Yine Taksim...Yine Taciz...

Kaldi ki boyle taciz olaylari sadece yilbasinda ve acik giyinen bayanlarin basina gelmiyo, normal gunlerde bile istanbul'da disari cikmak sorun, hemcinslerimizi kotulemek yerine hatayi erkeklerde aramakta fayda var, bunun acik veya kapali giyinmekten ote sapkinlikla ilgili oldugunu hepimiz biliyoruz...

evet açık giyinmek gerekmiyor taciz için..bir genç kız olarak elbise giyince bön bön bakanlardan bıktım artık etek giyinemiyorum bile diz hizasında olan etekler bile dikkat çekiyor bakar geçer göz var ama sapık ve iştahlı gözlerle bakmak da ne oluyor zaten sokak serserilerinden laf yemek kadar iğrenç bir şey yok

Kültür seviyesi düşük sapkın insanlar bunlar.. Kendi bacılarına aynı şey yapılsa ne yaparlar acaba.???

bence bu kültürlede ılgısı yok tamamen erkeklere özgü basitlıkle alakası var.

Bence bu tür erkelere hanı kendi tabırlerıyle yumuşak erkekler tarafından

tacize uğratılma cezası verılmelıanlasınlar nasılmıs

baris gelini vardi hatirlarsiniz
baris mesaji vermek icin ustunde gelinlikle otostop yapan bir italyan sanatci
balkan ulkeleri gecip turkiyeden israile gidecekti elinde barisa davet eden pankartiyla
ne utanc vericidirki ulkemizde tecavuze ugrayip oldurulmustu

ulkemizin zenginliklerine misafirperverlerligine yigitligine guvenip geliyorlar
ve tacize ugruyorlar

yabanci uyruklu kadinlari pazarliyorlar

ulkemizin insani olan kizlari kadinlari mahalle aralarinda asansorlerde
okullarda yuvalarda sokaklarda kalabaliklarda tenhalarda kistiriyorlar
hayatlarini karartacak kadar ileri gidiyorlar
tecavuze ugrayan tacize ugrayan kizlar bu soku atlatmadan
toplum baskisina yargilamasina maruz kaliyorlar
13 yasindaki kizcagiza tecavuz edildigini ogrenen onlarca erkek
"nasil olsa dusmus" diye devam ediyor irzina gecmeye
ve "kendi rizasiyla oldu" diye uste cikiyorlar!

12 yasimda lunaparka gitmistik ailemle turkiyeye
kalabalikta binmek icin beklerken birileri arkadan itiyordu
yanimda iki genc kiz vardi
onlari taciz ettiklerini gordum cimdik attiklarini ellediklerini
korkuyla bakarken kalcamda bir el hissettim
nasil aglayarak kactim ordan ailem oturmus cay iciyordular biraz daha ilerde
bir sey diyemedim
hani dusunuyorumda ne yapmali ne etmeli bunlara dur demek icin
ben onlara ne kufur etmekten ne rezil etmekten hic bir sekilde utanmadim
desifre etmek gerek her yerde
hatta tokati yapistirmaktan korkmamak gerek
siddete hayir diyoruz ya siddeti cidden hak ediyorlar onlar

utanc verici bu dusunceni kiniyorum omurluk ban almayida goze aliyorum
- sabahin kör vaktinde yada aksamin kör karanliginda ise veya okula gidip gelen kadinlarimiz
otobuslerde minibuslerde tacize ugradiklari zaman damarlarinda alkolmu vardi? ekmek parasi icin
didinen kadinlarimiz "mincinlatmak" icinmi biniyordular o tasitlara! onlar ustelik eglenmeyede gitmiyordular!

sadece kalabaliklardami tacize ugradilar sadece mini eteklilermi tacize ugradilar
edebiyle evlerine giden anne kiza tecavuz edilip oldurulduler onlar sadece iki sokak ilerde evlerine gidiyordular
kapali otoparkta cocugunu arabaya yerlestiren kadina taciz edildi
kadinin derdi cocugunu arabaya yerlestirmekti! arkadan gelen hayvana kendisini minciklatmak degildi

bu ulkede sadece eglence duzenlenen yerlerde tacize ugramiyor kimse! bu kadar ezik cumle kuracam diye ugrasmadan o kadar magdur olan insanin gunahina girmeseydin keske
senin gibi kadinlarin yuzundende korkuyla yasamak zorunda kaliyor kadinlarimiz
sapiklarin ekmegine yag surecek bu sozlerinden dolayi ustune kusmak istiyorum sadece

Kızın tavrı tuhaf ama bu bütün bayanları bağlamaz. Pisliğin yanından bile geçmeyeceksek hiç dışarı çıkmayalım çünkü insanların ar damarı çatlamış her yer bırakın baça boyunu diz hatta bacak boyu çamur pislik. Oldu olacak bütün bayanlar toptan eve kapanalım. Mesele kadınların dışarı çıkmasını engellemek değil bu oksijen zararlılarını temizlemek. Kadının insan olduğunu onun da haklarının olduğunu onun da dışarı çıkmanın hakkı olduğunu anlatmak ve tacizci sapık olarak kendisinin ağaç kovuğundan çıkmadığını bir kadından doğduğunu hatırlatmak.. Yoksa gitmeyin demek kolaycılık ve kolaycılık da asla çözüm değil

