- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
daha önce yazmıştım anne baba ayrı.ben annemle kalıyorum başka bir adamla evlendi ve ondan bir oğlu var.hep onu kayırdı hep o haklı oldu benden hep uzak durdu ben iç anadoluda bir kasabada öğretmenim.yaz tatilinde burda kalsam patlarım sıkıntıdan gitsem gururuma yediremiyorum çok ağır laflar ediyor bana annem sorsan beni seviyor ama o kadar soğuk o kadar kötü acımasız ki bana karşı..eminim içten içe gelmemi istiyordur ama açıp telefonu gel demedi bana.ne yapmamı önerirsiniz? gitmeli miyim yoksa burda iki ay kalmayı da göze alamıyorum.tatile çık demeyin tek başına hiç tadı olmuyor öyle kafa dengi arkadaşım da yok.ne yapacağımı şaşırdım evlendim ayrıldım.evlilik de olmuyor tekrardan talip yok.ne yapmalıyım arkadaşlar açmazlardayım.yardım edin bana ne olur
daha önce yazmıştım anne baba ayrı.ben annemle kalıyorum başka bir adamla evlendi ve ondan bir oğlu var.hep onu kayırdı hep o haklı oldu benden hep uzak durdu ben iç anadoluda bir kasabada öğretmenim.yaz tatilinde burda kalsam patlarım sıkıntıdan gitsem gururuma yediremiyorum çok ağır laflar ediyor bana annem sorsan beni seviyor ama o kadar soğuk o kadar kötü acımasız ki bana karşı..eminim içten içe gelmemi istiyordur ama açıp telefonu gel demedi bana.ne yapmamı önerirsiniz? gitmeli miyim yoksa burda iki ay kalmayı da göze alamıyorum.tatile çık demeyin tek başına hiç tadı olmuyor öyle kafa dengi arkadaşım da yok.ne yapacağımı şaşırdım evlendim ayrıldım.evlilik de olmuyor tekrardan talip yok.ne yapmalıyım arkadaşlar açmazlardayım.yardım edin bana ne olur
Anneye taktın sonbahar..Ben sana abla olayım dedim ,annene gösterdiğin değerin onda birini bana gösgtermedin.Annene bu kadar saplantılı olacağına arkadaşlarına gereken değeri vermeli ve kolayca silmelmelisin..Üstelik biz aynı şehirdeydik..
sen bir anneyle bir arkadaşı nasıl kıyaslıyorsun aklım almıyor tulipa o beni doğurdu 30 yıldır onu tanıyorum seni 1 yıldır tanıyorum.Anneye taktın sonbahar..Ben sana abla olayım dedim ,annene gösterdiğin değerin onda birini bana gösgtermedin.Annene bu kadar saplantılı olacağına arkadaşlarına gereken değeri vermeli ve kolayca silmelmelisin..Üstelik biz aynı şehirdeydik..
Kahkaha attırdın bana tulipa ahahhahah
Onun derdi kendiyle bence, kimseyi istemiyor.
keşke mutsuz olacağım yerlere gitme zorunluluğum olmasaydı sizin gibi.. sıkıcı bir kasabada tek başıma yıllar geçirmeyi dilerdim.. maalesef evli çocuklu olunca "gelmiyorum" demek imkansız oluyor bazen..
madem annenizin yanında mutsuz huzursuz olacaksınız ve illa gitmeniz de gerekmiyor ne güzel.. sıkıcı da olsa huzurlu olduğunuz yerde kalın..
elmayra sen iyi miisn? kafan güzel felan değil değil mi? ne derdim var benim kendimle?kimi istemiyorum ben? tulipayla aramda olanları nerden biliyorsun? ben de seni olgun aklı başında bir insan sanmıştım. insanları tanımadan yargılamaya hakkın yok sen benim yaşadıklarımı yaşamadın benim geçtiğim yollardan geçmedin saçma sapan konuşma başlığıma gelip de.
Ogretmen maasiyla iki ay tatile gitmek cok mu kolay arkadaslar, herkes tatile git demis.
Bence ne olursa olsun annen, annesi olmayan insanlari dusun, hala hayattayken git yanina
fazla kalma, cok uzun, ama genede git bence bir iki haftaligina sonra donersin evine biraz kalirsin
skilirsan kesene uygun tatil bulup biyerlere gidersin bi kac gunluge kafan dagilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?