yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapmak isterdim ama o bana bunun bedelini ödetir
Ailenize söylerse yapmadım dersiniz çok mu zor ? Hatta eğer bu iğrençliği yaparsan tecavüz etti derim diye siz tehdit edin.
Hadi diyelim aileniz öğrendi bi kaç hafta laf sokar en fazla, onlar dövseler de sövseler de onların biricik evladısınız atamazlar satamazlar.
Bu kadar çaresiz değilsiniz.güçlü durun biraz akıllı hareket edin.
Tekrar söylüyorum gidin darp raporu alın geç olmadan ve ŞİKAYETÇİ OLUN.cezasız kalmasın bu yaptığı.
Aciz değilsiniz öyleymiş gibi davranmayın.

Ilk yasadiginda peki ayrildiginiz da hic bunalima girip uzulmedin mi yada ne kadar sure sonra sevgilin oldu ona bahsettin mi bundan?

Aynen o dovecegine ailem dover daha iyi

Bak bakalım onu ben mi yazmısım?
Mesajları kimlerin yazdıgını dahi goremedigine gore kafan dagınık epey evet.

Güzelim onu ben yazdım hakaret olarak algılama. Hayatta yaşadığımız herşey ders. Hepimiz yaşadığımız şeylerden ders alıyoruz. Ben kendime bile derim artık akıllandım yapmam diye bu sana akılsız demek olmuyor. sadece hayat konusunda tecrübesizsin. Yaşında dolayı belkide.

Tecrubesizim ama annem ablam hep soyler sen cok safsin diye cidden herkesi kendim gibi görüyorum 24 25 yasindyaim ama hayati yeni yenibogreniyorum

Mesajları okumuyor musun arkadasım? Yazan arkadasa sorsana bana niye soruyorsun? O yazmıs ben de nerde yazmıs bunları diye ona sordum.
Ben onun yazdigini bulamadım o yuzden buna yazdim telefondan giriyorum yavas oluyor geri gitmek

nerede ?

yahu bu adam şimdi böyle ilerde evlenseniz ne olacak Allah muhafaza. Bence ayrıl bitsiz bu adam çocuğunu bile döver

Siz nasil kadinsiniz ya ben anlamiyorum bu konuyu dalga gecinndiye acmadim ben.ben size bisey demiyorum gulenlere umarim siz yasamazsiniz

Konunuz saka gibi ama. Sevgiliden ikinci kez dayak yemek nedir yavv...

Ayrica ben boyle seyler yasamam. Ilk defa dayak yememeyi kimse garanti edemez ama ikinci defasi benim sayemde olmaz. O kadar da mantikli bir kadinim.

Nerde demis bunları? Eski konusunda mı?

Ben de saf saf sinirlenip yorum yaptım.

Konu içinde söylediklerinden bahsediyorum. Şuanki profil fotoğrafı bildiğin instagram için çekilmiş Türk kızı fotoğrafı. Öyle beğendin diye avatar yapabileceğin profesyonel bir fotoğraf değil. Her konusunda da bu söylediklerimden bahsediyor. Konusunun özeti kısaca yanına tatile gittiği sevgilisinden dayak yemek ve birlikte olduğu için ayrılamamak. Böyle bir konuda instagramdan alınmış bir fotoğraf tuhaf.

Aynen o dovecegine ailem dover daha iyi
Ha şöyle .. Bakın 25 yaşındaymışsınız lütfen gidin ve o raporu alıp şikayetçi olun; ona dersini ancak bu şekilde verirsiniz.
Yapacağını sanmam ama yine de gider ailenize anlatırsa da, dövdü zorla birlikte oldum dersiniz.Darp raporunuz da olacak elinizde dövdüğünü de gayet rahat ispatlayacaksınız.
Eğer bu hayvan ceza almazsa size çok daha fazla zarar verir.

en iyi tarafı çoluk çocuğa karışmadan belli etmiş kendini, bişey yapmana gerek yok bence ona bukadar katlanan birini kaybetmek yeter ona

Siz yeteri kadar dayak yediniz de aslında aileniz de köteği hak etmiyor değil.
Zor zamanlarında kızım bana gelip sırtını dayayamayacaksa, hayatta koşulsuz güvendiği kişi ben olmayacaksam ve kendini bir hayvana mecbur hissedecekse yerim öyle anneliği.
Sırf onların korkusuna böyle bir psikopatın her gün sınıfa girmesine engel olmayacaksınız.
Gerisi laf, terane...

Ilk yasadiginda peki ayrildiginiz da hic bunalima girip uzulmedin mi yada ne kadar sure sonra sevgilin oldu ona bahsettin mi bundan?
yav ayrılan benim zaten niye üzüleyim ayda 2-3 sefer bira filan içiyodu bi sure sonra bunun kavgası filan edildi içmek istiyorum filan dedi hoşuna gidiyomuş bira ünideyim ben derslerine de bakmıyodu ayrıldım e sonra dışarı çıkıyodum arkadaşlarımla arkadaş ortamı filan biriyle tanıştım 1 ay sonra sevgili olduk aradan bi sure geçip ilişkimiz samimileşince söyledim ee ben seni seviyorum demişti hiç ustunde bile durmadı bana bi kere bile eski ile ilgili soru sormadı ki kendisi de 5 yıllık ilişki yaşayıp cinselliğe girmemiş biriydi yani bana saçma geliyo kızların bu halleri üzücü durumu e kendine erkek değil adam bulun yani seven insan herturlu kabul eder gerisi fasa fiso yani

Ya komuksin instgram kullanmiyorum gercek olduguma inansin bazialri diye binfotogrsf koydum iyice sacmaladiniz ya ben sizi zorluyor muyum yorum yazin diye yazmayın inanmiyorsaniz destek alayim kafa dağıtayım dedim psikojimi bozdu bazi yorumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…