- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
benim eşimde öleydi.küser gider salano birde horlar umurunda olmam.ben dön dön sabaha kadar senaryolar yaz Allah yaz.acaba bittide yolmu yapıyor diye.tartşmaktan korkuyorum artık.ayy valla hata senle bende millet takmıyor biz niye böleyiz bıktım kendimden değişmek istiyorum bende mışıl mışıl uyumak istiyorum.Bende en iyisi kendi haline bırakayım çünkü üstüne düştükçe değişik bi hal aldı havalarda beyimiz saat kaç olmuş ben hala düşünmekten uyuyamıyorum onun horultusu buraya kadar geliyor
benim eşimde öleydi.küser gider salano birde horlar umurunda olmam.ben dön dön sabaha kadar senaryolar yaz Allah yaz.acaba bittide yolmu yapıyor diye.tartşmaktan korkuyorum artık.ayy valla hata senle bende millet takmıyor biz niye böleyiz bıktım kendimden değişmek istiyorum bende mışıl mışıl uyumak istiyorum.
işte bende bekle diyorum gitme diyorum kendime engel olamıyorum çok kzııyorum iradesizmiyim korkuyormuyum neyim bilemedim.Bende de var bu durum..Kırıldıgımız küstügümüz zaman bizde ayrı yatıyoruz. Ama ben bir iki defa konuştum baktım işe yaramıyor artık ''SEN BİLİRSİN '' diyorum.2 gün sonra barıştığında kendi geliyor zaten.
Bu hareketinin ondan.zamanla uzaklasmaniza sebep olacagini bildirin ona ya da ben sana adim atiyorum ama olmuyor olmuyor gercekten yorulursunuzz birde bunu deneyinHaksız olduğum zamanlrda onuda yaptığım olmuştur ama haklıyken dediğiniz şekilde davranmk artık zoruma gidiyor, ben istiyorumki tamam küscekse yine küssün ama gelsin yatsın yerinde arkasını dönüp yatsın ama bunu yapmasın, gerçekten gururum çok kırılıyor
Size cok guzel.nazi geciyor esiniz farkinda bunun bence ama arada sasirtinki aliskanlik yapmasin bu erkek milleti sasirmaktan pek hoslanir daha dogrusu kaybediyorum galiba diyerek panikler arada.bunu yasatin cunkuu onlar bizim gibi detayli.disunemiyor onun icin genellile .kavgalarda ben ne yaptim.simdi ?hayir olaay ne anlamadim? Ne istiyorsun? Vs sac bas yolduracak sorularla.karsiniza cikiyor ana fikir odaklilar onuda anlarlarsa ,cocuk gibiler isin ozetiişte bende bekle diyorum gitme diyorum kendime engel olamıyorum çok kzııyorum iradesizmiyim korkuyormuyum neyim bilemedim.
e sende çağırma çok mu zor erkeksiz yatmak. gururunuzdan daha mı önemlikızlar eşim ne zaman tartışsak gidip salonda yatıyor, haklı da olsam her seferinde gidip çağırıyorum ama yok inatlaşıyor gelmiyor, çok üzülüyorum gerçekten, nasıl davranmalıyım bilemiyorum
Aşkta gurur olmaz. Hele evlilikte asla. Gururun girdigi yerde sevgi kalmiyor zamanla. Keske bi de uygulayabilseke sende çağırma çok mu zor erkeksiz yatmak. gururunuzdan daha mı önemli
işte bende bekle diyorum gitme diyorum kendime engel olamıyorum çok kzııyorum iradesizmiyim korkuyormuyum neyim bilemedim.
haklı da olsam her seferinde gidip çağırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?