yine şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
mrb arkadaşlar çok kötüyüm diğer konulardan bilenler vardır eşimle aramız hep bi iyi iki kötü gitti hep çocuğum var diye şans verdim yani çocuğumu bana vermeyeceğini söylediği için ve alırsam ailemi de beni de katletmekten bahaediyor. İki gündür bana çok kötü şiddet uyguluyor öldürcem seni dedi kaç defa öfke nöbeti geçirdi bıçak çekti korkumdan ağlayamıyorum bile her şeyime kızıyor yalandan ağlama diyor ben o haldeyken gidip gelip hakaret ediyor ve benim ailem başka şehirde 10 gün sonra yanımıza gelecekler olanlardan habersizler ya onlara da bir şey yaparsa çünkü ailemide sevmez. Çıkmazdayım ayrılalım dedim çocuğu vermem haberin olsun sen gideceksen git diyor. Dua edin bana nolur Allah ım yavrumu beni ailemi korusun zalimin elinden :(

Nasıl sindirmiş sizi görüyor musunuz ? ! Darp raporu alacaksınız ve bir temiz bosayacaksınız. Çocuğu vermem sana diye bişey yok zaten elinizde darp raporu varken şiddet eğilimi olan bir adama çocuk mocuk vermezler. Zaten belirli bir yaşa kadar çocuk annede kalıyor. Eşiniz ruh hastası! Çocuk için dayak yemeyi göze alan bir kadının da aklından şüphe ederim ben.

O evde hala ne duruyorsun.Çocugunada siddet uygulamisini mi?
Annenlere soyle gelmesinler ben geliyorum de.Tabi gitmeden darp raporu al .Polise git durumunu anlat.ş... herif neyi bahane ediyorda her gun dövuyor .

O evde hala ne duruyorsun.Çocugunada siddet uygulamisini mi?
Annenlere soyle gelmesinler ben geliyorum de.Tabi gitmeden darp raporu al .Polise git durumunu anlat.ş... herif neyi bahane ediyorda her gun dövuyor .
bırakmıyor ki evde izinli. şimdi çocuğu parka götürdü öyle yazıyorum çocuğa aşırı düşkün ona bir şey yapmaz ama cinnet geçiriyor gibi oluyor bazen çok korkuyorum

D
Nasıl sindirmiş sizi görüyor musunuz ? ! Darp raporu alacaksınız ve bir temiz bosayacaksınız. Çocuğu vermem sana diye bişey yok zaten elinizde darp raporu varken şiddet eğilimi olan bir adama çocuk mocuk vermezler. Zaten belirli bir yaşa kadar çocuk annede kalıyor. Eşiniz ruh hastası! Çocuk için dayak yemeyi göze alan bir kadının da aklından şüphe ederim ben.
Dayak yemeyi göze almaktan ziyade boşansam da rahat bırakmaz diye korkuyorum ya bi öfke anında gelip bana ve aileme bir şey yapar diye çok korkuyorum gariban bi ailem var zaten yüzleri hiç gülmedi

Darp raporu alın şikayet edin sonrada ailenizin yanına gidin korkmayın siz güçlü durdukça bişey yapamaz.böyle korkar sinerseniz sizi ezdikçe ezer bu işin sonu yok

D
Dayak yemeyi göze almaktan ziyade boşansam da rahat bırakmaz diye korkuyorum ya bi öfke anında gelip bana ve aileme bir şey yapar diye çok korkuyorum gariban bi ailem var zaten yüzleri hiç gülmedi
işte siz böyle düşündükçe o da sizin üstünüze doğru geliyor. Kimin kime gücü yeterse bu devirde zaten... Hiçbir b*k yiyemez, siz raporunuzu alın şikayetçi olun ve boşanın. Çocuktan korkmayın çocuk sizde kalacak!

Darp raporu alin, cocugunuzu da alip ailenizin yanina gidin. Durumunuzu da anlatin. Koruma karari cikarilir. En kotu ihtimalle yerinizi bulamamasi icin bir kadin koruma evine yerlestirilirsiniz ve adresiniz kimseye verilmez. Cocugunuzu da hicbir hakim boyle bir pislige vermez, bunu biliyor olmalisiniz. Haklarinizi bilin ve korkmayin lutfen

insan yeter ki kurtulmak istesin. adam parka gitmiş çıkın darp raporunuzu alın o arada.. yine bir fırsat yakaladığınızda uzaklaştırma çıkartın . zaten aileniz gelecekmiş beraber dönersiniz..

Ya Allaha inancim tabi ki var bu soylicegim tepki cekebilir ama allah korumicak sizi 2 gun sonra yavrunuxu da o yüzden lütfen harekete geçin. Kendinizi de yavrunuzu da tehlikeye atıyorsunuz farkında değilsiniz.

Darp raporuna bile gerek yok cocugu alin direkt karakola gidin fiziksel ve psikolojik siddet uyguladigini beyan edin tedbir karari istediginizi soyleyin. Ondan sonra ya ailenizin yanina gidersiniz ya da kadin konukevine o karar sizin. Ama aileme bulasir diyorsunuz kadin konukevi sizin icin daha mantikli. Sizi bulamaz yaklamaz bile. Yalniz 6 ay kalabiliyosunuz 6 ay icinde de is bulup kendi ayaklarinizin uzerinde durabilmenizi saglarsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X