Yine Olmadı

Sizin adınıza gerçekten çok sevindim sizi de eşinizi de tebrik ederim. Elimden geleni yapacağım. Amin inşallah. Kaç puanla atandınız?!Dersaneye gittiniz mi? Ne tavsiyede bulunursunuz?

Sıfır netten 13 14 nete gelene kadar nasıl çalıştınız hangi kaynaklardan faydalandınız özel ders yada dershane desteği aldınız mı bende 0 dan başladım biraz ilerledim ama yeterli değil tabi
Cogunlukla kendi calismamla oldu. Karekok sifirdan mateatik ya da iyi bi yayinin sifirdan matematigini alip calisin. Bol bol soru cozun not alin

Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği bölümüm. 80 puan aldım. Yeterli olacak bir puan değil kendi branşım için maalesef. Benim en az 86 87 almam lazım
meslektaşız. yıllardır girmedim sınava atanamam diye. ama atanabilenleri gördüm ve umutlandım. ÖABT’ye yüklenin. ben öyle yapacağım 2020’de. puandan ziyade sıralamanız kaç?

Cogunlukla kendi calismamla oldu. Karekok sifirdan mateatik ya da iyi bi yayinin sifirdan matematigini alip calisin. Bol bol soru cozun not alin
Bende evde çalışıyorum antrenmanlarla matematikle başladım karekök ü de duydum ikiside aynı içerikmiş siz dershane ve özel hoca desteği almadan sırf kendiniz mi o seviyeye geldiniz

Sizin adınıza gerçekten çok sevindim sizi de eşinizi de tebrik ederim. Elimden geleni yapacağım. Amin inşallah. Kaç puanla atandınız?!Dersaneye gittiniz mi? Ne tavsiyede bulunursunuz?
Teşekkür ederim gerçekten.ben 90 puanla atandım mühendisim. Temelim zaten vardı.ama açıkçası dersane beni hirslandirdi . Ve sistemli çalışmamı sağladı.cunku evli olduğum için evde kaldıkça temizlik yemek işleri oluyordu.dersane bir nevi onda da sistemli olmayı sağladı.ben öncelikle dersane açılmadan 1 ay önce tüm konuları baya bitirmistim özellikle genel kültür kısmi.bu yüzden yaklaşık 4 5 kez tekrar etme fırsatım oldu.matematik temelim vardı zaten .ama bol kaynak bol soru bol deneme.

Evet idari hakimlik,iibf liler icin daha zor.Cunku hem hukuk mezunlariyla yarisiyorlar hemde alim cok az.(sadece 100 kisi ve asla 100 kisiyide tamamlamiyorlar) Kaldi ki eger mulakat icin referanslari yoksa olmayacagini soyleyenler cok fazla

Evet idari hakimlik,iibf liler icin daha zor.Cunku hem hukuk mezunlariyla yarisiyorlar hemde alim cok az.(sadece 100 kisi ve asla 100 kisiyide tamamlamiyorlar) Kaldi ki eger mulakat icin referanslari yoksa olmayacagini soyleyenler cok fazla
Teşekkür ederim cevabınız için. Yıllarını verdi hakimliğe bahsi geçen yakınımız. Bugün öğrendim ki hakim olamamış ama hakim bir es adayi bulmus.

Bende evde çalışıyorum antrenmanlarla matematikle başladım karekök ü de duydum ikiside aynı içerikmiş siz dershane ve özel hoca desteği almadan sırf kendiniz mi o seviyeye geldiniz
Neredeyse evet. Sadece gecen yil bir kez dersaneye gittim matematik icin. Bi de sozel ve sayisal mantigi anlamiyodum onun icin gittim. Diger seyler ezber zaten. Ve sozel mantigin tum sorularini yapabilmistim. Cografyadan fulledim. Bir tek tarihi cok karistirmisim. Matematikte de sifirdan ogretilen bi sinifa girmek istiyorum demistim cunku sordular bana. Ve toplama cikarmadan baslayip yavasca ilerledik. Bilerek boyle sectim en bastan aliyim yine diye ve iyi oldu. Ama dedigim gibi kendi cabalarimla buyuk cogunlugunu cikardim matematikten netlerin...

sizi çok iyi anlıyorum edebiyattan atanmak çok zor oluyor
özelde çalışmayı düşünürmüsünüz iyi ve köklü kolejler var şansınızı orda da deneyebilirsiniz
Bu derdi çeken bilir gerçekten çok zor sonuç kötü olunca insanın sanki ömründen ömür gidiyor. Teşekkür ederim desteğiniz için.

meslektaşız. yıllardır girmedim sınava atanamam diye. ama atanabilenleri gördüm ve umutlandım. ÖABT’ye yüklenin. ben öyle yapacağım 2020’de. puandan ziyade sıralamanız kaç?
Ya evet illa ki atananlar oluyor şartları tam anlamıyla zorlamak gerekiyor atanabilmek için. İnşallah sizin de olur atamanız.

Çok güzel bir puan gerçekten tebrik ederim. Mühendislik atamaları da zor ve siz zoru başarmışsınız tebrik ederim tekrardan. Dediklerinizi dikkate alacağım. İnşallah benim de atamam olur.

Çok güzel bir puan gerçekten tebrik ederim. Mühendislik atamaları da zor ve siz zoru başarmışsınız tebrik ederim tekrardan. Dediklerinizi dikkate alacağım. İnşallah benim de atamam olur.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.size şimdiden bol bol başarılar ümidi kaybetmemek gerekiyor .ben mezun olduktan 7 sene sonra atandım bu da sizin için ilham verici olsun.basarilar diliyorum

Kesinlikle yeniden çalışacağım şu an başka çarem yok
Seda ben 90 puanla açıkta kalan 30 puanla bakanlığa atanan insanlar gördüm hak adalet arama bu ülkede cunku 90 alan cocugun torpili yoktu! Özel sektöre gir bir an evvel o kppss sınavı hikaye alacakları isimler zaten belli cevreleri!! Daha fazla hayatından çaldırtma bunlara özel sektöre gir

Konunuzu okuyunca atanmak için delicesine uğraştığım günler geldi aklıma.Türkçe öğretmeniyim.Dördüncü yılımda atandım.Çok zor günler geçirdim.Çok zayıfladım.psikolojim bozuldu.Artık bitti ,elime kitap bile alamam derken bir atama oldu ve atandım çok şükür.İnanmak ve çok çalışmak gerek.Atanınca tüm sıkıntılar geride kalıyor

Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği bölümüm. 80 puan aldım. Yeterli olacak bir puan değil kendi branşım için maalesef. Benim en az 86 87 almam lazım
Tatlim 6 senedir falan giriyorum bu yil girmedim sadece benim de bransim edebiyat üzülme dunyanin sonu degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…