Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi kubramasal
15 yıllık karisi bile bu adama çocuk yapmamış sen yap cok mutlu olursunEşimin şiddetinden çok sıkıldım saçma sapan sebeplerden dolayı kavga ediyoruz ve şiddet uyguluyor yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum artık güzel bir yuva kurmak istiyorum ama çok sinirli be dengesiz her şeye sinirleniyor sonra vakit geçiyor ki çok iyi bir insana dönüşüyor özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum Evimizle ilgileniyor geçirmemiz de bir sıkıntı yok paramızda var Allaha şükür Ama onun belli başlı problemleri var obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş Ama ben mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum Tabi bu gidişle çocuk falan yapamayacağım zaten onun çocuğu olmuyor muş tedavi olacaktık bu konuda… Tabi şu anda bu ihtimal zorbu adamın problemleri ile cebelleşmekten çok sıkıldım artık.. Bugünkü kavgamızın sebebi de ben iş kurmak istedim bir güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana