Saç Kesim Şekilleri Yine sekilsiz huzursuz saçlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

asianzade

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
216
64
103
Bu saçlar beni hayattan soğuttu.hafif dalgali saclarim ama ne duz duruyor ne dalgali uzatsam olmuyo kestirsem olmuyo.nasil kestirsem seçima gitmiyo sanki.en son gittim kiriklari aldirmaya fazla kestirmisim simdi omzuma degmiyor tuhaf bisey oldu uclari ya disa kivriliyo ya oçe.ayrica yanlara hic kat vermemis galiba.kulagimin altinda bi tuhaf duruyolar yasli teyze saci gibi.sizce sorun sacin yapisindN mi kaynaklaniyo kesme seklinden mi nasil düzelttirmeliyim yoksa kalsin mi böyle.off aynaya bakip bakip duruyorum bisey anlamadim

20160716_221313.webp
20160716_221313.webp
20160716_221313.webp

merhaba göründüğü kadarı ile saçların kuru o yüzden şekilsiz gibi duruyor, bakım yaparsan düzelecektir

Dalgalı saçlara gerçekten kısa saç hiç gitmiyor. Lanet olsun ki yıllarca hep kısa saç kullandım. İğrençti. Her gün düzleştirmekten sinirlenmekten bıkmıştım. Son iki senedir saçımı uzatıyorum. Şimdi kalçama kadar geliyor hemen hemen.
Ve uzadıkça dalgaları daha düzgün oldu. Birde kına yaktım misssss gibi. Ha arada değişklik istersem gece örüp yatıyorum sabaha muhteşem dalgalarr ... Herkes kestir diye tuttursa da asla o riski almam. Arada uçlarını anneme kestiriyorum.
Not: Kestir diyenlerin çoğu kadınlar. Erkek arkadaşlarımdan ,ailemden hiç kestir diyeni duymadım.

Duzlestirince sac resmen gidiyor.duzlestire duzlestire birde ustune boya saclarimin simdi yarisi pusur pusur.uzadi biraz.ama yine kestirip kurtulmam gerekiyo.:( bence de dalgali saca kisa sac olmuyomus.nasi uzaticam toplamayi da hic sevmedigim halde duzlestirmemek icin topluyorum.

Back
X