Yine sevgilimle alakalı bir sorun

Ya inanma bu arkadaşına bir insan 2 saat ne konuşabilir eski günleri mi tazeliyorlar. Ona de ki aynısı ben yapsam ne düşünürsün nasl için rahat eder diye sor.
Eski sevgilim olduğunu anlayınca eskiye dair her şeyi sildiğimi ölünün arkasından konuşulmayacağını söyledim dedi.

ahh canım ahh kurban olurum sana net ve net terk edileceksin. güvenme hatta ne yap biliyo musun umursamaz hatta ona güveniyomuş hissi ver o da nasıl olsa güveniyor der ve bir kaç altınları yere dökülür sende toplarsın. kesinlikle aklı eski sevgilisinde benim de sevgilimin de öyleydi ona delilercesine aşıktı aklı hep ondaydı ve ayrıyız şuan.. bi de yakışıklı sevgilimi gidip de keltoş bir adamla aldatmış k.hpe. öyle aldatan insanlar sevilir zaten

Aynen öyle gerçek sevenin kiymeti bilinmez.

Takip olayı özel aramadan sonra oldu demişsiniz. Telefonda "eski sevgilim olduğunu anlayınca eskiye dair her şeyi sildiğimi ölünün arkasından konuşulmayacağını" söyleyebiliyor ama bu kişi tarafından sosyal medyada takip edilmeyi dert etmiyor?

Sevgilinizin telefon konuşmasıyla alakalı söylediklerine körü körüne inanmayın bana kalırsa. Şüpheli bir şeyler var.

İnsan merak ettiği için 2 saat kim olduğunu bile bilmediği biriyle konuşur mu ya? Saçmalığın daniskası... Konuşuyorsa bol bol boş zamanı vardır ve boş işler peşinde, macera arıyordur. Hiç sağlam ayakkabı değil bu sevgili dediğiniz insan. Hala sevgili kalmayı düşünüyor musunuz? Evetse, neden? Bu kadar saçmalığa gömülmeye ne gerek var?

Ayakta uyutuluyorsun bari sen ilk adımı atıp terk edersen yalanlarına inanmayacak kadar aptal olmadığını anlar. Öbür türlü aldatılıyorum diye konu açarsın yakın zamanda.

Tekmeyi basın!.
kısa bir süre sonra birlikte oldukları haberini aldığınızda bunu yaptığınız için çok mutlu olacaksınız..

Yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum.

Bu kadar kafana takacağına, ayrıl gitsin. Başkasını bulursun. Böyle her hareketi senin gündem konun olacaksa nereye kadar gider bu ilişki?

Böyle bi ilişkiye ilişki de denir mi orası muamma...

Son olarak, sevgilinin seni ciddiye aldığını düşünmüyorum. Seninle dalga geçiyor, istediği gibi davranıyor.

Muhtemelen ayrılmak istesen, ses çıkarmayacaktır çok fazla. Yani seni kaybetmekten korkmuyor.

Bacım hepimizi niye gömdün ki sen?

bırak gitsin gidesi var belli kendini yormana değmez.eski sevgili 'özledimmm' diyordur buna onun da hoşuna gitti ya da o da özlemiş bilmiyorum. 2 saat özel numarayla konuşmanın tek açıklaması bu

Ya ben gerçekten “ayrıl gitsin” diyebilen insanlardan değilim. Hep emek harcama ve kurtarma taraftarıyım ama bunun kurtarılmaya değeceğini sanmıyorum. Özel numaradan arayan insanlarla 2 saat konuşmak nedir yani? Kesinlikle iyi bir değerlendirme yapıp kararını vermeli ve güçlü olmalısın. Umarım gönlünce olur.

Sevgiliniz yeterince olgunlaşmamış.-yeterince de değil, hiç- erkekler geç olgunlaşıyor lafı ne kadar doğruymuş, gerçi yaşını da bilmiyorum ama. her neyse, ya bir şey yapıyor; hareketleri söylediklerinin tam tersi yönünde. Amma da uğraştırıyor sevgiliniz sizi, sevgili dediğin hayatı güzelleştirir ve kolaylaştırır. yaşamaya değer kılar. ama bahsettiklerinize göre sizinki sadece kafanızı karıştırıyor ve uğraştırıyor. üzgünüm ama anlattıklarınıza göre ben hiç güvenemedim bu beye sizin adınıza.

Bugün konuştuk telefonda kızın takip etmesine ne diyorsun peki dedim. Ben onu geri takip etmedim ki dedi engelleseydim de onu önemsiyor gibi olurdu gerek duymadım benim için sıradan bir insan fotoğraflarımı görmesi bir anlam taşımıyor dedi. Ben de bu özel numarayla iki saat konuşmanı açıklamaz dedim. Gece vakti aradılar geyik olsun diye konuştum sonradan anladım eski sevgilim olduğunu dedi. Ya kızlar bu ölünün arkasından konuşulmaz muhabbeti falan çok arabesk ve sitemkar değil mi? Beni hiç tatmin etmedi verdiği cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…