilerini diye düşündüm.

Belki de düzelir diye idare etseydim, alttan alsaydım 3-5 sene sonra birikmişlikler ayrılık getirecekti.

Evliliğin 1. ayında yaşadıklarımın kırgınlığı 1 yıl sürdü. Eşim kendisini affettirmek için 1 sene boyunca uğraştı.

Bunları niye yazdım? KK da görüyorum ki, düzelir diye verilen tavizler, alttan almalar günü geldiğinde kabak olup başımıza patlıyor. Sonra da nankör oluyoruz.
Insanlarin huyu,suyu karakteri oturduktan sonra degistigine ben de inanmiyorum.Ya burnundan getireceksin fitil fitil ya da pes ettirip o huyu degistirmek zorunda birakacaksin.Ama genelde mumkun olmuyor.Duzeldi diyenler aslinda kendisini düzelmis gibi bir psikolojiye sokuyor yorgunluktan,yilginliktan.
Hayat iste her zaman tam arzu ettigin sekilde cikarmiyor karsina insanlari ve eylemlerini.Bize düsen en mutlu olabilecek sekilde degerlendirmesini yapabilmek.
Soylemek istediginizi anladim..
Su asamada dusuncelerimi destekler nitelikteki sizlerden aldigim fikirler dogrultusunda hareket etmeyi dusunuyorum.

OlmaZsa evlenemem hemen deseniz. Soğutmaya çalışsanız. Mesela bir yıl bekleyelim birbirimizi tanıyalım falan deseniz. İşyeriniz ile bağlantısının olması sizi işyerinde zora sokmasın yeter. Aklıma öyle birşey geldi çünkü. Bu adam sizi baskı ile evliliğe ikna etmeye çalışıyor. Bak hemen evlendik evlendik yoksa ben kaçarım Havasında lüzumsuz

Insanlarin huyu,suyu karakteri oturduktan sonra degistigine ben de inanmiyorum.Ya burnundan getireceksin fitil fitil ya da pes ettirip o huyu degistirmek zorunda birakacaksin.Ama genelde mumkun olmuyor.Duzeldi diyenler aslinda kendisini düzelmis gibi bir psikolojiye sokuyor yorgunluktan,yilginliktan.
Hayat iste her zaman tam arzu ettigin sekilde cikarmiyor karsina insanlari ve eylemlerini.Bize düsen en mutlu olabilecek sekilde degerlendirmesini yapabilmek.
Soylemek istediginizi anladim..
Su asamada dusuncelerimi destekler nitelikteki sizlerden aldigim fikirler dogrultusunda hareket etmeyi dusunuyorum.
Yaşlı genç farketmeksizin erkeklerde olumlu değişim oranı çok düşük bence.
Yuvayı dişi kuş yapar, evin direği erkek anlayışı devam ettiği için yuvayı sürdürmek için sürekli alttan alıp, eşine göre olumsuz yanlarını sürekli törpüleyen kadınlar oluyor. Haliyle bu kadar canhıraş çabayı gören erkek kendini yormuyor evliliği yürütmek için. Kadına yıkıyor bütün yükü, ondan sonra kadın mutsuz, eski halinden eser kalmamış, erkek mutlu mesut, 7 sinde neyse 70 inde o şekilde yaşamaya devam ediyor.

Şu yoğunluktan iletişimsiz olayını asla kabul etmiyorum hadi iştesin insan wc ye gittikçe bile arar 1 dk sesini duyar sonra öğle arası var eve geliyor yatana kadar bir sürü zaman var aşk yoksa zaten kaçın ilgi yoksa kaçın adamın 2 çocuğu varmış sizin çocuğunuz yoksa kaçın ileride sorun oluyor kaç kere konular açıldı burada

Bir bag var arada.Yoksa arkadasim olarak devam ederdik.Hislerden ziyade ileriye yonelik mantikli kararlar almak istiyorum dolayisiyla dogru sonuclandirmak icin acele etmek istemiyorum.
Aşk yoksa mantıkla hareket etmeyin derim o koca bir yalan evililik mantıklı olmalıymış vs.. önce seversiniz sonra mantıgınız da uyarsa devam edersiniz

Kesinlikle öyle.. Ben hem cok küçük ve toy idim hem de kötü insan nedir bilmezdim, bu nedenle de duzeltebilecegimi sanip alttan aldim ama yine suclu ben oldum o süreçte.. Bosanma karari alip resti cektigimde ise benden iyisi yoktu, aglamalar yalvarmalar, gece kapiya gelmeler..
Cirkeflik, cazgirlik ve sirretlikten yana degilim ama dik durmak ve taviz vermemek cok cok önemli.. Hic olmazsa kendine olan saygini yitirmiyorsun..
Bir de, her seyde sorun cikaracak olan insan her turlu çıkarıyor zaten, aman iyi olalım diye cirpinmak anlamsiz bu yuzden.. Prensipli ve dik olmali insan..

2.5 ayda neyi kimi tanıdın acaba hemde ikinci evliliği düşünüyorsun üstelik 2 de çocuğu varmış adamin. Senin çocuğun var mı bari.

Çocuk yazınca bende küçük sandım :-) adamın acelesi düşündürücü bence hemen karar verme evlenmeye.:KK8:

Back
X