Ya canim cok aciyor kafami toparlayamiyorum.evimi degistirdim zaten ulasamiyor zaten bana engelledim onu ailesinr de cevap vermiyorum.kendime gelmeye calisiyorum kirilan gururumu toplamaya calisiyorum
Gelismeleri okumadım..cidden bitirdiysen sadaka falan ver sukret..ama sen ayrılacaga pek benzemiyorsun.
Ya ucak biletimi onceden almistim pahali oldugu icin buraya otobus surekli yok ve vanin bi ilcesinde kaliyor ordan zaten hic bi yere araba yok van merkez e gidip o da ozel aracla gitmek gerekiyor o yuzden 3 gun beklemek zorunda kaldim
bilgece didik didik ettin yeter
Ya cok sinirli biriymis onu yeni tanidim.ben darp raporu alip giderdim ama o bunun bedelini bana odetirdi bana fazlasiyla aileme herkese herseyi anlatırdıBen anlamaya çalışıyorum seni, artık kendini toplaman lazım. Bence psikolojik destek al. Keşke darp raporu alsaydın kamu memuru sonuçta kendini yakmak istemez herhalde.
İlk cinsel ilişkisini onunla yaşamış o yüzden kendini ona bağımlı hissediyormuş.
Artik umrumda degil ama iste uzrimdeki dayagin sinirini atamiyorum kendjmi parcalamak istiyorum bana bunu nasil yapti benim neden elimden ona bunun hesabini sormak gelmiyor o niye bu kadar rahat mutlu dusundukce sinir oluyorumiğrenç bir ilişkiniz var dövmek nedir ya şaka gibi nolcak ilişki yaşadıysan ne var yani bunda dar kafalı bi sevgili bulmayıver ilerde ya da hiç bunun konusunu açma olmamış gibi yap zaten daha oncesine takılandan hayır gelmezki ve hala ders mers diyorsun boş boş işlerle uğraşıyorsun ya bak kızım ilişkide bazı şeyleri yapacak cesaret yoksa yapma yapıp da böyle saçma sapan konuşma dayak yemek nedir ya dayak yediğin adamla hala yok ders yok şu bu filan diyosun madem yapmışsın eee olabilir bu normal bi şey yani ilişki yaşayabilirsin niye ona bağımlı gibi düşünüyosun kendini bu davranışların normal değilki psikolaga git de sana anlatsın ne kadaaaar yanlış ilerlediğini sene olmuş 2015 biriyle seviştin diye hayatını mı karartacan yaaaaaaaaaaaaaaa
Dovdukten sonra bisey yasamadik artik bende agir konusucam haddinizi bilmiyorsaniz yorum yazmayin kimse sizi zorlamıyorBu arkasına saklandıgı bir bahane..hic kimse kimseye sevistiler diye bagımlı olamaz.
Bakın her seyi anlarım ve asla insanların ozel yasamını sorgulamam ve yadırgamam, haddim degil zira.
Ama dayak yedigi bir adamın yatagına giren kadına da uzulmuyorum..
Neyse kırıcı olacagım biraz daha devam edersem..uzun sozun kısası zerre kadar uzulmedim. Kendi edip kendi buluyor.
Bu arkasına saklandıgı bir bahane..hic kimse kimseye sevistiler diye bagımlı olamaz.
Bakın her seyi anlarım ve asla insanların ozel yasamını sorgulamam ve yadırgamam, haddim degil zira.
Ama dayak yedigi bir adamın yatagına giren kadına da uzulmuyorum..
Neyse kırıcı olacagım biraz daha devam edersem..uzun sozun kısası zerre kadar uzulmedim. Kendi edip kendi buluyor.
Yapmak isterdim ama o bana bunun bedelini ödetirDarp raporu alıp şikayetçi olun yalvarırım size, bunu hem sizin hem bizim iyiliğimiz için istiyorum.Siz böyle ses çıkartmamaya devam ettikçe böyle hayvanlar cesaret buluyor nasılsa bişey olmuyor diye. Bu pislik cezasız kalmasın lütfen . Eğer şikayetçi olmazsanız bundan sonra dayak yiyen her kadının vebalinin bir kısmı da sizde olacak.
Ya cok sinirli biriymis onu yeni tanidim.ben darp raporu alip giderdim ama o bunun bedelini bana odetirdi bana fazlasiyla aileme herkese herseyi anlatırdı
Dusuncen cok guzel bende zamaninda bi arkadasimi sevgilisi dovmuatu ben onu zorla ayrmistim ve demistim bi erkek beni dovmek d3gil bagirsa bile terkederim onu diye cok buyuk konusmusumböyle konulara yorum yapmaktan dahi korkuyorum zira olur ya istemeden büyük konusurum da başıma gelir diye. kaç kaç kaç kurtul eline fırsat gecmiş işte ayrılalım demiş böhle bir piskopat peşini de bırakmaz salça olur hazır eline fırsat geçmiş ayrıl ayrıl ayrıl Allah aşkına
Dovdukten sonra bisey yasamadik artik bende agir konusucam haddinizi bilmiyorsaniz yorum yazmayin kimse sizi zorlamıyor
Yani etmedi ama boyle bi konu gecmisti bana sen bana bisey yaparsan ben seni rezil ederim demisti pisman olursun demisti ve yaparda biliyorumSeni tehdit mi ediyor ilişki yaşadığınızı anlatırım diye bundan mı korkuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?