Herkesin giyim tarzı kendini ilgilendirir kaldı ki giyim tarzı da tacizin bir nedeni asla değildir öyle söyleyen sadece sapıklığının nedenini karşı tarafa yüklemeye çalışıyordur. Ben de tacize uğradım üstümde siyah bir tayt ve montum vardı yani dediğiniz gibi popom açıkda değildi ama popomda bir el hissettim. Yani sözün kısası sapık durum ne olursa olsun sapıktır değişmez. Ayrıca kimseyi de kendi kültürünüze göre değerlendiremez yargılayamazsınız giyim tarzı diye

Son düzenleme:
malesef ülkemizde bu cok yasanıyor.bunun yuzune ulkemıze en basıınden belkıde turst gelmıyor gelecek olanda gelmıyor.ama ben bayanlara da kızıyorum sokakta bır suru abes gıyınen bayanlar var ee adamların ıştahını kaldırırsan bu olaylar bole olur.cok acık gıyınmemek gerekıyor.bole pıs ınsanların olaylarına maruz kalmamak ıcın bole bı durumda bence yapılacak guzel bı ıs dokunduğu anda gayet rahat bır tavırla karsılıcaksın sonra doner donmez şeylerıne vurucaksın bak bakalım yapabılecekmı ahmaklar yapıldığı yerdede asacaksın bolelerını

eğer bir kadın tacize uğramak için dekolte giyiyosa akıl sağlığında sorun vardır. belki zilyonda bir kadın vardır bunu yapabilecek.
ben uğradığım tacizin sayısını hatırlamıyorum. Tek hatırladığım; üstümde kalın kaban, elimde kitaplarım kalabalık sokaklarda okuldan yurda yürürken pandik yeyip "ciyak" diye bağırdığımda bana kötü gözlerle bakan diğer adamlardı.
yada güpegündüz iki elimi bi eliyle tutarken diğer eliyle de yapmadığını bırakmayan sapıkla boğuşurken, yan taraftan geçen çift kadın çift erkekli aileydi. sanki film izlermiş gibi seyrederek uzaklaşmışlardı. Haa merak eden varsa yine pantolon giymiştim her zamanki gibi.Ve bütün tacizlerim gündüz oldu şimdiye dek.
Hasta kafalar birçok şeyi onaylayabilir, hakta görebilir. Biran önce bu tip zehirli cahillerden arınmamızı diliyorum.

bu başlık altındaki bazı yorumları okurken gerçekten midem bulandı! önce herkes şunu anlasın, istersem fahişe olurum, istersem çırılçıplak dolaşırım, istersem önüme gelenle sevişir, yatar kalkarım... bunların hiçbiri benim tacize uğramamın bahanesi olamaz!
bir kadının kendi rızasıyla yaptığı şeylerle tacizi bir tutamazsınız!
önce o köhne beyinlerinize bunu sokun.

nasıl ben herhangi bir erkeği çekici bulduğum için gidip herifin biyerlerini avuçlamıyorsam onlar da o iğrenç ellerini, iğrenç bakışlarını benden uzak tutmak zorundalar!
siz kadın olarak bile bunu anlamaktan acizseniz size gerçekten acırım...

taciz bir suçtur. hiçbir bahanesi de olamaz. karşılaştığımız tacizler büyük oranda "zihinsel hastalıklı sapıklar" tarafından değil, "ataerkil zihniyetli sapıklar" tarafından gerçekleştirilmektedir. ve ne yazık ki buradaki kadınların bir kısmı da bu ataerkil zihniyete sahipler...
neresinden tutayım, hangi bi duruma laf edeyim, hanginize "yazıklar olsun" diyeyim bilemedim...

hiç kendini yorma be canım, bu yazdıklarını bile anlayamacak o kadar kadıncağız yaşıyor ki ülkemizde.. sonra da vay efendim neden beni ezdiler, kadınların çilesi vırvır da vırvır... sen mağlubiyetini kabul et en başından sonra da bekle ki hor görmesinler seni.
çoook yolumuz var daha çooook

aynen valla, tacize uğradığım her sefer evimin yolunda okula/işe gider/gelirken son derece normal kıyafetle iken oldu. Kaldı ki olmasa bile kimsenin bunu yapmaya hakkı yok ki. Cocuk yaştayken olana bişey diyecek olgunlukta olmuor insan ama şimdi biri bişey yapsa kesinlikle ortalığı yıkıyorum hakkımı arıyorum, reva değil ki yanına kalması.
Ve kadınlar... aslında erkeklerden daha cok taciz eden.. o erkek (?)leri yetiştiren, ayak üstü bir kızı af ederseniz becerse gurur duyacak anne müsveddesi kadınlar... Giymeseymiş efendim o eteği, ne işi varmış efendim orada, dişi köpek kuyruk sallamasa.... diyen kadınlar, kadın görünümlü, saplantılı canlılar.

Bir kac mesajda kadinlarin giydigi kiyafetin tacize davetiye oldugu ifade edilmis!!!
Kadinlari boyle dusunurken erkekleri ne yapsin bu ulkenin neticede onlari da kadinlar yetistiriyor!!!

Yurtdisindakilerin ne dusundugune gelince bir msj da gordum turistlere rezil ediyorlar bizi gibi bir sey yazilmis, turk erkeklerinin cinsellikte cok aciz ve ac olduklarini kaba olduklarini soyluyorlar ve Turkiye yi malesef ki ucuz ve guzel oldugu icin tercih ettiklerini soyluyorlar! keske sadece guzel oldugu icin Turkiye yi tercih etseler eskiden oldugu gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…