- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Kültür seviyesi düşük sapkın insanlar bunlar.. Kendi bacılarına aynı şey yapılsa ne yaparlar acaba.???
Yeni yıla gireceğiz diye faşing tarzı bir programla taksimi batakliğa çevirip sonra da meyhoş olup bir birine toslayan bataklık kurbağalarından dolayı gündem meşgul ediliyor.birbirine toslayıp tokuşturanlar yekdiğerine "senin dibin daha kara” edasıyla laf atarak "sütten çıkan akkaşık" yaftalarıyla, ortamda çok da lüzumluymuşcasına "karamurat" gibi bekleyen polis güçlerine ötekini dövdürmeye çalışıyorlar..bize de düşen "hangisi daha namusluyu" konuşmak.
bu kadar namuslusunuz ne işiniz var gecenin yarısında, karınca yığını gibi birbirinin üstünde kımıl kımıl tepinen canlı yığınının ortasında.. bataklığa dalıp hiç kirlenmeden çıkmayı mı ümit ediyorsunuz.. bir birine temas etmemenin imkansız olduğu bir ortamda, damarlarda mey ve yeşil tütsü karışım kokteyli akarken başka ne sonuç beklenir anlayamıyorum..
Mıncıklanmak için ellerinden geleni yapıp, zaten meyhoş olmuş akılları baştan çıkardıktan sonra “imdaaat namusumuz elden gidiyor” diye çığlık atan bu zamane ucubelerine kargalar bile gülerken balkondan bakan akıllılarımız “ iyi olmuş alçaklara bravo polisimize” diye namus efektleri yapıyor.
bu tip uç çılgınlıkları icra etmek isteyenlere şehir dışında bir bataklık temin ederek orayı tamamen kamusal alanın dışında tutmak lazım.. ne polis ne başka bir kamusal güç. oraya gidip pislenmeyi arzu edenler kendi iradeleriyle gittiklerine göre sonuçlarına da kendileri katlanmalıdırlar..
Arkadaslar bu tarz olaylar hep oldu hep olacak
Dünyanin civisi cikti cünkü.
Bazi ........ herifler kendini bilmezlik yapiyor.
Ama benim anlamadigim, bayanlarda o tarz ortamda bu tarz seylerin oldugunu bile bile neden hala gidiyorlar öyle yerlere?
Kizin birtanesi babasiyla gelmis, etrafini erkekler sariyor, bu hala kikir kikir gülüyor "ay bakin taciz olaylari basladi bile" diyerek.Yapistirsana bitane elleyen adama, yada kikirdemeden ayrilsana hemen ordan. Neymis efendim, eglenmek mecburiyetinde oldugu icin gitmis oraya.
Ya kizim, git evine, cagir bir kac arkadasini otur eglen. Yada aileleri yere gidin, taksimin o halde olacagini kesdiremediniz mi?
Valla oraya gidenlerdede suc var ben onu bunu bilmem, etraf pislik kayniyorsa pisligin icine girmeyeceksin kenarinda bile gezmeyeceksin
arkadaşlar haklısınız taciz çok kötü birşey..
ama haberlerde taciz edilen kızlara hiç dikkat ettiniz mi??
hiç normal giyimli bir kız varmı onca erkeğin içerisinde?daha dün haberlerde gördüm kız tek başına ve mini eteği(neredeyse poposu meydanda) çekmiş altına.pardon ama onun peşinden erkekler gitmeyecekte ben mi gideceğim..
bu başlık altındaki bazı yorumları okurken gerçekten midem bulandı! önce herkes şunu anlasın, istersem fahişe olurum, istersem çırılçıplak dolaşırım, istersem önüme gelenle sevişir, yatar kalkarım... bunların hiçbiri benim tacize uğramamın bahanesi olamaz!
bir kadının kendi rızasıyla yaptığı şeylerle tacizi bir tutamazsınız!
önce o köhne beyinlerinize bunu sokun.
nasıl ben herhangi bir erkeği çekici bulduğum için gidip herifin biyerlerini avuçlamıyorsam onlar da o iğrenç ellerini, iğrenç bakışlarını benden uzak tutmak zorundalar!
siz kadın olarak bile bunu anlamaktan acizseniz size gerçekten acırım...
taciz bir suçtur. hiçbir bahanesi de olamaz. karşılaştığımız tacizler büyük oranda "zihinsel hastalıklı sapıklar" tarafından değil, "ataerkil zihniyetli sapıklar" tarafından gerçekleştirilmektedir. ve ne yazık ki buradaki kadınların bir kısmı da bu ataerkil zihniyete sahipler...
neresinden tutayım, hangi bi duruma laf edeyim, hanginize "yazıklar olsun" diyeyim bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?