- 15 Ağustos 2022
- 142
- -77
- 13
- 34
- Konu Sahibi kubramasal
Tamam ağustosta yazılmış o konu zaten şuan 2 ay olduAl buyur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ağustosta yazılmış o konu zaten şuan 2 ay olduAl buyur
Evet niyetim dertleşmek ve içimi dökmekti.. Katlanmak zorundayım çünkü başka bir çarem yok Evet belki de yarın iyi olduğumuzda canım kocam diyeceğim keşke düzelse bir şeyler ve tamamen her şey iyi doğrultuda ilerleseBoşanmayıp katlanarak şiddet artsın mi istiyorsunuz ne istiyorsunuz? Ya da buraya konu açma acınız nedir ? Dertlesip tekrar canım kocam diyeceksiniz burdan ekmek çıkmaz size
Evet olabilir aslında bunu düşünmemiştimHic bisey yapamiyosan çocuk bak yatili, hasta bak. Kira derdin olmaz.
Senaryo yazmıyorum gerçeği anlattımYalnız senaryo o kadar zayıf ki gıcık oldum. Ben uydurma hikayeyim diye 5 metre öteden belli oluyor
Peki madem çalışayım Bana hem çalışıp hem de kiramı ödeyebileceğim bir iş bulacaksın galiba çünkü ben böyle bir iş olduğunu pek fazla zannetmiyorum hiç görmedim yani bu Türkiye’de
Tamam iste bulduk sana care, bitti çözümsüzlük, daha da dayak yiyorum diye gelmeEvet olabilir aslında bunu düşünmemiştim
Eşim işçi biz parkta yatıyoruzSizce herkes işyeri sahibi mi?
BelliSenaryo yazmıyorum gerçeği anlattım
Yazdığın mesajı beğenmiştm dedim ne kadar iyi bir insan bana yardımcı olmaya çalışıyor ve söyledikleri de mantıklı fakat sonra ye dayağını otur cümlesi olmasaydı keşke.. gerçekten ben kimseye bu cümleyi kuramam meselaValla senin finans danismanin, butce planlamacin degilim. Ama ucuz bi semtte, giderleri kirayi bolusup kucuk bi evi paylasacagin bi ev arkadasi bulursan, belki masraflarin azalır. Ya da ne bileyim ye dayagini otur istersen.
Heves ettim guzellik salonu ac banaSizce herkes işyeri sahibi mi?
Dayak yiyorum diye sana gelmiyorum farkında mısın sadece derdimi paylaşmak istedim Yalnız unutma bu hayatta karma diye bir şey varTamam iste bulduk sana care, bitti çözümsüzlük, daha da dayak yiyorum diye gelme
Çok dizi izliyor belliHeves ettim guzellik salonu ac banasanki cani dondurma cekti
Sen kendine yasatiyosun bunu, baskasina cumlesini kursan nolur, daha demin yaziyosun yarin belki gene canim kocam derim diye, onu yazana da ye dayagini otur o zaman denir, drama queenlik yapma bana, sen gelirken ben donuyodumYazdığın mesajı beğenmiştm dedim ne kadar iyi bir insan bana yardımcı olmaya çalışıyor ve söyledikleri de mantıklı fakat sonra ye dayağını otur cümlesi olmasaydı keşke.. gerçekten ben kimseye bu cümleyi kuramam mesela
ya herhalde eş kişinin durumu iyiHeves ettim guzellik salonu ac banasanki cani dondurma cekti
Off senin de ananin g.tu gorunsune baglandi konuDayak yiyorum diye sana gelmiyorum farkında mısın sadece derdimi paylaşmak istedim Yalnız unutma bu hayatta karma diye bir şey var
Farkında mısın bu benim problemim sen benim problemim daha zevk alıyorsun ben yanlış davranıyor olabilirim ama sen benim bu durumunla dalga geçerek çok mu doğru davranıyorsunSen kendine yasatiyosun bunu, baskasina cumlesini kursan nolur, daha demin yaziyosun yarin belki gene canim kocam derim diye, onu yazana da ye dayagini otur o zaman denir, drama queenlik yapma bana, sen gelirken ben donuyodum
Ben hic bir kadinin,hayvanin, cocugun siddet gormesinden zevk almam. Sana milyon kez yanlis davraniyosun, sunu bunu yap dediler. Hala dayak yedim ama cocuk istiyorhm diye konu aciyosun. Saka misin? Asil sen bizle dalga geciyosun.Farkında mısın bu benim problemim sen benim problemim daha zevk alıyorsun ben yanlış davranıyor olabilirim ama sen benim bu durumunla dalga geçerek çok mu doğru davranıyorsun
yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum ar
özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum
paramızda var
obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş
zaten onun çocuğu olmuyor muş tedavi olacaktık bu konuda
Bölümü geçmek için bütün tuşlara basmışsın asdsdasdsgüzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana