yine tabiki tuvalet:(

neslrum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
7
0
1
Elazığ
Kizim on bes yirmi gundur tuvaletini soyluyordu.ama bi iki gundur tutuyo tutuyo son dakika ya kaciriyo koturene kadar yada gitmek istemiyo..ne dusunuyorsunuz..yani neden tuvaletini ogrenen cocuk boyle bi tepki veriyo olabilir..

benim kizim 15 aylikken tuvaletini soyluyrdu ama ben bi hata yaptim bezi hic cikarmadm.misafirlige hastaneye vs giderken hep sardm cocugun akli karisti ve unuttu tuvaletini soylemedi simdi 29 aylik yeni alistir dm ama ara sira kaciriyr yada dedign gibi son ana kadar beklyr kivirtiyor poposunu oyuna dalinca falan.ama sakin kizma azarlama yoksa korkudan yine yapar.herseyn zamani var bi bakmisz alismis...

Yok kizmiyorum zaten.ama uzuluyorum ya birakirsa diye..ben hic bez takmiyorum kokten attim bezi zaten.ki kizim buyuk zaten uc yasinda.kendimce dedim acaba neden boyle bekliyo tutuyo yada kaciriyo..dediginiz gibi bunlar olur heralde..ins zamanla bu sikintida gecer..sonucta tuvaletini ogrenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…