yine olmadi :(

Sende sorun var mi hsg cektirdin mi? Sperm testi falan ins olur seninde cok istiyoruz ondan olmuyo hergun dua ediyorum bana bikac oneri verildi sizde bir deneyin isterseniz 1.iliskiden sonra yataktan kalkmadan gozlerinii kapatip kucaginda bebek,oldugunu hissetmek 2. 4 hafta cuma gunu, cuma ile sela arasinda ya evvellühü demek 500 kez toplam gibi seyler soylediler ama 2.daha bende yapadim
Hsg cekildim ben canim tüpler tikanikmis acildilar sperm test hormol geri kalan hersey normal iste 2 ay verdi doktor birinci ay bitti inşallah ikincisinde olur :(

Bende çok üzüldüm acikcasi olmanı beklemiyordum rabbim bu ayda kısmet etmemis beklemeye devam etcez mecburen cok dua edelim
Aynen o zamanını ayarlar :) Aslında ben hemen olmaz diye erkenden başlamıştım ama şuan kafamda oldugu için sürekli takılıyorum. en azından 2 - 3 ay olmasa iyi olur diye düşünmüştüm hep :(

Bende de bugün geldi kırmızılar, sağolsunlar hiç aksatmadan geliyorlar:( ben de bu ay rahim filmi çektiricem inşallah.İnşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırız hepimiz. Ama insan üzülmeden edemiyor. Özellikle reglin ilk günü kendime gelemiyorum.

Bende de bugün geldi kırmızılar, sağolsunlar hiç aksatmadan geliyorlar:KK43: ben de bu ay rahim filmi çektiricem inşallah.İnşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırız hepimiz. Ama insan üzülmeden edemiyor. Özellikle reglin ilk günü kendime gelemiyorum.
Rabbim sana da bize de hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllllahhhh

Bende de bugün geldi kırmızılar, sağolsunlar hiç aksatmadan geliyorlar:KK43: ben de bu ay rahim filmi çektiricem inşallah.İnşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırız hepimiz. Ama insan üzülmeden edemiyor. Özellikle reglin ilk günü kendime gelemiyorum.
Ayni durumdayim canim malesef ilk gün insan kendinde olmiyo resmen inşallah kaliriz bu ay hepimiz mutlu oluruz amin

Hala adet olmadım canım umarım geç döllenme falandır :)
Ve hamileyim 11.ayimda hamile kaldim hsg cektirdigim 2.ayda hamile oldugumu ogrendim hsg nin faydasi mi okdu bilmiyorum ama kendiligimden hamis kaldim suan 2,5 haftalik hamile oldugumu ogrendim dua edin saglikla dunyaya gelsin allah hepimize naship etsin

Ve hamileyim 11.ayimda hamile kaldim hsg cektirdigim 2.ayda hamile oldugumu ogrendim hsg nin faydasi mi okdu bilmiyorum ama kendiligimden hamis kaldim suan 2,5 haftalik hamile oldugumu ogrendim dua edin saglikla dunyaya gelsin allah hepimize naship etsin
Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım :) Bende 5 gün geçti adetimden beklemedeyim hala :)

Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım :) Bende 5 gün geçti adetimden beklemedeyim hala :)
Benim adetim 1 gun gecmisti artik her ay her belirtiyi bebise yoruyordum bu ay test yapmak,istemedim zaten her ay adetim 2 3 gun ileri atabiliyordu fakat okadar belirtim vardi ki mesela kasiklailrima kramp giriyordu bicak saplanir gibi 2 -3 saniyelik fakat nefes kesiciydi adet sancisindan cok farkli goguslerim her ay oldugu kadar agriyordu birde idrarim kokuyor ve rengi cok koyu olmustu sabahlari bas donmesiyle uyaniyordum ve dedim ki bir test yapmam gerek 1 gun gecikmeyle yaptim ve soka girdim berli belirtiler yardimci olur cnm

Benim adetim 1 gun gecmisti artik her ay her belirtiyi bebise yoruyordum bu ay test yapmak,istemedim zaten her ay adetim 2 3 gun ileri atabiliyordu fakat okadar belirtim vardi ki mesela kasiklailrima kramp giriyordu bicak saplanir gibi 2 -3 saniyelik fakat nefes kesiciydi adet sancisindan cok farkli goguslerim her ay oldugu kadar agriyordu birde idrarim kokuyor ve rengi cok koyu olmustu sabahlari bas donmesiyle uyaniyordum ve dedim ki bir test yapmam gerek 1 gun gecikmeyle yaptim ve soka girdim berli belirtiler yardimci olur cnm
Canım kasıklarımda batmalar var normalde adet olacağımda hafta önceden gögüslerime dokunamazdım ağrıyordu ama gögüslerde de tık yok umarım öyledir dayanamayıp gidicem çıkışta kan vericem ya :(

Hemen,idrar testi yap 2 cizgi silik cikio idrar testinin yanilma,ihtimali,cok dusuk haberlerini bekliyoruz ins hamilesindir fakat kasik batmasi her ay adet agrisindan cok farkli batmalar

Back
X