- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bugün konuştuk telefonda kızın takip etmesine ne diyorsun peki dedim. Ben onu geri takip etmedim ki dedi engelleseydim de onu önemsiyor gibi olurdu gerek duymadım benim için sıradan bir insan fotoğraflarımı görmesi bir anlam taşımıyor dedi. Ben de bu özel numarayla iki saat konuşmanı açıklamaz dedim. Gece vakti aradılar geyik olsun diye konuştum sonradan anladım eski sevgilim olduğunu dedi. Ya kızlar bu ölünün arkasından konuşulmaz muhabbeti falan çok arabesk ve sitemkar değil mi? Beni hiç tatmin etmedi verdiği cevap
"önemsiyor gibi olurdu" derken bile önemsiyor aslında. Önemsemese karşı tarafın ne düşündüğü umrunda olmazdı, seni önemsiyor olsaydı; sen bu konuyu açmamış ben de bu yorumu yapmıyor olurdum.Bugün konuştuk telefonda kızın takip etmesine ne diyorsun peki dedim. Ben onu geri takip etmedim ki dedi engelleseydim de onu önemsiyor gibi olurdu gerek duymadım benim için sıradan bir insan fotoğraflarımı görmesi bir anlam taşımıyor dedi. Ben de bu özel numarayla iki saat konuşmanı açıklamaz dedim. Gece vakti aradılar geyik olsun diye konuştum sonradan anladım eski sevgilim olduğunu dedi. Ya kızlar bu ölünün arkasından konuşulmaz muhabbeti falan çok arabesk ve sitemkar değil mi? Beni hiç tatmin etmedi verdiği cevap
Sanmıyorum çok kavga etmişler ayrıldıktan sonra. Baya olaylı bitmiş yani. Ama hisleri var mı bilemiyorum..Eski sevgilisinle barismasi an meselesi, hatta barismis bile olabilirler. 2 3 gun snra erkek arkadaşinda takip ederse sasirmam.
Sanmıyorum çok kavga etmişler ayrıldıktan sonra. Baya olaylı bitmiş yani. Ama hisleri var mı bilemiyorum..
Hoşuna gitmis sevgilinin resmenSelam arkadaşlar burda bir konu açmıştım sevgilim beni beğenmiyor diye bu konuyu konuşup halletmiştik. Evet beğendiğim kadın tipi farklı ama sen bu düşüncemi değiştirdin demişti ben de fazla uzatmadım. Geçen gün eski sevgilisi bunu instadan takip etmiş profili zaten açık olduğu için kızın istek atmasına gerek yok direkt takip edebiliyor. Sevgilim de takibine geri dönmemiş ama kızı engellememiş de. Hiçbir şey söylemedim fark edince çıkarır ya da belki bana söyler diye. Attığı hikayelere de bakıyor kız yani sevgilimin fark etmeme gibi bir imkanı yok. Dün telefonu elimdeydi aramalar kısmında özel numara vardı karşı taraf aramış. Ve inanamazsınız tam 2 saat konuşmuşlar. Bir insan özel numarayla iki saat ne konuşabilir? Sevgilime sordum başta mırın kırın etti sonradan anlattı birileri dalga geçiyor sandım üç dört kişilerdi kim olduğunu merak ettiğim için konuştum dedi. Kimmiş öğrenebildin mi dedim hayır söylemedi bir sürü şeyden bahsetti ama sanırım eski sevgilimdi sadece ona anlattığım şeylerden bahsetti ama çok karışıktı alakasız şeyler de söyledi falan dedi. Kan beynime sıçradı bulunduğum yeri terk edip eve geldim iki kere aradı açmadım mesajlarına da cevap vermedim. Sabah 5 te hikaye paylaşmış evdeyken. Sizce bunlar ne anlama geliyor? Özel numarayla konuşmasını o kız olduğunu anladıktan sonra neden kesmemiş olabilir?
