yine tatil geldi yine çıkmazlardayım.

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
daha önce yazmıştım anne baba ayrı.ben annemle kalıyorum başka bir adamla evlendi ve ondan bir oğlu var.hep onu kayırdı hep o haklı oldu benden hep uzak durdu ben iç anadoluda bir kasabada öğretmenim.yaz tatilinde burda kalsam patlarım sıkıntıdan gitsem gururuma yediremiyorum çok ağır laflar ediyor bana annem sorsan beni seviyor ama o kadar soğuk o kadar kötü acımasız ki bana karşı..eminim içten içe gelmemi istiyordur ama açıp telefonu gel demedi bana.ne yapmamı önerirsiniz? gitmeli miyim yoksa burda iki ay kalmayı da göze alamıyorum.tatile çık demeyin tek başına hiç tadı olmuyor öyle kafa dengi arkadaşım da yok.ne yapacağımı şaşırdım evlendim ayrıldım.evlilik de olmuyor tekrardan talip yok.ne yapmalıyım arkadaşlar açmazlardayım.yardım edin bana ne olur

Annen seni sallamıyorsa sen de onu sallamaz ve gitmezsin. Anlaşılan basit şeyler yaşamamışsın, detayları çok bilemiyorum tabi ama, yaşadığım yerde evimde kendime meşgale bulur gitmezdim diyorum.

Yerinde olsam tek başıma tatile giderdim neresi olursa. Öyle bir eve gitmektense kendi evimde oturur sıkıntıdan patlardım daha iyi. Ama bence tek başına tatile git ya da turlara falan katıl.

Turla git tatile hem sıkılmazsin hem kafan dağılır

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Annenin yanına gitme tabii ki...
Al başını git bir sahil kasabasında apart ya da küçük bir ev kirala sezonluk. illa ki bütçene uygun bir yerler vardır.
Yazın keyfini çıkar...
Hayatına da birileri girecektir elbet.. Her şeyin zamanı var..
Ama biraz gülümse olur mu :)

Ben o annenin yanına gitmektense tatile çıkıp orda yeni insanlarka tanışmayı ya da kafa dinlemeyi tercih ederim..pekte güzel olur..

Kitap okursunuz,denize girersiniz,su sporları falan denersiniz,insanlarla tanışırsınız,varsa sosyal aktivitelere katılırsınız

Yerinde olsam imkanin varsa tatile git veya turlara katil. Yeni arkadasliklar edinirsin eglenirsin bence. Annenin yanina gidip uzulecegin belli bosuna gitme derim.

Git bi tur satın al, yeni arkadaşlıklar edin, miss gibi gez dolaş. Napıcan annenin evinde Allah askına

Anneye taktın sonbahar..Ben sana abla olayım dedim ,annene gösterdiğin değerin onda birini bana gösgtermedin.Annene bu kadar saplantılı olacağına arkadaşlarına gereken değeri vermeli ve kolayca silmelmelisin..Üstelik biz aynı şehirdeydik..

Kahkaha attırdın bana tulipa ahahhahah

Onun derdi kendiyle bence, kimseyi istemiyor.

sen bir anneyle bir arkadaşı nasıl kıyaslıyorsun aklım almıyor tulipa o beni doğurdu 30 yıldır onu tanıyorum seni 1 yıldır tanıyorum.

Kahkaha attırdın bana tulipa ahahhahah

Onun derdi kendiyle bence, kimseyi istemiyor.

elmayra sen iyi miisn? kafan güzel felan değil değil mi? ne derdim var benim kendimle?kimi istemiyorum ben? tulipayla aramda olanları nerden biliyorsun? ben de seni olgun aklı başında bir insan sanmıştım. insanları tanımadan yargılamaya hakkın yok sen benim yaşadıklarımı yaşamadın benim geçtiğim yollardan geçmedin saçma sapan konuşma başlığıma gelip de.

yani tulipa yuhh burda bile sinirlemi zıplantın ya insanlara trip atma sitem etme saçma sapan yargılama , olaylara hep kendi açından bakma ve karşı tarafı sürekli bencillikle vefasızlıkla suçlama enerjine bayılıyorum 600 km öteden hissettirdin ya bravo sana

keşke mutsuz olacağım yerlere gitme zorunluluğum olmasaydı sizin gibi.. sıkıcı bir kasabada tek başıma yıllar geçirmeyi dilerdim.. maalesef evli çocuklu olunca "gelmiyorum" demek imkansız oluyor bazen..

madem annenizin yanında mutsuz huzursuz olacaksınız ve illa gitmeniz de gerekmiyor ne güzel.. sıkıcı da olsa huzurlu olduğunuz yerde kalın..

deniyorum canım ama kabus gibi ( ev üstüme üstüme geliyor
anladım sen de dertlesin ALLAH yardımcın olsun canım

Birincisi başka insanlar için canını sıkma. İkincisi annenin evine gideceğine gerçekten bir yazlık falan kirala mis gibi. Deniz kum güneş kitap falan harika olur.

Hamileyken alkol alınmıyor biliyorsun, gerçi kafam iyiyken yaptıgım yorumlar bile inan daha akıllıca olur senin yaptıklarından.
Ben ne bileyim sizin yaşadıklarınızı. Ben gecmisinden bahsediyorum. 100 yasına gelmişsin annem de annem eski evliliğim, yeni koca adayı yok bilmem ne,... Ne yaptın kendin icin? Hangi adımı attın? Sadece mizmizlaniyorsun.

Su sitede saçmasapan konuşacak en son insanlardan biriyim.

Yine soyluyorum, hosuna gıtmıyorsa söylediklerimiz elimize yaz ver onu yazalim

Ogretmen maasiyla iki ay tatile gitmek cok mu kolay arkadaslar, herkes tatile git demis.
Bence ne olursa olsun annen, annesi olmayan insanlari dusun, hala hayattayken git yanina
fazla kalma, cok uzun, ama genede git bence bir iki haftaligina sonra donersin evine biraz kalirsin
skilirsan kesene uygun tatil bulup biyerlere gidersin bi kac gunluge kafan dagilir.

Tek başına yaşayan öğretmenin gideri ne olabilir ki? Birikmiş illa ki vardır. Olmadı iki aylık maaaşının hepsini tatile yatırsın ne olacak canından kıymetli mi? Tatil ruhuna iyi gelecek yoksa evde otursa da mızmızlanacak annesine gitse de üzülecek.

evet canım söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.öğrtmen maaşıyla zor daha öğrenim kredim duruyor ödemem gereken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…