- 7 Aralık 2018
- 7.384
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Eski sevgilim olduğunu anlayınca eskiye dair her şeyi sildiğimi ölünün arkasından konuşulmayacağını söyledim dedi.Ya inanma bu arkadaşına bir insan 2 saat ne konuşabilir eski günleri mi tazeliyorlar. Ona de ki aynısı ben yapsam ne düşünürsün nasl için rahat eder diye sor.
Ben de buna bozuldum sanki beklentisi varmış da o yüzden konuşmuş gibiKendini koy yerine
2 saat biri seninle dalga geçse telde dinler misin oyle
Sen kimsin der kaparsin
İnsan yalanı bari kıvırır yani
Hı hı anlat anlat güzel oluyor dinlemesi deseydin.Eski sevgilim olduğunu anlayınca eskiye dair her şeyi sildiğimi ölünün arkasından konuşulmayacağını söyledim dedi.
Peki ne yapmayı dusunuyorsunEski sevgilim olduğunu anlayınca eskiye dair her şeyi sildiğimi ölünün arkasından konuşulmayacağını söyledim dedi.
Aynen öyle gerçek sevenin kiymeti bilinmez.ahh canım ahh kurban olurum sana net ve net terk edileceksin. güvenme hatta ne yap biliyo musun umursamaz hatta ona güveniyomuş hissi ver o da nasıl olsa güveniyor der ve bir kaç altınları yere dökülür sende toplarsın. kesinlikle aklı eski sevgilisinde benim de sevgilimin de öyleydi ona delilercesine aşıktı aklı hep ondaydı ve ayrıyız şuan.. bi de yakışıklı sevgilimi gidip de keltoş bir adamla aldatmış k.hpe. öyle aldatan insanlar sevilir zaten
Bacım hepimizi niye gömdün ki sen?Dandik bir ilişkiyi adına buraya,
2. Konu açacak kadar mı önemsiyorsun?
Yoksa günlük hayatta seni bu konuda ciddi dinleyicin yok mu?
En kötüsü buradaki yorumları önemsiyor musun?
Buranın profili ortalamanın aşşasında.
Aklı başında olan bir kaç üye var,
Tek tavsiyem, kapat burayı, ve git
Ben bol keseden sallayanları bulamak
Ve üzmek için kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?