• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine sorun esim

uyku da olan bir şey bilinç kapalı adam ne yapsın elinde mi ? Sizin farklı sorunlarınız var galiba bunu bile taktığına göre

Cinsel hayatimiz sirf bu yuzden iyi deyil yani ben istemiyorum bugun cok guzel ikinci gun bi bakiyorum ayni sey nerden mi biliyorum aynen soyle bir konusma geciyo canim efendim hayatim yaa ne oldu banyo yapmam lazim bildigim halde soruyorum niye canim daha dun yapmadin mi diyorum sey olmusta diyo ve konu kapaniyo surekli bu boyle

Canim galiba sen evli deyilsin istersen bilmedigin konu hakkinda yorum yapma

Cinsel hayatimiz sirf bu yuzden iyi deyil yani ben istemiyorum bugun cok guzel ikinci gun bi bakiyorum ayni sey nerden mi biliyorum aynen soyle bir konusma geciyo canim efendim hayatim yaa ne oldu banyo yapmam lazim bildigim halde soruyorum niye canim daha dun yapmadin mi diyorum sey olmusta diyo ve konu kapaniyo surekli bu boyle

Ben de evli değilim ama, adamın hergün banyo yapması da mı sorun? Ben de her sabah duş alırım, Allah'tan bunun için hesaba çeken yok.

Evli olanlar demiş zaten, çok doğal bir durum diye, ama siz tatmin olmadığınıza göre altında bir sorun arıyorsunuz sanki. Şimdi bu adamla ilişki yaşamayı reddetmek için tek nedeniniz, bu rüyalanma dediğiniz durumu yaşaması mı hakketen? Öyleyse asıl sorun sizde gibi .

O zaman daha sık birlikte olun demek ki ihtiyaci var, cunku ruyalanmak onun elinde degil yani

Sen rahatsiz olmuyorsan sikinti yok ben oluyorum

Alıntı yapıyorsun cevap yok altta bir yorum daha sanırım bu cevapta bana. Cevaplardan tatmin olmadın o zaman istediğin cevabı vereyim: çok tuhaf gerçekten demek her gece rüyalanıyor ha boşanma sebebi bu zaten ya boşanacaksın ya da adamı bir daha hiç uyutmayacaksın başka çaren yok

Canim galiba sen evli deyilsin istersen bilmedigin konu hakkinda yorum yapma
Keşke konu başına "sadece evliller yanıtlasın,bekarlar bilmedikleri konular hakkın da yorum yapmasınlar" diye belirtseydiniz.
Gerçi ben evli olduğum halde uyku halinde ereksiyon ve boşalmaya "rüyalanma" dendiğni az önce öğrndim.

Sen rahatsiz olmuyorsan sikinti yok ben oluyorum
Rahatsiz oluyorsan konu acmiyacaksin buraya burasi herkesin uye oldugu bir forum bak kac uye yardimci olmak icin yorum yaziyor burda cok ayip ettiniz

Esinize kizmak yerine birlikte olun sorun cozulur 2 gunde bir yanasin cilve yapin siz yaklasmadikca enerjisini nasil atacak

Keşke konu başına "sadece evliller yanıtlasın,bekarlar bilmedikleri konular hakkın da yorum yapmasınlar" diye belirtseydiniz.
Gerçi ben evli olduğum halde uyku halinde ereksiyon ve boşalmaya "rüyalanma" dendiğni az önce öğrndim.
Argosu kamyon devirme :)

Back
X