yine tehdit yine küfür ve hakaret

sonnssss

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
390
85
18
mrb arkadaşlar her gün bişeyler yazıyorum ne olur kızmayın o kadar kötüyümki yine kimaye anlatamıyorum sadece sizlerle paylaşıyorum geçen gün yazmıştım yine beni tehdit ediyor engellemiştm ve avukatıma atmıştım mesajlarını tehdit ediyor iftira ediyor diye dün akşam yine faceden bişeyler paylaşmış adımı yazmış şerefsiz demiş resmin koyucam demiş bende hemen mesj engelini kaldırıp mesaj attım ona kaldır adımı ordan diye bu defa bana telime bi mesajlar atmış ne or.... kalmış ne fah.... kalmış ne neler yazmış ya o kadar ağladımki herkes ayrılıyor kime ayrıdığı kocası bu şekilde yazar kimin altına atarsan yat neler neler

boşanan arkadaşlar size soruyorum size byle şeyler yaşadınızmı çok iğrendim ondan bana nasıl söyler yeğenimle ilgili yazmış facesine ablasının oğluyla kemerden aşagü konuşan şerefsiz yazmış neler neler iftira böyle bişey olabilirmi nasıl çamur atacağnı nasıl beni kirleteceğini şaşırmiş bende insanim bunların hiçbirini haketmedim nasıl bi vicdanı var nasıl nasılll

Pislik işte...Kendini adam zannedip insan bile olmayan varlık...
Silme sakin hiç birşeyi...Git aç davanı ya...Ve hiç bir şekilde muhattap olma..
Avukatıma söyledim demişsin...Hiç bir şey demedim mi ?

sizin için daha iyi bir sürü kanır hepsini saklayın. tez vakitte kurtulursunuz inşallah. yanındaki kadına bunu yakıştıran adamın kendisi nolur acaba? neyse ban yemiyim şimdi

Pislik işte...Kendini adam zannedip insan bile olmayan varlık...
Silme sakin hiç birşeyi...Git aç davanı ya...Ve hiç bir şekilde muhattap olma..
Avukatıma söyledim demişsin...Hiç bir şey demedim mi ?
dünküleri göndermedim henüz teli kapalı ondan öncekileri gönderdim avukat bile dediki adi şerefsiz

Hak etmediğine üzülme vakti değil.
Tüm delilleri toplama vakti.
Vicdanasızlığı zaten belli.
Kendine acıma,harekete geç.

şerefsiz kusura bakmayın da
insanda biraz vicdan olur.
nikahlı karısına bunları diyecek kadar karaktersiz biri.
umarım tez vakitte kurtulursun..

sizin için daha iyi bir sürü kanır hepsini saklayın. tez vakitte kurtulursunuz inşallah. yanındaki kadına bunu yakıştıran adamın kendisi nolur acaba? neyse ban yemiyim şimdi
ban ne oluyor arkadaşım fazla bilmiyorum ben sadece takip ediyorum okuyorum

Avukatıma söyledim demişsiniz, neden işlem yapılmadı?
Gerçi o söyleyecektir, ben buradan söyleyelim.
Kesinlikle mesajları silmiyorsunuz, paylaşımlarınızı kaldırmıyorsunuz.
Onun paylaştıklarını ss alıyorsunuz.

Bunun dışında siz de muhattap olmuyorsunuz. Avukatınız oluyor.

dünküleri göndermedim henüz teli kapalı ondan öncekileri gönderdim avukat bile dediki adi şerefsiz
Hiç üzülme canım şerefsiz şey...Yediremediyse demek
Sen başını dik tut..Hiç muhattap dahi olma..Kanıtlarını topla bi dava tamam..
Niye yipratiyorsun kendini bunun için...
Nefret ediyorum böyle burda okudukça ayrıldıktan sonra böyle yapanlardan...
Sorsan delikanlıdır bide pehh

Korkma sakin.
Karsinda belli ki bir psikopat var ve seni yipratmak icin elinde ne varsa kullanip snei bitirmeye calisiyor.
Dik dur.
Onun yapacagi hicbirsey seni yikamazmis gibi dik dur karsisinda.
Senin caresizliginden besleniyor.
Insanin basina hersey gelir, senin de bu gelmis. Üzülme sadece bu durumu nasil atlatacagina bak.
Ve yakin cevrenden destek al, paylasabiliyorsan paylas.
Yalniz oldugunu asla hissetmesin.
Simdiye kadar ona verdigin kozlari alma vaktik gelmistir.
Karsinizda bir manyak var, a ah ne kadar acimasiz demek yerine herseyi kabullenip güclü bir savas acman lazim.
Asla hakaretlerle kendini koyverme.
Onun lafinin bir önemi yok.
Güclü ol kardesim. Sen güclü olursan herseyin üstesinden gelirsin.

üzülüyorum elimde değil beni nasıl rezil ediyor barışmak için yalvardı ailem asla olmaz dedi çünkü normal değilki

çevremde çok boşanan olmadı ama annemle babam insan gibi ayrıldı babam boşanmak istemiyordu birde hep söyler 25 yıllık karım kötü ne laf edebilirim ki kendime hakaret sayarım der halaa ki evlendi çocugu bile oldu.

eski eşiniz çok ama çok karaktersiz bir adam insan önce kendine yakıştırmaz bu sözleri hepsini kaydedin mahkemede gösterin hakime Allah yardımcınız olsun çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…