Bence güvenme,söyledikleri bana samimi gelmedi. Seni kekliyorSelam arkadaşlar burda bir konu açmıştım sevgilim beni beğenmiyor diye bu konuyu konuşup halletmiştik. Evet beğendiğim kadın tipi farklı ama sen bu düşüncemi değiştirdin demişti ben de fazla uzatmadım. Geçen gün eski sevgilisi bunu instadan takip etmiş profili zaten açık olduğu için kızın istek atmasına gerek yok direkt takip edebiliyor. Sevgilim de takibine geri dönmemiş ama kızı engellememiş de. Hiçbir şey söylemedim fark edince çıkarır ya da belki bana söyler diye. Attığı hikayelere de bakıyor kız yani sevgilimin fark etmeme gibi bir imkanı yok. Dün telefonu elimdeydi aramalar kısmında özel numara vardı karşı taraf aramış. Ve inanamazsınız tam 2 saat konuşmuşlar. Bir insan özel numarayla iki saat ne konuşabilir? Sevgilime sordum başta mırın kırın etti sonradan anlattı birileri dalga geçiyor sandım üç dört kişilerdi kim olduğunu merak ettiğim için konuştum dedi. Kimmiş öğrenebildin mi dedim hayır söylemedi bir sürü şeyden bahsetti ama sanırım eski sevgilimdi sadece ona anlattığım şeylerden bahsetti ama çok karışıktı alakasız şeyler de söyledi falan dedi. Kan beynime sıçradı bulunduğum yeri terk edip eve geldim iki kere aradı açmadım mesajlarına da cevap vermedim. Sabah 5 te hikaye paylaşmış evdeyken. Sizce bunlar ne anlama geliyor? Özel numarayla konuşmasını o kız olduğunu anladıktan sonra neden kesmemiş olabilir?
Gecenin bir yarısı aramış kız ve sabah 4 e kadar konuşulmuş.Geyik olsun diye oturmuş 2 saat konuşmuş yani ? Yapacak hiç işi yok sanırım sevgilinizin ya da anlattığı gibi ''geyik'' değil.
Gecenin bir yarısı aramış kız ve sabah 4 e kadar konuşulmuş.
Netfliks yanında sigara yanında kahve kupası fotosunu çekmiş atmışSabah 5'te ne paylaşmış ki?
Kızla ayrılalı bir yıl olmuş o yüzden takip etmesi falan çok koymadı ama özel numarayla iki saat ne konuştuğu cidden muamma ve aldatılıyor muyum bilmiyorum. Ayrılmak istediğimi söyledim ama bu yüzden ayrılacaksan bil ki hata yapıyosun konuşmamalıydım evet ama merakıma yenik düştüm umut verici bi şey söylemedim onun yaptığı geyiğe karşı ben de geyik yaptım dediAy dünden beri kendimi konu açan kadınların yerine koyup minik sinir krizleri geçiriyorum. Niye böyle yapıyorsunuz yaaSiz o konuşmayı görmeseniz gelip size söyleyecek miydi sanıyorsunuz? Sabah 4’e kadar konuşmaları normal mi? Sizin de artık ölüyü gömme vaktiniz gelmiş bence.
Konuşmanın içeriğini kabul etmiyor. Kız buna ipuçları vermiş kim olduğuna dair başta arkadaşı dalga geçiyor sanmış hatta ceyda sen misin falan demiş o da evet demiş ama sesin hiç benzemiyor demiş sonra kafa karıştırıcı şeyler söylemiş sonlara doğru belli etmiş kendini gittikleri bir yerden ve aralarındaki bir espriden söz etmiş sevgilim de oha bunu bilen bir kişi var inanamıyorum falan demiş sonrası hep bunun üzerine geyik muhabbetiymiş. İsmini hiç vermemiş ama anlamış baya. Sonra kız şarjım bitiyor kapatmam lazım on dk sonra ararım demiş aramamış hiçBirbirlerine aşıklardır bilmem ne demiyorum ama klasik eski sevgili rebound etkisi bence. Aramış benden sonra hayatın nasıl gidiyor o kızı seviyor musun filan diye sormuştur. hiç kimse sen gibi olmuyor ve kapanış şeklinde sona ermiştir.
AMA
devam edebilir ve bu da seni üzebilir. her zaman eski sevgili ile kurulan temasların vıcık vıcık gereksiz ve terbiyesizce olduğunu düşünmüşümdür (özellikle tarafların hayatlarında yeni birileri varsa) miden kaldırıyorsa devam. yoksa benim için 10 numara 5 yıldız ayrılık sebebi.
Konuşmanın içeriğini kabul etmiyor. Kız buna ipuçları vermiş kim olduğuna dair başta arkadaşı dalga geçiyor sanmış hatta ceyda sen misin falan demiş o da evet demiş ama sesin hiç benzemiyor demiş sonra kafa karıştırıcı şeyler söylemiş sonlara doğru belli etmiş kendini gittikleri bir yerden ve aralarındaki bir espriden söz etmiş sevgilim de oha bunu bilen bir kişi var inanamıyorum falan demiş sonrası hep bunun üzerine geyik muhabbetiymiş. İsmini hiç vermemiş ama anlamış baya. Sonra kız şarjım bitiyor kapatmam lazım on dk sonra ararım demiş aramamış hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?