Yine salonda yattı

Bu kaç gün sürüyor böyle ? Ertesi gün küs bile olsanız gelip yerine yatıyor mu ? Yoksa koltuk devam mı..
Daha önce yaptığında bi gün yatıyordu ertesi güne geliyordu, bu sefer iki gün oldu çünkü daha önce bunu yaptığında ben her seferinde gidip yalvarıyordum resmen bugun gitmedim oda orda kaldı

Çağırma sende 2. gün tıpış tıpış gelir. Çok çocukya ya bu ne böyle erkeğin nazlısı, tribi hiç çekilmiyor. alışmış o gelip çağırmana taktik değiştir.

Gitmeyin yalvarmayın bence. Biraz da farkına varsınlar normal olmadığının. Eşim içerde uyuyakalmış tv izlerken. En nefret ettiğim olay. Evlenmeden dedim ne olursa olsun aynı anda yatağa girmek benim için çok önemli diye. Gittim ışığını kapattım beyefendinin, yatağın keyfini çıkaracağım ama uyandığında biliyor ki çekeceği var

Çağırma sende 2. gün tıpış tıpış gelir. Çok çocukya ya bu ne böyle erkeğin nazlısı, tribi hiç çekilmiyor. alışmış o gelip çağırmana taktik değiştir.
Aynen öyle ben alıştırdım benim hatam yapmamalıydım, şimdi hep benden bekliyor bende huzursuzluk olmasın diye dayanamıyordum ama bu sefer yapmycm o nasıl bu kadar rahat olabiliyor bilmiyorum ben olamıyorum en azından öyle görünmye çalşcm yoruldum artık

Bende aynı durumdayım 2 gündür ayrı yatıyoruz...O inatsa bende inadım valla ben odama geçip mışıl mışıl yatıyorum.Bir ara gece çat pat ses geldi saate baktım 03:00 sıkıntıdan uyuyamamış sanırım:)

Arkadaşım, benimki 2 gün ayrı yatmaya dayanabildi..Dün akşam geldi, benden önce yatağa yattı...Bu sefer ben odaya almadım :)) Ama bu durumu değiştirmek lazım.Gittim karşıma aldım konuştum.Artık bu konuda kuran a el bastıracam kavgada etsek küssekte ayrı yatmak yok..Adam ilk öncelerde bana bu akılı verirken şimdi kendi yapıyor...Bu arada bana şunu söyledi ( senle 2 gün ayrı yatmakta iyi oluyor gerçekten seni çok sevdiğimi ve özlediğimi daha iyi anlıyorum demez mi şoklardayım ben.....) ya bu erkek milleti valla bir tuhaf adamla 1.5 yıldır evliyiz neyin kafasını yaşıyor.. bu durum şimdi iyimi kötümü ben anlamadımmmm

Bana yatağa küs girilmez,sırt dönülmez, ayrı yatılmaz diye öğretildi..
Bu şekilde davranıyorum. .
Ama gel görki benim eşim de zırt pırt tartışınca yatağı terkeder.
Anlamıyorum yeni gelin gibi böyle nazlanmalarını..
Biz yapmıyoruz böyle şeyleri,erkeklere ne oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…