- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.330
- 498
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Konuştum daha önce anlatmya çalıştım ne hissettiğimi ama yok aynı
erkeklerde gurursuz kadınlardan nefret ediyolar.Aşkta gurur olmaz. Hele evlilikte asla. Gururun girdigi yerde sevgi kalmiyor zamanla. Keske bi de uygulayabilsek
kızlar eşim ne zaman tartışsak gidip salonda yatıyor, haklı da olsam her seferinde gidip çağırıyorum ama yok inatlaşıyor gelmiyor, çok üzülüyorum gerçekten, nasıl davranmalıyım bilemiyorum
hic umursama yanliz basina yatsin solondaÖyle yaptığımda iyi o zaman sen burda yat ben odaya gidiyorum deyip gidiyor,aşırı inat bi şey delirtck beni, bugun bende tek başıma rahat rahat uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bu saat oldu uyku tutmuyor, kendi halinemi bıraksam diyorum hiç ilgilenmeyim o kadar alıştıki her durumda peşinden dolanmama, bu sefer yapmayım diyorum yanlışmı yaparım
Kendi hlime birakin ustune gittikce inat eder:)Öyle yaptığımda iyi o zaman sen burda yat ben odaya gidiyorum deyip gidiyor,aşırı inat bi şey delirtck beni, bugun bende tek başıma rahat rahat uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bu saat oldu uyku tutmuyor, kendi halinemi bıraksam diyorum hiç ilgilenmeyim o kadar alıştıki her durumda peşinden dolanmama, bu sefer yapmayım diyorum yanlışmı yaparım
Ne kadarlık evlisniz ?Öyle yaptığımda iyi o zaman sen burda yat ben odaya gidiyorum deyip gidiyor,aşırı inat bi şey delirtck beni, bugun bende tek başıma rahat rahat uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bu saat oldu uyku tutmuyor, kendi halinemi bıraksam diyorum hiç ilgilenmeyim o kadar alıştıki her durumda peşinden dolanmama, bu sefer yapmayım diyorum yanlışmı yaparım
kızlar eşim ne zaman tartışsak gidip salonda yatıyor, haklı da olsam her seferinde gidip çağırıyorum ama yok inatlaşıyor gelmiyor, çok üzülüyorum gerçekten, nasıl davranmalıyım bilemiyorum
Öyle yaptığımda iyi o zaman sen burda yat ben odaya gidiyorum deyip gidiyor,aşırı inat bi şey delirtck beni, bugun bende tek başıma rahat rahat uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bu saat oldu uyku tutmuyor, kendi halinemi bıraksam diyorum hiç ilgilenmeyim o kadar alıştıki her durumda peşinden dolanmama, bu sefer yapmayım diyorum yanlışmı yaparım
Bende en iyisi kendi haline bırakayım çünkü üstüne düştükçe değişik bi hal aldı havalarda beyimiz saat kaç olmuş ben hala düşünmekten uyuyamıyorum onun horultusu buraya kadar geliyor
Bende tartsnca odaya almiyorm ama ben uyuyunca bi bakıyorum sabaha karşı gelmiş sonra sabhda unutuyorm onu odadan attgmikızlar eşim ne zaman tartışsak gidip salonda yatıyor, haklı da olsam her seferinde gidip çağırıyorum ama yok inatlaşıyor gelmiyor, çok üzülüyorum gerçekten, nasıl davranmalıyım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?