yine özgüven meselesi

verirsin canım millet 40-50 kilo veriyo isteyince sen mi veremiceksin
hemen çalışmalara başla
kendin için yap bunu özgüvenini kazanman için bu gerekli sanırım

inan o kadar kilo vermek istiyorum ki. ölüm diyetlerine bile girdim. spor yapıp sağlıklı da beslendim. ayda 1 2 kilo gördüğüm rakam. ölüm diyeti yaptığımda o kadar az yiyordum ki inanamazsınız. haftada 2 kilodan fazla verdim ama bayıldım bi gün bi yerde. sonra bıraktım. ben kilo vermeyi bile beceremedim.

tatlım yha neden böyle düşünüyorsun? herpimizin kusuru var.

hepimizin kusuru var biliyorum ama bir tane olsaydı iki tane olsaydı. vucudumun her yeri batık dolu yara izleri dolu kilom fazla. bi yüzüm cildim düzgündü o da bozuldu anlam veremiyorum. öyle sarı saçlı mavi gözlü bi hatun da değilim. hadi hiçbiri düzelmedi. bari hayatım iyi olsaydı. arkadaşlarım beni çok sevse okulum iyi gitse vs vs ama hiçbiri olmayınca öyle safsalak gibi duruyorum evde.

mrb canım..kimse mükemmel değil bizi biz yapan zaten farklarımız kusurlarımız bence..sen sadece bu durumu kendi kendine atlatamıyorsun sanırım o yüzden psikologdan yardım alman iyi olabilir diye düşünüyorum.Herkes hayatının bazı dönemlerinde böyle hissedebiliyor ama geçici olduğunu kabul etmen gerek kendini sev ve bir an önce barış kendinle :))

canım sen napıyosun hiç mi tv izlemiyosun doktorlar bas bas bağırıyo aç kalarak kilo verilmez diye
yanlış yöntemler uygularsan kilo veremezsin tabi hatta bazıları kilo bile alıyo
bence iyi bi diyetisyene gitmen lazım ama şu gidip hazır diyet listesi verenleri kastetmiyorum
gerçekten gerekli testleri ölçümleri yapıp hastayı takip ederek bu işi yürüten birilerini bul imkanın varsa
yoksa yine de hastaneye gidip bi diyetisyenle konuş
günde 6 öğün filan yemek yemen lazım
ve en az bi saat tempolu yürüyüş şart hergün

en az bi 3 4 aydır böyleyim. daha önce zaten yazdı ailemin yanındaydım aynaya bakmaya gerek bile duymuodum

yok o diyetleri ben küçükken yapmıştım lisedeyken diyetisyene gittim hormonlarıma vs bakıldı tabiri caizse öküz gibi sağlıklıymışım. metabolizma hızım düşükmüş. bağırsaklarım tembelmiş. ilaç verdi kömür vs kullandım. bi de spor yaptım o ara. sıkıntım yok şu an. sağlıklı oldugum halde veremiyorum. evim öyle yürüyüş yapılacak bi yerde değil ne yazık ki. malum istanbul sokakları caddeleri. bir gün görürler iki gün görürler 3. gün illa biri laf atar. diyetisyene gittim ama aradığım ilgi alaka ne yazık ki yok

senin ozguven problemin sadece fizik ve kiloyla alakali yanlis anlamadiysam..
benim 168 boyunda çok çok kilolu (ozellikle gobek, kalça kismi) arkadasim vardi yemegine dikkat etti sabah aksam yuruyus yapti simdi top model gibi ! birde cani bisey isteyince çay içerdi fincanda.. dugununde gormeliydin prenses gibiydi (belki seni motive eder diye anlatiyorum)
makyajini ise su sekilde yapabilirsin en onemlisi puruzsuz bir cilt elde etmelisin, bb krem, fondoten, pudra hangileri istedigin sonucu veriyorsa, allik ise çok hafif, eye liner, rimel ve dudak parlatici..
ben normalde çok makyaj yaparim ama bu aralar boyle takiliyorum ve çok hosuma gidiyor..
onemli olan puruzsuz bir cilt, guzel kaslar iyi çekilen eye liner..

Son düzenleme:

favorilerin için simdilik tuy sarartici kullanabilirsin ve saçlarinla saklayabilirsin bunun yaninda lazer epilasyonu yap kesin çozum (bizzat test ettim)..
tatlim senin butun sorunlarinin çaresi var hirs yap ve hepsinin ustesinden gel, hayat o kadar acimasizki surekli savasmak durumundayiz ! kendini motive et, nasil olacagini hayal et, asliverisin ne kadar zevkli olacagini, erkeklerin nasil pesinden kosacagini... bahsettigim arkadasim yaptiysa sen de yaparsin... zayiflayinca çildirdi ya :)) her isten çikista alisveris yapiyordu ama oyle havali oyle hos oldu ki canim arkadasim, o yaptiysa sen de yaparsin kendini toparla ve bi yerden basla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…