• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine sorun esim

umut_20114

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
694
262
103
Kizlar evlendik evleneli esimin ruyalanmasindan biktim zaten araniz bozuk herseyi batiyo birde bu ben bunu dert ediyom bu adam ruyasinda ne goruyoda oluyo bu is beni gorunce olmuyo ne hikmetse

Kizlar evlendik evleneli esimin ruyalanmasindan biktim zaten araniz bozuk herseyi batiyo birde bu ben bunu dert ediyom bu adam ruyasinda ne goruyoda oluyo bu is beni gorunce olmuyo ne hikmetse
Ya guldurdun beni :) cinsel hayatiniz kotu mu yani beni gorunce olmuyo derken? Ruyalandigini falan nerden biliyosun

benim esimde hic olmadi yah. hatta kustum 1 ay iliskiye girmedik yine de olmadi.

eewww o_O

Ona sordunuz mu tam olarak ne görüyor bunlar hakketen, ben de merak ettim. Sorup ta yanıt alan var mı? :KK45:

sizin aranız cinsel yönden kötü mü
yani rüyasında tatmin oluyor sizle olmuyor mu?
sizce ne görüyordur rüyasında :KK39:

Rüyalanmak çok değişik bi kelime. :)
Erkeklerde normal bi şey bu, zaten sağlıklı erkek sabahları ereksiyon olmuş şekilde uyanır. :)

Ben alıyorum bazen, seni görüyorum diyor :KK53:
Hatta daha dün sordum ayan beyan anlattı :oops:
Beni görmese de napayım, olan olmuş :KK53:

Sağol canım ya, inan merak ettim, resmen film gibi olayı mı görüyorlar yani eylem halinde? Sadece bir kadını falan değil? O zaman bir adam dünyadan çok izole, münzevi bir yaşam yaşasa bile, ne yapıyor çiftler bunu bir şekilde öğreniyor . Çok ilginç :KK48::rolleyes:

Back
X