anlamıyorkiiiii biz im için dogru olan bunlar canım ama o anlamıyor işteeee yıllardır ailece geçirirlermiş sabaha kadar gene öyle olacakmışşş..onlarda gelenek halini almışşş falanda filannn...offfffff
:bbo: valla canım ne desem bilemiyorumki.. senin ne istediğinde önemli sonuçta.. keşke önceden konuşsaydın tavrını koysaydın canım ya şimdi bu saatten sonra kavgaya dönüşebilir.. canım en azından bundan sonrada özel günler vs olcak.. onlar için isteklerini söyle tavrını koy bi şekilde..
yada bak mesela diyebilirsinki.. bende annemlerle ve ya ark larımla dışarı çıkıp dışarıda eğlenicez.. kıskançlık krizine girip bence istediini yapar sositososito
valla bende ne desem bilemedim..acaba ailem bizi çağırdı bekliyor falan desen ne der merak ettim
bencede eşini al karşına sakince konuş.bir aile olduğunuzu ,onunla başbaşa bişiler yapmak istediğini ,evliliğin fedakarlık olduğunu ,zaten geçen yıl üzülmeyesin diye onun ailesinin yanına gittiğini ,sürekli özel zamanları ayrı geçiremeyeceğinizi,karı koca olduğunuzu arkadaş olmadığınızı ,kenetlenmezseniz hiç bir zaman tam olarak aile olamayacağınızı ,amacının kimseyi kırmak olmadığını ama davranışları karşısında üzüldüğünü ,hatta ona süpriz falan hazırladığını ,falan filan anlat işte ya:))
benim demek istediğim sen eşinin ailesinin eğlenme biçimini eleştirdiğin için bu tepkiyi alıyorsun. itediğin sonucu sadece eşine farklı şekilde yaklaşarak alabilirsin. senin ailen sana ne kadar normal geliyorsa inan ona da kendi ailesi o kadar normal geliyor çünkü o ortamda büyümüş. onları sevip değer verdiği için sen ailesinin bir şeyini eleştirince de ters tepiyor.
bu sene iş işten geçmiş ama bundan sonrası için onun ailesini işin içine katmadan söylersen daha olumlu tepki alırsın. örneğin "canım, bu sene arkadaşlarımızı eve davet edelim mi? ailenizin ne güzel yılbaşı geleneği var, ben de bizim kendi geleneğimiz olsun istiyorum, bize özel olsun istiyorum" vs gibi. "ailene gitmek istemiyorum, ortamı sevmiyorum, çok alkol alıyorlar rahatsız oluyorum" dedikçe ters teper.
canım ben o ortamdan rahatszı oldugumu ona söylemiyorum.... senin dedigin gibi yaklaşıyorum zaten ama anlayanaa işteee.....ah ahh bakalım sonuç ne olacakk
bence sen bu gece çok iç eşinle beraber, kendınden geç seneye senı o ortama sokmaya utanacaktır. böylelıkle bır daha gıtmezsınız. öyle içilmez böyle içilir de. dagıt gıtsın. hep aklı fıkrı yerınde sen mı olcan. makberi okuyarak kapat gecei görsun bakalım eşin guzel bır eglencemıymış sarhoş kahrı çekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?