onları çektim telimde avukata göndericem onlarıFace fotosunu çek direk şikayet et hakaret davası aç ne bekliyorsun
dünküleri göndermedim henüz teli kapalı ondan öncekileri gönderdim avukat bile dediki adi şerefsizPislik işte...Kendini adam zannedip insan bile olmayan varlık...
Silme sakin hiç birşeyi...Git aç davanı ya...Ve hiç bir şekilde muhattap olma..
Avukatıma söyledim demişsin...Hiç bir şey demedim mi ?
ban ne oluyor arkadaşım fazla bilmiyorum ben sadece takip ediyorum okuyorumsizin için daha iyi bir sürü kanır hepsini saklayın. tez vakitte kurtulursunuz inşallah. yanındaki kadına bunu yakıştıran adamın kendisi nolur acaba? neyse ban yemiyim şimdi
evet malesef aynen öyle ben hala onun soyadını taşıyorumşerefsiz kusura bakmayın da
insanda biraz vicdan olur.
nikahlı karısına bunları diyecek kadar karaktersiz biri.
umarım tez vakitte kurtulursun..
hep kaybettiğinin verdiği acı bu.evet malesef aynen öyle ben hala onun soyadını taşıyorum
Hiç üzülme canım şerefsiz şey...Yediremediyse demekdünküleri göndermedim henüz teli kapalı ondan öncekileri gönderdim avukat bile dediki adi şerefsiz
amin inş.mevlam çok büyük söyledikleri yanına kalmaz inş.bir gün bana yaşattıklarını o da yaşasınhep kaybettiğinin verdiği acı bu.
ALLAH yardımcın olsun.
üzülüyorum elimde değil beni nasıl rezil ediyor barışmak için yalvardı ailem asla olmaz dedi çünkü normal değilkiHiç üzülme canım şerefsiz şey...Yediremediyse demek
Sen başını dik tut..Hiç muhattap dahi olma..Kanıtlarını topla bi dava tamam..
Niye yipratiyorsun kendini bunun için...
Nefret ediyorum böyle burda okudukça ayrıldıktan sonra böyle yapanlardan...
Sorsan delikanlıdır bide pehh
seni sahipsiz falan sanıyor herhalde.amin inş.mevlam çok büyük söyledikleri yanına kalmaz inş.bir gün bana yaşattıklarını o da yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?