Kıyamam ben sana neden kendınızı bu şeklide harap edıyorsunuz. Yapmayın hıckımse mükemmel degıl. Herkesın kusurları var.
belki koyu renkler ama guzel kiyafetlerle, dolgu topuklarla baslasan.. git gide kendine yakistirir biraz daha iddali seylere yonelirsin bence..
kendine güven kendini sev sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez bende çok özgüvensiz bir insandım ta ki kendimle barışık olmayı öğrenene kadar :) şu an maşallah çok mutluyum ve benı olduğum gibi sevip yanımda olan bir insan var :) lutfen bu düşüncelerden kurtul .. eminim kendine haksızlık ediyorsundur
ben ozguven konusunda hep yasadiklarinin bir payi vardir diye dusunurum, okulda falan dalga geçenler oldu mu? ya da çevrende seni surekli elestiren insanlar? insanlarla iliskin nasil?
ozguven kazanmak için bazi egzersizler yapabilirsin..
ne yazık ki hep kendim ayakta kaldım. kimse bana sonsuz destek olmadı. hayatınızın değeriini bilin.
dalga çocukken ani kilo aldığımda çok geçtiler. sonra biraz aklım erince hepsini susturdum. insanlarla ilişkim mesafeli. güleryüzlüyümdür ama çok mesafe koyarım. en yakınlarım bile destursuz yaklaşmazlar yanıma.
artık psikologa gitmeyi düşnüyorum
şu an olmaması olmıycak anlamına gelmiyor kesinlikle bende çok zor dönemler geçirdim demek istediğim birazda sende başlar herşey.. kolay olduğunuda söylemıyorum inan bana..belkide hayatında farklılıklar yenilikler yapmalısın
utangaç misin peki? mesela sokakta hiç tanimadigin birine adres sorabilir misin rahat bir sekilde?
sorarım hiç çekinmem. utangaç değilim. ama kadın gibi değilim. yaşım 22 hala 10 yaşında çocuk gibiyim. kadınsılığı kabullenemedim hiç. olmaya çalıştım hiç olmadı. bir de kiloluyum. samimi arkadaşlıklar da kuramadım. hep yalnız kaldım
ozguven problemi olan insanlar genelde kendilerini olduklari gibi gormezler, hep kotu yonlerini gorurken iyi yonlerinin farkinda bile olmazlar, mesela biraz kiloluyum demissin ama fazla degil sokakta erkeklere soruldugunda çogu hafif kilolu dolgun bayanlardan hoslandiklarini soyluyor...
kim bilir ortaliga çikmayi bekleyen nasil bir yuz guzelligin vardir..
cesaretini toplayip bi yerden baslarsan alacagin iltifatlar seni motive eder, saç ve makyajinla basla, guzel ama fazla iddali olmayan elbiselerle tamamla...
sakincasi yoksa boyunu ve kilonu yazar misin gerçekten belki sen buyutuyosundur
belki siz bunu duymaktan sıkıldınız ama ben özgüven konusu hiç eskimiyor.
kendimi bir türlü beğenmiyorum. ne cicili ayakkabılar alsam ne kıyafet giysem
çıkar onu diyorum kendime. cıvıl cıvıl renkler giyince sanki üzerime yakışmıyor. sanki hiç bişi yakışmıyor.
kilom var evet. ama o kadar abartı değil. veremedim hiç çok denedim.
ruj bile sürmüyorum.
tuhaf bir durum benimki.
anlayamadım yapamadım. bol bi kıyafet giyip içine kafamı sokmak görünmez olmak istiyorum.
okuyorum kendi paramı kendim kazanıyorum hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. ama konu buna geldiği zaman ölüden farksızım.
İnsanın kendini değersiz hissetmesi depresyonda olduğunun en büyük işareti...
Bence en yakın zamanda bir psikoloğa görün arkadaşım..
Dilerim ki bu kötü düşünceleri atarsın kafandan..
İyi haberlerini bekliyorum...
bence pes etme ve kilo ver sanarım sen kilonu beğenmiyorsun pek :)
bi daha dene :)
bi ara bende böyleydim hiçbir şey sevmiyodum yapmak istemiyodum giyodum çıkarıyodum ya da makyaj felan yakıştıramıyodum hemen siliyodum şimdi öyle değilim :)
hiç arkadaşın yok mu acaba kendini çok mu yanlız hissediyosun ? aynaya bakınca sanki süslensem ne olucak kime süsleniyorum gibisinden :) ?
bende çok karamsar bi insanım herşeyin direk olumsuzunu düşünürüm yapı meselesi olmuyo .
canım çocukluğunda özgüvenini kıran bi olay yaşadın mı
ne biliyim küçükken erkek çocuklar çok acımasız olur kızlara sen çirkinsin şişkosun vs. birtakım sözler sarfeder
bu tarz bi durum oldu mu
bende de ozguven problemi var.ama bu problem genelde sinifta benim dis gorunusumu elestiren bi kac GERİZEKALİNİN yaninda oluyor.boyum kisa 1.50.bunu surekli elestirip laf sokmaya calisiyorlar.sanki boyum kisa diye engelliymisim gibi davraniyorlar.ama beni elestirmeyen insanlarin yaninda kendimi normal hissediyorum.mesela ailemle felan bi yere gidince, beni elestirmeyen insanlarla disari ciktigimda kendimi guzel buluyorum.artik o kadar bunaldim ki boyumun dalga konusu olmasindan.ustelik bunu sirf ben kendimi ezik hissedeyim diye yapiyorlar farkindayim...allah hepsini islah etsin..sizi de benim gibi elestiriyolarsa belki bundan kaynaklaniyodur ozguvensizliginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?