- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
- Konu Sahibi umut_20114
Kizlar evlendik evleneli esimin ruyalanmasindan biktim zaten araniz bozuk herseyi batiyo birde bu ben bunu dert ediyom bu adam ruyasinda ne goruyoda oluyo bu is beni gorunce olmuyo ne hikmetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya guldurdun beni :) cinsel hayatiniz kotu mu yani beni gorunce olmuyo derken? Ruyalandigini falan nerden biliyosunKizlar evlendik evleneli esimin ruyalanmasindan biktim zaten araniz bozuk herseyi batiyo birde bu ben bunu dert ediyom bu adam ruyasinda ne goruyoda oluyo bu is beni gorunce olmuyo ne hikmetse
Kizlar evlendik evleneli esimin ruyalanmasindan biktim zaten araniz bozuk herseyi batiyo birde bu ben bunu dert ediyom bu adam ruyasinda ne goruyoda oluyo bu is beni gorunce olmuyo ne hikmetse
Güldürdünüz beniiiNiye dert ediyosun ki bunu? Her erkekte olan şeyler
Evli de olsa bekar da olsa oluyor, normal yani.
İçinde mi patlasın adamın.![]()
Ben alıyorum bazen, seni görüyorum diyoreewww
Ona sordunuz mu tam olarak ne görüyor bunlar hakketen, ben de merak ettim. Sorup ta yanıt alan var mı?![]()
Değil.Valla kizlar normal oldugu ben de biliyorun fakat her her gun olunca tuhaf deyilmi
Bazen öyle bi şey oluyor ki, aynı gece iki kere sevişiyoruz ama adam gene kamyon deviriyorValla kizlar normal oldugu ben de biliyorun fakat her her gun olunca tuhaf deyilmi
Ben alıyorum bazen, seni görüyorum diyor![]()
Hatta daha dün sordum ayan beyan anlattı
Beni görmese de napayım, olan olmuş![]()
Sorulara cevap vermiyosun ki anlayalim.Valla kizlar normal oldugu ben de biliyorun fakat her her gun olunca tuhaf deyilmi