yine şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizi sindirmiş resmen darp raporu alın koruma kararı çıkarın isterseniz gidicek yeriniz yoksa koruma sığınma evine gidin 6 ayda düzen kurar çikarsınız ilk aşamada şiddetin affı yok hergün diyoruz birkez başladıysa tekrarı muhakkaktır korkmayın emin olun bu şekilde boşanma davası açtığınızdan daha güvensiz bir ortamda hedef gibi yanındasınız

Yahu canım hangi devirde yaşıyoruz erkeklerin klasik tehditleri çocuğu vermemek kim vermemiş şimdiye kadar eşşekkk gibi verir hiç merak etme senin bu konuda çekindiğini anladıysa o yüzden üstüne geliyordur. Ara polisi al darp raporunu bak nasıl adam oluyor izle ve gör sessiz kaldıkça dozu artacaktır bu şiddetin ya sen kabullenip oturuyorsun o adamın yanında yazık değilmi çocuğunda bunlara şahit oluyor böyle büyümesi dahamı iyi

bırakmıyor ki evde izinli. şimdi çocuğu parka götürdü öyle yazıyorum çocuğa aşırı düşkün ona bir şey yapmaz ama cinnet geçiriyor gibi oluyor bazen çok korkuyorum
Basinda nöbet mi tutuyor .Bu adam ise gitmiyor mu gidince sende çik.Sebel ne ne diye dovuyor bahanesi ne

yapmak istesen konu açmak yerine koşa koşa polise sığınabilirdin. ama yapamam, edemem diyip burada çare arıyorsun. yarın bir gün seni değil de o anki krizle bebeğine geri dönülemez bir zarar verdiğinde bunun hesabını nasıl vereceksin? o evde durdukça çocuğuna yarar sağladığını mı düşünüyorsun? ahh ahhhhh daha çoooook konu açarsınız uyuduğum için gözümü patlattı, nefes aldığım için duvara fırlattı... ben sadece bebeği düşünüyorum. evet bir kadın asla böyle şeyler yaşamamalı ama binlerce kadın var bunun savaşını veren hatta kuruluşlar bizzat yardım eli uzatıyor, güçlü kalmasını sağlıyor. siz ise konu açıyorsunuz. hala yaşayan bir insanken alın başınızı şöyle uzun uzun düşünün ben bu evladın günahına ne kadar giriyorum diye

mrb arkadaşlar çok kötüyüm diğer konulardan bilenler vardır eşimle aramız hep bi iyi iki kötü gitti hep çocuğum var diye şans verdim yani çocuğumu bana vermeyeceğini söylediği için ve alırsam ailemi de beni de katletmekten bahaediyor. İki gündür bana çok kötü şiddet uyguluyor öldürcem seni dedi kaç defa öfke nöbeti geçirdi bıçak çekti korkumdan ağlayamıyorum bile her şeyime kızıyor yalandan ağlama diyor ben o haldeyken gidip gelip hakaret ediyor ve benim ailem başka şehirde 10 gün sonra yanımıza gelecekler olanlardan habersizler ya onlara da bir şey yaparsa çünkü ailemide sevmez. Çıkmazdayım ayrılalım dedim çocuğu vermem haberin olsun sen gideceksen git diyor. Dua edin bana nolur Allah ım yavrumu beni ailemi korusun zalimin elinden :KK43:
Biz sikayet edelim ya bu herifi, ne demek 2 gun araliksiz dovmek, ölümle tehdir etmek.. Mune Mune Kazen Kazen

mrb arkadaşlar çok kötüyüm diğer konulardan bilenler vardır eşimle aramız hep bi iyi iki kötü gitti hep çocuğum var diye şans verdim yani çocuğumu bana vermeyeceğini söylediği için ve alırsam ailemi de beni de katletmekten bahaediyor. İki gündür bana çok kötü şiddet uyguluyor öldürcem seni dedi kaç defa öfke nöbeti geçirdi bıçak çekti korkumdan ağlayamıyorum bile her şeyime kızıyor yalandan ağlama diyor ben o haldeyken gidip gelip hakaret ediyor ve benim ailem başka şehirde 10 gün sonra yanımıza gelecekler olanlardan habersizler ya onlara da bir şey yaparsa çünkü ailemide sevmez. Çıkmazdayım ayrılalım dedim çocuğu vermem haberin olsun sen gideceksen git diyor. Dua edin bana nolur Allah ım yavrumu beni ailemi korusun zalimin elinden :KK43:
Çözümü kolay, o evdeyken gizlice arayacaksınız polisi. Gelip çıkaracaklar sizi o cehennemden. Bir de darp raporu alıp k...na tekmeyi vuracaksınız. Savcıya gidip kendiniz ve aileniz için koruma kararı aldıracaksınız. Mok alır cocugu

Lütfen biraz cesaretlenin çıkın hemen o evden.Alın darp raporunu şikayet edin.Böyle olmaz böyle gitmez.Düşünün;bir ömür boyu katlanabilir misiniz o adama,o eve ,şiddete.Bu yüzden biran önce kurtarın kendinizi.Hatta Aileniz gelmeden siz toparlanın gidin.Allah yardımcınız olsun inşAllah.

