yine olmadi :(

hayallergercekolsa

Rabbim, tüm bekleyişlerimizi Hayirla sonlandir...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
1.293
864
158
32
Merhaba kizlar yine adet oldum gece gelmis sagolsun bu ay yine olmadı ağustos ta rahim filmi cekilmistim 2 ay vermişti doktor 1.ayim bitti :( cok uzgunum ya

günaydın, forum akışında gördüm yazınızı.
2. denemeniz için bu kadar strese girmeyin lütfen.. stres çok etkili bir faktörmüş bu konuda.
bir de hayit otu ve yumurtlama testlerini yaparsanız belki daha sağlıklı olabilir. o günlerde ilişkiye girersiniz.
Rabbim hayırlısı ile versin.

2. denemeniz için bu kadar strese girmeyin lütfen.. stres çok etkili bir faktörmüş bu konuda.
bir de hayit otu ve yumurtlama testlerini yaparsanız belki daha sağlıklı olabilir. o günlerde ilişkiye girersiniz.
Hayit otu nasıl kullanıcam ? Ya öyle beceremedin falan deyince çok üzüldüm sadece umarım hamileyimdir henüz adet olmadım :(

google dan okuyabilirsin .. ben henüz istemediğim için çocuk araştırmadım. ama cocugu olan arkadaslarımdan duymuştum çayını içiyorlarmış.
birde hemen herkesle paylaşmasaydınız. çünkü zaten sizin stresiniz yeter. ayrıca beceremedin lafı çok densizce. doktorlar bile korunmayı bıraktıktan sonraki 1 yılı deneme süreci olarak baz alıyorlar.

Allah im bizede nasip etsin artik bu duyguyu gecen ay 10 agustos ta olmustum bu ay 5 eylül normalde 2yada 3gun geri gecer erkende geldi bide :KK43: :cry:
vucut kendını bebege hazırlıyor olabılır ondan gunlerın oynar eger bı sorun yoksa olur bu kadar uzulme zamanı vardır elbet ılk evlendıgımde bende aglardım adet oldum dıye sımdı umut yok beklemekte olmuycanı bılmek her ay umut vermıyor evlenmeden once nasıl adet oluyosam beklemeden hala öyleyım ama keske umudum olsaydı :(

vucut kendını bebege hazırlıyor olabılır ondan gunlerın oynar eger bı sorun yoksa olur bu kadar uzulme zamanı vardır elbet ılk evlendıgımde bende aglardım adet oldum dıye sımdı umut yok beklemekte olmuycanı bılmek her ay umut vermıyor evlenmeden once nasıl adet oluyosam beklemeden hala öyleyım ama keske umudum olsaydı :KK43:
Tüpler de tikaniklik vardı acildilar sorun kalmadi inşallah dedigin gibidir vucut kendini hazirliyodur 16 ay oldu olmuyo :( neden umudun yok olmuyo diye mi yoksa sorun mu var

Amin insallah cok sagol hayit otunu arastircam inşallah ise yarar

İnşallllaaahhh :KK43: Çok dua et nolur :KK43: Çok üzüldüm sabah. İşyerindeki abla biliyo bebek istediğimizi test yaptım negatif dedim beceremedin bi diyo. Halbuki daha 2. ye deniyoruz. Çok üzüldüm çok :KK43:(((
Bi beceremedin ne demek ya coj patavatsizca olmus bence bebek allah verirse olur bizim elimizde degil ki sen takma onu uzulme sıkılma o laf yuzunden allah hayirlisini biliyo bizim icin de olmayinca uzuluyoruz iste inşallah en kisa zamanda hepimize versin Rabbim aminnn

Allah im bizede nasip etsin artik bu duyguyu gecen ay 10 agustos ta olmustum bu ay 5 eylül normalde 2yada 3gun geri gecer erkende geldi bide :KK43: :cry:
erken gelmesi rahim filmiyle ilgilidir belki , bende ağustosta çektirdim adetim gününde geldi ama her zaman 4 gün sürerken bu ay 6 gün sürdü hiç bitmicek sandım :KK57:

Aaa canim yaa cok uzuldum :KK43: hayirlisi olsun. Bir dahaki ay olur insaallah sikma canini daha zamani var demek ki :KK66:
İnşallah olur doktor 2 ay gelme demişti rahim filmi cekildiğim icin 1 ayim kaldi olmazsa asilamaya geçecek kendiliğinden bu ay olsun istiyorum baska islemlere gerek kalmasın inşallah olur dua edin ne olur napcagımı şaşırdım

erken gelmesi rahim filmiyle ilgilidir belki , bende ağustosta çektirdim adetim gününde geldi ama her zaman 4 gün sürerken bu ay 6 gün sürdü hiç bitmicek sandım :KK57:
Rahim filminden olabilir gerçekten erken gelmesi korkuyorum bu ay olmazsa asilamaya geçecek dogal olsun istiyorum :( oldugumda cok üzüldüm acaba benim adet kac gun sürecek 4 gün surer normalde benimde inşallah bu ay kaliriz

İnşallah olur doktor 2 ay gelme demişti rahim filmi cekildiğim icin 1 ayim kaldi olmazsa asilamaya geçecek kendiliğinden bu ay olsun istiyorum baska islemlere gerek kalmasın inşallah olur dua edin ne olur napcagımı şaşırdım
Ben senin hamile oldugunu dusunmustum yaa :( insaallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin. Tedavi surecinin cok yipratici oldugunu dusunuyorum ben.

Bi beceremedin ne demek ya coj patavatsizca olmus bence bebek allah verirse olur bizim elimizde degil ki sen takma onu uzulme sıkılma o laf yuzunden allah hayirlisini biliyo bizim icin de olmayinca uzuluyoruz iste inşallah en kisa zamanda hepimize versin Rabbim aminnn
Evet zaten ben en çok ona üzüldüm. ve hala adet olmadım. az önce adet oldum sandım lavaboya gittim aşırı derecede akıntım olmuş ve çok iğrenç kokusu var.. Bunun hamilelik belirtisi oldugunu duymuştum inşallah geç döllenme olmuştur :(

Ben senin hamile oldugunu dusunmustum yaa :KK43: insaallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin. Tedavi surecinin cok yipratici oldugunu dusunuyorum ben.
Kesinlikle oyle stresli bi surec yapmam lazım malesef yapiyorun ne yapmam lazım stres yapmamak icin

Back
X