Dayak yediğinizi paylaşıp bizim niye moralimizi sinirimizi bozuyorsunuz? Hemcinsimiz, hem de daha iki aylık evliyken yüzü gözü yaralı şekilde sokağa çıkmak zorunda ve istemediği için kaçıp kendini kurtarmıyor. Kocam yuvam diye bir de bize atarlanıyor. Kocasına ve kocasının ailesine sus pus ezik olan gelip burada üyelere dayılanıyor.
Boşanmak evet sizin için çocuk oyuncağı. Daha iki aylık evlilik, çocuk yok nafaka yok. Boşanınca nereye gideceğim diye var mı fikriniz diye milleti azarlıyorsunuz, evlenmeden önce nerede yaşıyordunuz siz? Sokakta mı yatıp kalkıyordunuz? Aileler de boşanıyormuş kolaymıymış... Benim kızımın başına gelse ne olursa olsun derhal çekip alırım böyle bir ortamdan. Ama siz şimdi hemen ailem arkamda değil kartını kullanırsınız. Genç insansınız, eliniz ayağınız tutuyor, çalışır başınızın çaresine bakarsınız.
Benim tespitim; siz bu adamın parası var diye atladınız. Sizden 15 yaş büyük ve eski karısı dayak nedeniyle boşanmış. Bu sizi hiç rahatsız etmedi mi? Benide döver çünkü şiddete meyilli diye korkmadınız mı? Çocuk yapmamış olayı da doğru değilmiş adamın çocuğu olmuyor. Yani yaş tahtaya bastınız. Girip bir işe çalışayım demek yerine güzellik merkezi açmak istiyorsunuz. Siz garanti istiyorsunuz ama adam sizden daha garantici, para kaptırmak istemiyor.
Ev sahibi olmayanlar kira ödeyenler sokakta mı yatıp kalkıyor? Millet bir de üstüne çocuk için masraf yapıyor.
Daha yolun başındayken oturup düzgünce mantıklıca düşünün. Hayat sizin hayatınız ve bir kere yaşayacaksınız.