- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi umut_20114
Sabah ereksiyonu baska ruyalanma baska ya huArama motorundan "sabah ereksiyonu" diye aratın,okuyun..
Ne kadar normal birşey olduğunu göreceksiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ereksiyonu baska ruyalanma baska ya huArama motorundan "sabah ereksiyonu" diye aratın,okuyun..
Ne kadar normal birşey olduğunu göreceksiniz.
uyku da olan bir şey bilinç kapalı adam ne yapsın elinde mi ? Sizin farklı sorunlarınız var galiba bunu bile taktığına göre
Cinsel hayatimiz sirf bu yuzden iyi deyil yani ben istemiyorum bugun cok guzel ikinci gun bi bakiyorum ayni sey nerden mi biliyorum aynen soyle bir konusma geciyo canim efendim hayatim yaa ne oldu banyo yapmam lazim bildigim halde soruyorum niye canim daha dun yapmadin mi diyorum sey olmusta diyo ve konu kapaniyo surekli bu boyle
Evli değilsin galiba cevabı banaysa evliyim. Ayrıca bu konuya yorum yapabilmek için evliliğin şart olduğunu düşünmüyorumCanim galiba sen evli deyilsin istersen bilmedigin konu hakkinda yorum yapma
Evli değilsin galiba cevabı banaysa evliyim. Ayrıca bu konuya yorum yapabilmek için evliliğin şart olduğunu düşünmüyorum
Cinsel hayatimiz sirf bu yuzden iyi deyil yani ben istemiyorum bugun cok guzel ikinci gun bi bakiyorum ayni sey nerden mi biliyorum aynen soyle bir konusma geciyo canim efendim hayatim yaa ne oldu banyo yapmam lazim bildigim halde soruyorum niye canim daha dun yapmadin mi diyorum sey olmusta diyo ve konu kapaniyo surekli bu boyle
Sen rahatsiz olmuyorsan sikinti yok ben oluyorum
Sabah ereksiyonu baska ruyalanma baska ya hu
Keşke konu başına "sadece evliller yanıtlasın,bekarlar bilmedikleri konular hakkın da yorum yapmasınlar" diye belirtseydiniz.Canim galiba sen evli deyilsin istersen bilmedigin konu hakkinda yorum yapma
Rahatsiz oluyorsan konu acmiyacaksin buraya burasi herkesin uye oldugu bir forum bak kac uye yardimci olmak icin yorum yaziyor burda cok ayip ettinizSen rahatsiz olmuyorsan sikinti yok ben oluyorum
Argosu kamyon devirme :)Keşke konu başına "sadece evliller yanıtlasın,bekarlar bilmedikleri konular hakkın da yorum yapmasınlar" diye belirtseydiniz.
Gerçi ben evli olduğum halde uyku halinde ereksiyon ve boşalmaya "rüyalanma" dendiğni az önce öğrndim.