Ogretmenlik için demiyorum ama baska alanlarda oluyor bence de.Bu dusuncelerle bende yillarimi kaybettim devlete girenler bence torpilli ben inanmiyorum calisanin kazandigina
İlham oldu bile merak etmeyin çok teşekkür ederim desteğiniz ve iyi dilekleriniz için.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.size şimdiden bol bol başarılar ümidi kaybetmemek gerekiyor .ben mezun olduktan 7 sene sonra atandım bu da sizin için ilham verici olsun.basarilar diliyorum
Kusura bakmayın ama ben bu konuda düşüncenize katılmıyorum. Benim çevremde gerek arkadaşlarım gerek akrabalarımdan pek çok kişi atandı ama hepsi de kendi puanları ve hakları atandılar. Ben gereken puanı alamamaktan yana dem vuruyorum yoksa gereken puanı alıp atanabileceğime hem de hakkımla atanacağıma inanıyorum.Seda ben 90 puanla açıkta kalan 30 puanla bakanlığa atanan insanlar gördüm hak adalet arama bu ülkede cunku 90 alan cocugun torpili yoktu! Özel sektöre gir bir an evvel o kppss sınavı hikaye alacakları isimler zaten belli cevreleri!! Daha fazla hayatından çaldırtma bunlara özel sektöre gir
Sizin adınıza gerçekten çok sevindim benim de bu yıl dördüncü girişim olacak inşallah sizinle aynı mutluluğu ben de dördüncü yılımda yaşayabilirim.Konunuzu okuyunca atanmak için delicesine uğraştığım günler geldi aklıma.Türkçe öğretmeniyim.Dördüncü yılımda atandım.Çok zor günler geçirdim.Çok zayıfladım.psikolojim bozuldu.Artık bitti ,elime kitap bile alamam derken bir atama oldu ve atandım çok şükür.İnanmak ve çok çalışmak gerek.Atanınca tüm sıkıntılar geride kalıyor
Yo tabi ki fikirleşmek güzel, katılmayabilirsiniz benim de yanıldığım noktalar olabilir hakkında hayırlısı olsunKusura bakmayın ama ben bu konuda düşüncenize katılmıyorum. Benim çevremde gerek arkadaşlarım gerek akrabalarımdan pek çok kişi atandı ama hepsi de kendi puanları ve hakları atandılar. Ben gereken puanı alamamaktan yana dem vuruyorum yoksa gereken puanı alıp atanabileceğime hem de hakkımla atanacağıma inanıyorum.
Yani bu sizin düşünceniz elbette ama ben hakkım olan puanı aldıktan sonra hakkım ile atanabileceğime şahsen inanıyorum. Bir çok arkadaşım,akrabam atandı hepsi de hakkıyla atandılarBu dusuncelerle bende yillarimi kaybettim devlete girenler bence torpilli ben inanmiyorum calisanin kazandigina
İnşallah sizinde gönlünüze göre olur ve atanırsınız. Teşekkür ederim desteğiniz için.Tatlim 6 senedir falan giriyorum bu yil girmedim sadece benim de bransim edebiyat üzülme dunyanin sonu degil.
Elbette fikir fikirden üstündür teşekkür ederim desteğiniz için.Yo tabi ki fikirleşmek güzel, katılmayabilirsiniz benim de yanıldığım noktalar olabilir hakkında hayırlısı olsun
KPSS’ye bu yıl üçüncü defa girişim ve yine olmadı maalesef. O kadar büyük mutsuzluk ve hayal kırıklığı var ki bunu anlatmam imkansız. Sabahtan bu yana ağzıma bir lokma dahi girmedi ve geçmeyen bir baş ağrısı.
Annemin üzülmesini istemiyorum o da çok üzüldü. İyice umutsuzluğa kapıldı artık.Olacağına dair inancını yitirdi resmen.
Bugün morale çok ihtiyacım var gerçekten. Bu şekilde benim gibi olup atanan varsa da ne yapmam konusunda nasıl çalışmalıyım fikrinde bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.
Ahh inşallah teşekkür ederim desteğiniz için.Bi kapı kapanırsa rabbim daha büyüğünü açar. Sonuçta elinizden geleni yaptınız , büyük emek verdiniz. Bu yüzden içiniz daha rahat olsun. Belki daha güzel imkanlarla karşılaşacaksınızdır.
Ahh çok teşekkür ederim böyle cesaretlendirici mesajlara o kadar ihtiyacım var ki desteğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bu sefer ben de atananlar arasına girebilirim.Çok üzüldüm. Ama benim arkadaşım çok sonra kazandı. Aynı bölümdü. Ama vazgeçmedi hiç. Her yıl denedi. Umudunuzu kaybetmeyin. Siz elinizden geleni yapmışsınız. Vardır bir hayır. 80 aldığınıza göre 86-85 alabilirsiniz. Rabbim bir dahakine nasip etsin. Umudunuzu kaybetmeyin. Vazgeçmeyin. Haklısınız üzülmekte. Ama toparlanıp dinlendikten sonra bir sonrakine hazırlanın.
Gireceksiniz eminim. Sadece sabır. Çok zor biliyorum. Bu sefer olcak deyin. Pozitif enerji ile başlayın ki pozitif olsun. Güzel haberlerinizi almak dileği ile.Ahh çok teşekkür ederim böyle cesaretlendirici mesajlara o kadar ihtiyacım var ki desteğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bu sefer ben de atananlar arasına girebilirim.
İnanmak ve pozitif başlamak bu sınav için çok önemli gerçekten inşallah olur bu sefer teşekkür ederim ilginiz için.Gireceksiniz eminim. Sadece sabır. Çok zor biliyorum. Bu sefer olcak deyin. Pozitif enerji ile başlayın ki pozitif olsun. Güzel haberlerinizi almak dileği ile.
Branşınız neydi ? Alan için mi online ders almıştınız?Ben de 4 kere girdim yanlış hatırlamıyorsam. Çok stresli oluyor başvurusuydu, sınavıydı tercih onaylayamasıydı. Ama başka çaremiz yok işte. Hamile halimle online dershaneye yazıldım ben de. Hafta içleri akşam 19-22 arası dersleri internetten takip edeceğim. Sorularını falan da yazabiliyorsun sohbet bölümüne hoca canlı kamera kaydında cevapliyor. Çok adaletsiz bir sistem ama ne yapalım çok çok çalışmak gerekiyor
Okul öncesi öğretmeniyim. Ders almaya henüz başlamadım eylül de başlayacakmış dersler. Genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimleri online ders şekilde olacak ama alan derslerini online veremiyorlarmış eski ders kayıtlarını açtılar onun için. İndirimli haliyle 1100 lira verdim bütün derslereBranşınız neydi ? Alan için mi online ders almıştınız?
Anladım hocam hayırlı olsun iyi yapmışsınız. Ben de alandan aldınız sandım.Okul öncesi öğretmeniyim. Ders almaya henüz başlamadım eylül de başlayacakmış dersler. Genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimleri online ders şekilde olacak ama alan derslerini online veremiyorlarmış eski ders kayıtlarını açtılar onun için. İndirimli haliyle 1100 lira verdim bütün derslere
Sağolun hocam inşaallah bu sene aranırız hayırlısıyla başarılar dilerimAnladım hocam hayırlı olsun iyi yapmışsınız. Ben de alandan aldınız sandım.
Amin inşallah çok teşekkür ederim hocam.Sağolun hocam inşaallah bu sene aranırız hayırlısıyla başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?