Yine sevgilimle alakalı bir sorun

Zaten iki saat tanımadığı biriyle konuştuğunu iddia etmesi falso
Ama bence yemiş gibi yap bekle
Mutlaka karşına çıkar kanıt

"önemsiyor gibi olurdu" derken bile önemsiyor aslında. Önemsemese karşı tarafın ne düşündüğü umrunda olmazdı, seni önemsiyor olsaydı; sen bu konuyu açmamış ben de bu yorumu yapmıyor olurdum.

Eski sevgilisinle barismasi an meselesi, hatta barismis bile olabilirler. 2 3 gun snra erkek arkadaşinda takip ederse sasirmam.

Sanmıyorum çok kavga etmişler ayrıldıktan sonra. Baya olaylı bitmiş yani. Ama hisleri var mı bilemiyorum..

Ne olayli biten iliskilere şahit oldum. Birbirlerine hakaretleri, ailelerine hakaretleri ona ragmen yuzsuz bir sekilde evlenenide gordum, aldatilmasina ragmen barisani evlenenide gordum çevremde.
Keske herkes bizim kadar onurlu ve gururlu olsa canim.

Geyik olsun diye oturmuş 2 saat konuşmuş yani ? Yapacak hiç işi yok sanırım sevgilinizin ya da anlattığı gibi ''geyik'' değil.

Hoşuna gitmis sevgilinin resmen

Bence güvenme,söyledikleri bana samimi gelmedi. Seni kekliyor

Ay dünden beri kendimi konu açan kadınların yerine koyup minik sinir krizleri geçiriyorum. Niye böyle yapıyorsunuz yaa Siz o konuşmayı görmeseniz gelip size söyleyecek miydi sanıyorsunuz? Sabah 4’e kadar konuşmaları normal mi? Sizin de artık ölüyü gömme vaktiniz gelmiş bence.

Kızla ayrılalı bir yıl olmuş o yüzden takip etmesi falan çok koymadı ama özel numarayla iki saat ne konuştuğu cidden muamma ve aldatılıyor muyum bilmiyorum. Ayrılmak istediğimi söyledim ama bu yüzden ayrılacaksan bil ki hata yapıyosun konuşmamalıydım evet ama merakıma yenik düştüm umut verici bi şey söylemedim onun yaptığı geyiğe karşı ben de geyik yaptım dedi

2saat gizli nodan konusma ve takip etme sonra da adını bilmedigin bir filmi paylasmis hikayesinde
aldatilmak uzeresin. eli kulaginda

Birbirlerine aşıklardır bilmem ne demiyorum ama klasik eski sevgili rebound etkisi bence. Aramış benden sonra hayatın nasıl gidiyor o kızı seviyor musun filan diye sormuştur. hiç kimse sen gibi olmuyor ve kapanış şeklinde sona ermiştir.

AMA

devam edebilir ve bu da seni üzebilir. her zaman eski sevgili ile kurulan temasların vıcık vıcık gereksiz ve terbiyesizce olduğunu düşünmüşümdür (özellikle tarafların hayatlarında yeni birileri varsa) miden kaldırıyorsa devam. yoksa benim için 10 numara 5 yıldız ayrılık sebebi.

Konuşmanın içeriğini kabul etmiyor. Kız buna ipuçları vermiş kim olduğuna dair başta arkadaşı dalga geçiyor sanmış hatta ceyda sen misin falan demiş o da evet demiş ama sesin hiç benzemiyor demiş sonra kafa karıştırıcı şeyler söylemiş sonlara doğru belli etmiş kendini gittikleri bir yerden ve aralarındaki bir espriden söz etmiş sevgilim de oha bunu bilen bir kişi var inanamıyorum falan demiş sonrası hep bunun üzerine geyik muhabbetiymiş. İsmini hiç vermemiş ama anlamış baya. Sonra kız şarjım bitiyor kapatmam lazım on dk sonra ararım demiş aramamış hiç

sen de bunu böyle dinledin yani. helal be :)

ben olsam kesinlikle geri dönmezdim. bir de bunun için mi ayrılacaksın filan diyor yok artık...

aklıma şu video geldi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…