bu kadar çok gitmek istediği için sanırım başbaşa olmaya ikna edemezsin..daha da inatlaşacaktır.
hep aynı dertler kızlarda, ya bu yaşa kadar ailesiyle beraber kutlamış zaten, nolur ki bi sene ailesiyle bi sene karısıyla başabaşa kutlasalar
ayrıca bide ben merak ediyorum hiç mi kız aileleleri, kızlarıyla yılbaşı geçirmek istemez, herhalde isterler ama arıza çıkmasın diye hep susan taraf olurlar herhalde
valla eşin bu kadar kararlıysa bence bu senede git ama seneye başbaşa olalım diye söz al, hatta iki günlük uzak bi yere kaçın seneye:hulya:
ayrıca bide ben merak ediyorum hiç mi kız aileleleri, kızlarıyla yılbaşı geçirmek istemez, herhalde isterler ama arıza çıkmasın diye hep susan taraf olurlar herhalde
:hulya:
BİNGO :lepi:
maden o ailesiyele geçirmek istiyo
sende git kendi ailenle geçir
senin ailen yok mu?senin ailenle yılbaşı geçirmeye hakkın yok mu?
gecenin belli bir zamanını onun ailesiyle geri kalanını da senin ailenle geçirin
sizde bizim gibi bu konuda ortak karar alamıyorsanız evde geçirin yılbaşınızı :lepi:
tabii bu senede adam kapıyı çarpıp gidecekse bişi diyemem
arkadaşlar hepiniz haklısınızda huzursuzluk olmasın diye neden susan ve kabullenen taraf biz oluyoruz
arkadaşlar hepiniz haklısınızda huzursuzluk olmasın diye neden susan ve kabullenen taraf biz oluyoruz
adını değiştirmene gerek yoktu ki.açtığın konular hala sıcaklığını koruyor yani:) kim olduğunu anladı isem herkes anlar
neyse
insanlar,evlendikten sonra ,evlenmeden önceki hayatılarını devam ettirmek isterler ki bu manasızdır çünkü başka bir insanla yaşıyorsundur..onu mutlu etmen ,onun isteklerini göz önünde bulundurman ,uyumlu olmak için neler yaparıız diye düşünmen vs gerekir ve bunlar önemli şeylerdir..
hep bana hep bana da bir hayat olmaz..arkadaşlarında dediği gibi o ailesi ile geçirmek istiyorsa sende ailenle geçirmek istersin..başka bir şeyde de yine aynı şey..ne olacak hep yollarınızı ayıracakmısınız? o zaman nasıl evli olacaksınız? artık evli insanlar olarak kendinize yeni bir hayat yeni bir bakış açısı çizmeniz ve daha çok birbirinize vakit ayırmanız lazım..belki eşinle bu ve buna benzer cümlelerle konuşursan seni anlar ama kızmadan ,sakince konuş..beklentilerini anlat..
önceden ailesine %80 zaman ayırıyorsa bu evlendikten sonra %30 falan olur..yada öyle
olmalı ki insanlar evliliğe alışsın ,birbirini benimsesin ve aile olsun...
dediğim gibi beklşentilerini sakince anlat...herşey illa ki evlenmeden önceki gibi gitmez..hiç birimizin hayatı böyle değil zaten olamaz da
canım yapman gereken bence şu:
önce eşinle ailesinin yanına gidin, mesela 12,30 a kadar.. sonrasında eve dönüp başbaşa geçirin.. tabi gece geç saatlere kadar oturacaksanız.. yoksa daha erken bir saatte de ayrılabilirsiniz..
eşine söyle canım gelicem de, sonrada benim istediğim gibi başbaşa olalım evde de.. eşine evde süprizler hazırla mesela, niye derse sana bir süprizim var ondan dersin.. mesela en sevdiği tatlıyı yap mumlar yak, ortak şarkınız varsa onu aç, etrafı biraz süsle tabi kendinide yerimseniben ne dersin? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?