Darp raporu al bosan kurtul boyle bi adama çocuğun için katlansan ne olacak ilerde o cocuk kimbilir hangi psikolojide olacak. Hic bi şey yapamaz korkma dik dur

Burada örneklerini gördük, havlayan köpek ISIRMIYOR. Hicbir sey yapamaz, ailenizi katlederken babanızın annenizin eli armut toplamayacak. Dagda bayırda yasamıyoruz, bi 155i aramanıza bakar. Direkt darp raporu ve bosanma dilekcesinde bulunun.

Mutlaka ses kaydı alın ve ardından darp raporu. Ailenizin de adres değiştirme imkanı varsa değişsinler. Ayrıca tehdit edildiğinizi söyleyin ve kendinize ve çocuğunuza güvenli bi yer bulun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sizi anlıyorum. Kadın sığınma evleri ne kadar güvenli bilmiyorum. Orası da olabilir.
Sizin için dua edicem. En kısa zaman da bu adamdan kurtulduğunuzun haberini almak istiyoruz.

Burda hemen boşan havlayan köpek ısırmaz dien kadınları görünce valla çıldırıyorum.Farkındaysanız bizim ülkemizde binlerce kadın öldürüldü bu öküzler tarafından hemde korunma kararı varken...Yani konuşuo ama yapmaz die bisi yok hanımlar.
Konu sahibi sana gelince bu adam seni çok sindirmiş belli ki manyağın teki..Ben önce bi darp raporu alır saklardım..Sonra bu tarz zor durumdaki kadınlara yardım eden dernekler var onları arar yoğun bir tehdit altında olup can korkusu yaşadığımı belirtir ne yapmam,nasıl bir yol izlemem konusunda onlardan destek isterdim.Onlar sana yardımcı olur eşinin seni bulamayacağı bir sığınma olanağı yaratırlar sana.Allah yardımcın olsun..

Darp raporu alın , kavga olduğunda telefonun ses kaydını ve ya videoyu kayıt halinde bir köşeye koyun çeksin herseyi savcılığa verin ..

Kimse kimseden çocuk esirgeyemez devlet zaten sana verir olanlardan sonra ..

Belki uzaklaştırma bile isteyebilirsin. .

Allah yardimcin olsun korktuğun şeyler için cesaretlilik göstermediğin sürece esaret hayatın devam eder ..

Denilenleri yapmalısın.

Erteleme, bahane bulma salisene bile yazık bu tek hücreliyle, kurtar kendini.
Bir de adam tut hadım edip osuruktan çıkıntısını eline versinler şunun. Hem de hamamböceği gibi çoğalmasın
Ceza da almazsın zira vatani görev sayılır şahsımca.

Eğer arayamazsaniz da 155' e adresinizi zor durumda olduğunuzu belirten bir mesaj atabilirsiniz. Polis hemen geliyor. Sizi hastaneye goturerek darp raporu aliyor. Oradan da karakola goturuyor. Uzaklastirma veriyor. Emin olun o aslan gibi kukreyen adam kedi gibi olur.

Burda hemen boşan havlayan köpek ısırmaz dien kadınları görünce valla çıldırıyorum.Farkındaysanız bizim ülkemizde binlerce kadın öldürüldü bu öküzler tarafından hemde korunma kararı varken...Yani konuşuo ama yapmaz die bisi yok hanımlar.
Konu sahibi sana gelince bu adam seni çok sindirmiş belli ki manyağın teki..Ben önce bi darp raporu alır saklardım..Sonra bu tarz zor durumdaki kadınlara yardım eden dernekler var onları arar yoğun bir tehdit altında olup can korkusu yaşadığımı belirtir ne yapmam,nasıl bir yol izlemem konusunda onlardan destek isterdim.Onlar sana yardımcı olur eşinin seni bulamayacağı bir sığınma olanağı yaratırlar sana.Allah yardımcın olsun..
Evet okurken bende bunu düşündüm. İkide bir duyuyoruz kadın cinayetlerini. Allah korusun.
Ama evde kalmaya devam edersede öldürecek sanki :KK17:

Bir gün çocuğun için katlandığın dayaklar sonucu ölürsen. Çocuğuna öteki tarafta kol kanat gerersin. ! Yapma ablacım lütfen. yapma.

POLİSE GİT

DARP RAPORU AL

BOŞA....

Düzelir dememizi bekleme düzelmez.

BOŞANAMAM DEME.

Ailem arkamda değil deme.

Çocuğuda alamaz korkmaaa.

KENDİNİ KANDIRMA.

Ayaklarının üstünde dur!
Keşke o zaman sizi dinleseydim ah keşke... Şiddetle geçen 8 yıl.. 2 çocuk.. Salakligima yanıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X