yine suçlu benim..

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
direkt konuya giriyorum
esimin hoslanmadigim hatta ilk evlendigimde goz tacizine maruz kaldigim hatta ve hatta evime kadar sinsice takip edildigim ve son dakika arkadamda farkkettigim serefsiz bir arkadasi var..
çocukluk arkadasi x diyelim yaklasık 15 yillik evli.. esin onunla nasıl arkadaş demeyin cocukluk arkadasi ve neredeyse dogup buyudugu yerde oturuyoruz . Neyse bu pislik neredeyse her sene watssapp grubu aciyor kendi gibi gereksiz 4 kisi ve esim hepside çocukluk arkadasi bi benimkinin isi, gucu ,duzgun evliligi var grupta en son gecen sene bi video gördüm x atmis igrenc bisey .. pislik atma boyle seyler yazmis diğerleri esimde dahil ama video galeriden silinmemis ordan gordum bende dogal olarak kavga bagris çağırış gruptan cikardim. Bu 2 oldu yine benzer bir seyden cikti ilkinden bir daha olursa esine soylerim dedim ve ne oldu ? bugun yine acmis yine o .. video, resim varmı ? hayir yok ama simdilik .. ve ben ne yaptim esine msj attim. esinin daha onceki actigi ve attigi videolari da soyledim ben eminim dogru yaptigima cunku o bana inat aciyor bundan eminim ve esim cikinca da dalga geciyorlar simdi tartistik ve sinirimden agliyorum suçlu benmisim gibi davraniyor .

Son düzenleme:
Doğru olani yapmissiniz eşinizin yaptigi da yanlis eşimle kotu olacagima seni hayatimdan çıkartirim diyip o damla iliskiyi kesmeli bnce boyle adamlar yüzünden bozulan onlarca yuva var dikkat edin
evet biz olsak eminim oyle yapardık ama arada kahveye gidiyor gecen sene cok dalga gecmis pislik karisi çıkardı bu kim ki sozu gececek vs. bugunde onu diyor yuvandan onemli dedim ya simdi cik ya esine yazarim dedim cikmadi yazdim

Yani nasıl bir iğrençlik bu ya vallah haklısın cnm benim de eşim asker ve tim grubu var (20 kişilik )aynı 45 yaşında bir pislik oraya da sürekli iğrenc şeyler atıyor bende eşime kızdım ağzıma geleni saydım hatta gruba bile yazacaktım o derece eşim de gidip komutana şikayet etmiş hepimiz evliyiz sonuçta çoluk çocuk bakıyor eşim bakıyor TL e diye .. bütün tim cekşyor adamın elinden uyarı üstüne uyarı anlamıyor ya o pislik uyarılmış ama inş işe yarar .. böyle pislikler cok ya maalesef

ya cikacak ya cidden ortalığı karistirir giderim bir daha ayni seyleri yasayacak gücüm yok

Eşlerimizin arkadaşlarına karışma hakkımız olmadığını düşünüyorum. Evet hepsi iyi ahlaklı olmayabilir ama koskoca yetişkin bir adam olan eşimizin bunu akıl edebileceğine güvenmemiz gerekiyor.

Benim de bir sürü Whatsapp grubum var, birinde bir arkadaş var, sürekli müstehcen foto&video gönderiyor. Eşim sırf bu yüzden bana onunla görüşme dese sinirlenirim.

Bazı arkadaşları eşinizi istemediğiniz yerlere götürmek isteyebilir. Ama buna hayır diyen eşiniz varsa sorun olmamalı. Eşlerimizi fanusta büyütemeyiz. Bugün bununla görüşmesini engelleseniz yarın başka biriyle tanışır.
Size tavsiyem siz kendi arkadaşlarınıza odaklanın. Biz kadınlar sosyal çevremizi belirlerken eşimizin, erkek arkadaşımızın her dediğini yaptığımız için sorun çıkıyor zaten. Biz de resti çekip “hayır bu benim seçimim, bana güvenmelisin” diyebilmeliyiz.

Benim esiminde çocukluk arkadaşı var ger şeyi bir ikisinin ama eşim bu güne kadar bni oyla aynı ortama koymadı senin kocandada iş bitiyor sert bı dille uyarsa öyle yapmaz bizimde çocuğumuz var arkadaşı esimdeyken sever öyle saçmalık mi olur resmen takip etmiş

evet bu sizin dusunceniz saygi duyuyorum 10 yillik evliyim esimin hayatinda bu salaktan baskasini görmedim emin olabilirsiniz

Eşinizin sizin tarafınızda olması gerekiyor siz evlenmişsiniz yuva kurmuşsunuz arkadaşı ne alaka? Rahatsız olduğunuzu bilip kesmesi gerekiyordu yada mesafe koyardı ama bu denli hala görüşmeye devam etmesi kötü neden sizi değilde arkadaşını tercih ediyor? Başıma geldi cidden kötü bir durum boşanma noktasına bile gelebilirsiniz kavgalardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…