- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi hayallergercekolsa
Merhaba kizlar yine adet oldum gece gelmis sagolsun bu ay yine olmadı ağustos ta rahim filmi cekilmistim 2 ay vermişti doktor 1.ayim bitti
cok uzgunum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah im bizede nasip etsin artik bu duyguyu gecen ay 10 agustos ta olmustum bu ay 5 eylül normalde 2yada 3gun geri gecer erkende geldi bideBenimde bugün adet günüm test yaptım sabah negatif çıktı![]()
![]()
Henüz adet olmadım gögüslerimde adet belirtisi hiç yok ama kasıklarım ve belim agrıyor hafifAllah im bizede nasip etsin artik bu duyguyu gecen ay 10 agustos ta olmustum bu ay 5 eylül normalde 2yada 3gun geri gecer erkende geldi bide![]()
![]()
İnşallah olmazsin gec dollenmistir belki ondan cikmamistirHenüz adet olmadım gögüslerimde adet belirtisi hiç yok ama kasıklarım ve belim agrıyor hafif![]()
İnşallllaaahhhİnşallah olmazsin gec dollenmistir belki ondan cikmamistir
Hayit otu nasıl kullanıcam ? Ya öyle beceremedin falan deyince çok üzüldüm sadece umarım hamileyimdir henüz adet olmadımgünaydın, forum akışında gördüm yazınızı.
2. denemeniz için bu kadar strese girmeyin lütfen.. stres çok etkili bir faktörmüş bu konuda.
bir de hayit otu ve yumurtlama testlerini yaparsanız belki daha sağlıklı olabilir. o günlerde ilişkiye girersiniz.
Rabbim hayırlısı ile versin.
vucut kendını bebege hazırlıyor olabılır ondan gunlerın oynar eger bı sorun yoksa olur bu kadar uzulme zamanı vardır elbet ılk evlendıgımde bende aglardım adet oldum dıye sımdı umut yok beklemekte olmuycanı bılmek her ay umut vermıyor evlenmeden once nasıl adet oluyosam beklemeden hala öyleyım ama keske umudum olsaydıAllah im bizede nasip etsin artik bu duyguyu gecen ay 10 agustos ta olmustum bu ay 5 eylül normalde 2yada 3gun geri gecer erkende geldi bide![]()
![]()
Tüpler de tikaniklik vardı acildilar sorun kalmadi inşallah dedigin gibidir vucut kendini hazirliyodur 16 ay oldu olmuyovucut kendını bebege hazırlıyor olabılır ondan gunlerın oynar eger bı sorun yoksa olur bu kadar uzulme zamanı vardır elbet ılk evlendıgımde bende aglardım adet oldum dıye sımdı umut yok beklemekte olmuycanı bılmek her ay umut vermıyor evlenmeden once nasıl adet oluyosam beklemeden hala öyleyım ama keske umudum olsaydı![]()
Amin insallah cok sagol hayit otunu arastircam inşallah ise yarargünaydın, forum akışında gördüm yazınızı.
2. denemeniz için bu kadar strese girmeyin lütfen.. stres çok etkili bir faktörmüş bu konuda.
bir de hayit otu ve yumurtlama testlerini yaparsanız belki daha sağlıklı olabilir. o günlerde ilişkiye girersiniz.
Rabbim hayırlısı ile versin.
Bi beceremedin ne demek ya coj patavatsizca olmus bence bebek allah verirse olur bizim elimizde degil ki sen takma onu uzulme sıkılma o laf yuzunden allah hayirlisini biliyo bizim icin de olmayinca uzuluyoruz iste inşallah en kisa zamanda hepimize versin Rabbim aminnnİnşallllaaahhhÇok dua et nolur
Çok üzüldüm sabah. İşyerindeki abla biliyo bebek istediğimizi test yaptım negatif dedim beceremedin bi diyo. Halbuki daha 2. ye deniyoruz. Çok üzüldüm çok
(((
Aaa canim yaa cok uzuldumMerhaba kizlar yine adet oldum gece gelmis sagolsun bu ay yine olmadı ağustos ta rahim filmi cekilmistim 2 ay vermişti doktor 1.ayim bitticok uzgunum ya
erken gelmesi rahim filmiyle ilgilidir belki , bende ağustosta çektirdim adetim gününde geldi ama her zaman 4 gün sürerken bu ay 6 gün sürdü hiç bitmicek sandımAllah im bizede nasip etsin artik bu duyguyu gecen ay 10 agustos ta olmustum bu ay 5 eylül normalde 2yada 3gun geri gecer erkende geldi bide![]()
![]()
İnşallah olur doktor 2 ay gelme demişti rahim filmi cekildiğim icin 1 ayim kaldi olmazsa asilamaya geçecek kendiliğinden bu ay olsun istiyorum baska islemlere gerek kalmasın inşallah olur dua edin ne olur napcagımı şaşırdımAaa canim yaa cok uzuldumhayirlisi olsun. Bir dahaki ay olur insaallah sikma canini daha zamani var demek ki
![]()
Rahim filminden olabilir gerçekten erken gelmesi korkuyorum bu ay olmazsa asilamaya geçecek dogal olsun istiyorumerken gelmesi rahim filmiyle ilgilidir belki , bende ağustosta çektirdim adetim gününde geldi ama her zaman 4 gün sürerken bu ay 6 gün sürdü hiç bitmicek sandım![]()
Ben senin hamile oldugunu dusunmustum yaaİnşallah olur doktor 2 ay gelme demişti rahim filmi cekildiğim icin 1 ayim kaldi olmazsa asilamaya geçecek kendiliğinden bu ay olsun istiyorum baska islemlere gerek kalmasın inşallah olur dua edin ne olur napcagımı şaşırdım
Evet zaten ben en çok ona üzüldüm. ve hala adet olmadım. az önce adet oldum sandım lavaboya gittim aşırı derecede akıntım olmuş ve çok iğrenç kokusu var.. Bunun hamilelik belirtisi oldugunu duymuştum inşallah geç döllenme olmuşturBi beceremedin ne demek ya coj patavatsizca olmus bence bebek allah verirse olur bizim elimizde degil ki sen takma onu uzulme sıkılma o laf yuzunden allah hayirlisini biliyo bizim icin de olmayinca uzuluyoruz iste inşallah en kisa zamanda hepimize versin Rabbim aminnn
Kesinlikle oyle stresli bi surec yapmam lazım malesef yapiyorun ne yapmam lazım stres yapmamak icinBen senin hamile oldugunu dusunmustum yaainsaallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin. Tedavi surecinin cok yipratici oldugunu dusunuyorum ben.