Yine size ihtiyacım var! Yılbaşıı :(((

CASIO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
217
0
96
İstanbul
Merhabalar canım arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir.beni tanıyorsunuzz ASPENDOSSS.....adımı degiştirmek zorunda kaldm ...siz okuduktan snr tekrar silicemm...ev tuttuk ve eşimle şuanda iyi gidiyor evlilik kendi halimizdeyiz.sorun şu ; bunlar ailece yıl başı kutlaması konusunda çok sonderece takıntılı insanlar..eşimde çok önemsiyor her yıl ailesiyle kutluyorr evliligimin 1.yılında bende katılım eşimlee.2.yılında gitmek istemedeim her yılbaşında ailenle olmak zoorunda deilim kiiii kaldıkii sülalecee aşırı derecede alkol alıyorlar kendilerinden geçiyorlarrr .......benim yaşam tarzım çokkkk farklı oldugu için kaldıramıyorumm .eşimde benim istememe ragmen yılbaşı gecesi kapıyı çarptı çıktıı tabi sabah dönüşnde kıyamet kopardm bribirimize girdikk felakettiii.bu senede herşey yolunda gidiyor tekrar huzursuz olmayalım hayatım deyip yalvardım resmen başbaaşa olalımm birlikte geçirelim evimizde olalım diyorum.yokkkkk illaki ailesiyle geçirmemiz lazım mışş onlarda bu gelenekmişş yıl başında tüm aile mutlaka toplanırmışş da falan filann.O KADAR zoruma gidiyorki anlatamam ve o ortamda olmak istemiorum eşimin aileside geçen yıl büyük bi kavga yaşadıgımızı bilmelerine ragmen ogullarını davet ediyorlarr.ben ne yapıcam gitmek istemiyorumm ....ama eşimle huzursuz olmakta istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kadar çok gitmek istediği için sanırım başbaşa olmaya ikna edemezsin..daha da inatlaşacaktır.

hep aynı dertler kızlarda, ya bu yaşa kadar ailesiyle beraber kutlamış zaten, nolur ki bi sene ailesiyle bi sene karısıyla başabaşa kutlasalar
ayrıca bide ben merak ediyorum hiç mi kız aileleleri, kızlarıyla yılbaşı geçirmek istemez, herhalde isterler ama arıza çıkmasın diye hep susan taraf olurlar herhalde

valla eşin bu kadar kararlıysa bence bu senede git ama seneye başbaşa olalım diye söz al, hatta iki günlük uzak bi yere kaçın seneye
:hulya:

canım ya yapacak bişeyin yok gibi şu anda.. sen git huzursuzluk çıkmasın..bu senede zehir olmasın sana..

bence dekaydirigubbakcemile5

ayrıca bide ben merak ediyorum hiç mi kız aileleleri, kızlarıyla yılbaşı geçirmek istemez, herhalde isterler ama arıza çıkmasın diye hep susan taraf olurlar herhalde
:hulya:

BİNGO :lepi:

maden o ailesiyele geçirmek istiyo
sende git kendi ailenle geçir

senin ailen yok mu?senin ailenle yılbaşı geçirmeye hakkın yok mu?
gecenin belli bir zamanını onun ailesiyle geri kalanını da senin ailenle geçirin

sizde bizim gibi bu konuda ortak karar alamıyorsanız evde geçirin yılbaşınızı :lepi:

tabii bu senede adam kapıyı çarpıp gidecekse bişi diyemem

arkadaşlar hepiniz haklısınızda huzursuzluk olmasın diye neden susan ve kabullenen taraf biz oluyoruz

adını değiştirmene gerek yoktu ki.açtığın konular hala sıcaklığını koruyor yani:) kim olduğunu anladı isem herkes anlar
neyse
insanlar,evlendikten sonra ,evlenmeden önceki hayatılarını devam ettirmek isterler ki bu manasızdır çünkü başka bir insanla yaşıyorsundur..onu mutlu etmen ,onun isteklerini göz önünde bulundurman ,uyumlu olmak için neler yaparıız diye düşünmen vs gerekir ve bunlar önemli şeylerdir..
hep bana hep bana da bir hayat olmaz..arkadaşlarında dediği gibi o ailesi ile geçirmek istiyorsa sende ailenle geçirmek istersin..başka bir şeyde de yine aynı şey..ne olacak hep yollarınızı ayıracakmısınız? o zaman nasıl evli olacaksınız? artık evli insanlar olarak kendinize yeni bir hayat yeni bir bakış açısı çizmeniz ve daha çok birbirinize vakit ayırmanız lazım..belki eşinle bu ve buna benzer cümlelerle konuşursan seni anlar ama kızmadan ,sakince konuş..beklentilerini anlat..
önceden ailesine %80 zaman ayırıyorsa bu evlendikten sonra %30 falan olur..yada öyle olmalı ki insanlar evliliğe alışsın ,birbirini benimsesin ve aile olsun...
dediğim gibi beklşentilerini sakince anlat...herşey illa ki evlenmeden önceki gibi gitmez..hiç birimizin hayatı böyle değil zaten olamaz da

arkadaşlar hepiniz haklısınızda huzursuzluk olmasın diye neden susan ve kabullenen taraf biz oluyoruz

evet çok haklısın arkadaşım bunların böyle kendilerini birşey sanmalarına biz izin veriyoruz özveri hep bizden beklenir olmuş

evet ben de anlamıyorum ben eğer kararlıysam bişeyi istiyosam ya da istemiyosam taviz vermem ve dediğim de olur. en basiti dün eşimle tartıştık biraz sebep haftasonu liseden kızlarla bi alışveriş merkezinde buluşucaz şimdiye kadar hep evlerde toplanırdık değişiklik olsun dedik itiraz etti beyfendi. çok çetin bi kavga ettim o inatla gidemezsin diyo ben gidicem. biraz sakinleştik ve gayet kararlı ve ciddi gideceğimi böyle yapmanın bize zarar verdiğini anlattım baktı papuç pahalı peki dedi. hep he demekle içinden çıkamadığınız durumlara gelirsiniz sonra.

canım yapman gereken bence şu:

önce eşinle ailesinin yanına gidin, mesela 12,30 a kadar.. sonrasında eve dönüp başbaşa geçirin.. tabi gece geç saatlere kadar oturacaksanız.. yoksa daha erken bir saatte de ayrılabilirsiniz..

eşine söyle canım gelicem de, sonrada benim istediğim gibi başbaşa olalım evde de.. eşine evde süprizler hazırla mesela, niye derse sana bir süprizim var ondan dersin.. mesela en sevdiği tatlıyı yap mumlar yak, ortak şarkınız varsa onu aç, etrafı biraz süsle tabi kendinide yerimseniben ne dersin? :uhm:

inan bende nesrinn neredesin diyecektimm.canm etrafımdan yeni üye olanlar var burayaa ondan deiştirdim ..benimde olumsuz etkilendigim içinden çıkamadıgım durum bu söylediklerini eşime izzah ediyorum ama anlalmıyorrr bende çıkıp kendi aileme gidersmm karı koca özel günlerimiz hep ayrı mı geçiricez buna tahammül edemiyorum sorun bu yaniii....ama gel görki eşim beni anlamıyor bu konudaaaaa

anlamıyorkiiiii biz im için dogru olan bunlar canım ama o anlamıyor işteeee yıllardır ailece geçirirlermiş sabaha kadar gene öyle olacakmışşş..onlarda gelenek halini almışşş falanda filannn...offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…