yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne hakareti var ki? Eflatun denen şahış resmen küfretmiş kıza. Terbiyesiz ise bir insan terbiyesiz denmesi hakaret değildir bence
O kişi banlanmış. Banlanmamış olsaydı onuda kiblerdim.

O kişi banlanmış. Banlanmamış olsaydı onuda kiblerdim.
Ondan bahsetmiyorum. Yorumu cidden ağır felan değil, bildiğin terbiyesizlik yapmış. Hakaret etmiş durduk yere kıza. Haklı yani konu sahibi terbiyesiz demekte.

haketmıssın kusura bakma da kendın kaşınıyosun sankı baska adam yok dunyada adam senı bır guzel hırpalıyo ama sen hala deva edıyosun madem devam ettın ozaman katlanacaksın dövmesıne sövmesıne sen kendıne değer vermessen elin oğlu hıç vermez

Ondan bahsetmiyorum. Yorumu cidden ağır felan değil, bildiğin terbiyesizlik yapmış. Hakaret etmiş durduk yere kıza. Haklı yani konu sahibi terbiyesiz demekte.
Ben diğer arkadaşı savunmuyorum ki. Kurallar herkes için geçerli.

Ben cok sıkı kati bi ailede buyudum o yuzden kaldiramiyorum bubyasadigumi vurdumduymaz olamiyorum .biliyorum hayatin sonu degil ama toparlanamiyorum da o hayvan serefsizin de kopek gibi surundugunu gormek istiyorum atamiyorum sinirimi

demekki napıyomuşuz çok sıkı katı bi aile olmuyormuşuz. Zira çocuğumuz şekil de görüldüğü gibi fındık kırmaya gelince sincap kabukları kaldırmaya gelince solucan oluyomuş

Farzedin annenizim...
sevgili mune bu cümlede öyle bir yürek gördüm ki şunu yapmadan geçemedim.Allah güzel yüreğinize keder düşürmesin.

Farzedin annenizim...
sevgili mune bu cümlede öyle bir yürek gördüm ki şunu yapmadan geçemedim.Allah güzel yüreğinize keder düşürmesin.
Âmin, cümlemizin inşallah, yazınızı okuyunca gözlerim doldu Allah yüreklerimizdeki sevgi ve merhameti, vicdanlarımızı bizden almasın inşallah.

Herif tekme tokat girişiyor, boks maçı yapıyor resmen ve hala ders vereyim diyosunuz yaaa
Yemin ederim gözlerim yerinden fırlayacak sandım her cümlenizi okudukça
Bu nasıl bağımlılıktır yaa?? Şiddet var nasıl sevebiliyorsunuz? Nasıl? Aklım almıyor
Devam edince ne değişecek? Ha pardon dayağın şiddeti artacak demi? Unutmuşum bunu

yazık çok yazık bu adamlar kadınları dövmeyip ne yapsın evden nasıl kaçıcanı şaşırıcana hala nasıl ders veririm diyosun. Allah yardımcınız olsun ne diyim.

Âmin, cümlemizin inşallah, yazınızı okuyunca gözlerim doldu Allah yüreklerimizdeki sevgi ve merhameti, vicdanlarımızı bizden almasın inşallah.
Amin inşallah...
valla bende sizin yazınızı okuyunca aynı duygusallığı yaşadım.kıyamam ya,o kadar az kaldı ki bu kadar merhametli içten insan, sanal da olsa yüreğimle sarılmadan geçemedim. bu duyguları inşallah bizden almasın Rabbim, gelecekte evlatlarımızı da Allah korkusu olan, merhametli "aynı bizim gibi .."dediğimiz insanlarla eş etsin.

Yav he he çok seviyor, ayı misali severken öldürecek.

Açıkçası Yazının başında, Sizi dövenin sevgiliniz olduğunu okuyunca devamını okumaya gerek duymadım..Madem sadece sevgilin ve dövüyor onunla geçirdiğin bir an bile bence KAYIP....Düşünmene bile gerek yok...KURTUL..

Psikolojik desteğe hatta psikiyatrik desteğe ihtiyacı olduğu şart..Kendisi için..Belki bağımlı kişiliktir bilemeyiz.
Anca yine de ben konu sahibesinin durumunun anlattığın kadar komplike ve benim ufacık örneğimdeki kadın kadar çaresiz olduğunu düşünmüyorum..

Arkasında kapı gibi ailesi var..

Öfkemizi doğru yere yönlendirelim, adama sayıp sövelim..Adam dediysem lafın gelişi..
Bu da bir çözüm değil ki..Çünkü o adamı 2. defa tercih eden yine konu sahibesi.
Silkelenip kendisine gelmesi gerekiyor bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…