yine tehdit yine küfür ve hakaret

in.canım insanın gücüde kalmıyorki artık tükendim ben yaa

evet bende çok duydum boşanları hiç biri öyle dememiş diyorumki ben ne yaptımki bana böyle diyor aldatmadım evimden dışarı dahi çıkmazdım

üzülüyorum elimde değil beni nasıl rezil ediyor barışmak için yalvardı ailem asla olmaz dedi çünkü normal değilki
Tabiki canm haklısın..Hangi insan Üzülmez,etkilenmez...
Ama sen dik dur ki boşa çabaladığını anlasın.Senden yüz bulamadığı için bunu yapıyor zaten pislik

Ben yaşadım....Tel mesajlarını da kendi face duvarına yazdığı tehditlerinı de bir bir resmini çektim. Çıktısını aldım.
Hepsini karakola şikayet ettiğimde verdim. Daha ben dava açmadan kamu davası açıldı.
Ağır boyutta olduğu için 6 ay hapis kararı çıktı...
yalvardı yakardı davanı geri almazsan hapis yatacağım kurbanın oluyum bir daha adını anmam rahatsız etmem dedi...
arkamda sağlamdır bunu bilir... sahipsiz değilim... ama elinden gelen rezilliği de yaptı buna emin olabilirsin.
ne iş çevrem kaldı ne akrabam hepsine rezil rüsva etti beni... utanmaz şe..siz
benim tırsacağımı utanacağımı düşündü... sonucta yasak aşkım değil bişey değil eski kocamdı..
salak bilmiyor ki kendini de rezil ettti..Eski karısına bunları yapana millet g..vat der bu memlekette...
benimde ne o..luğum kaldı ne bilmem neliğim... sonra pişman oldu ama ne fayda... kudurmuş gibi oluyorlar terkedilince..
terkedecem tabi seni mi besliycem ıt tövbe yarabbi... dayanamadım şunları yazmak için girdim..
hiç korkma.. dik dur ne iftira atarsa atsın yaptığını yanına bırakma...

SONUÇ ne diye sorarsan.. sözünü aldım..şikayetimi geri çektim.. 5 yıl içinde tekrarlarsa yatacak o cezayı.
o dakikadan itibaren bir yıl oldu tık ses yok..

savcılık ne yapar mesela küfürler iftiralar için yada mahkemede inşallah beter olur orda
Savcılıkta ifadeye çağırırlar önce canım.Mahkemede ise sen çeşitli delileri mahkemeye sunduğun zaman ki avukatın seni yönlendirip ve prosedürü halleder zaten.
Hakaretin yanında tehditde varsa..Ayrı ayrı suçlardan değerlendirip hakim hapis yada para cezası uygular...Yanına yaklaşmaması için tedbir bile koydurabilir avukatın..
Daha önce işlediği bir suç falan var mı canm bu adamın..

sanada geçmiş olsun demekki böyle şerefsizler çok var allahından bulsunlar inş. ssanada geçmiş olsun cnm millet okuyor zaten paylaştıklarını nasıl utanmıyor ya yazıyor bi taneside çıkp demiyormuki sen napıyosun insanlarda çok garip

yok ama ilk eşinide aynı şeyleri yapmış sonradan duydum ben plise falan gidip ifade vermiş diye ilk eşi ona hakaret davası açmış

sağol canım..
İnsanlar bir şey dese dinler mi daha da bir celallenip yazıyordu...

Bırak istediğini yazsın, mahkemede taraflardan biri ben eşimi çok seviyorum, ayrılmak istemiyorum derse, o boşanma maalesef ki gerçekleşmiyor. En azından ben bosanirken öyleydi. Elinde kanıt olsun.
Amacı da korkutarak rahatsızlık vermek işte. Hepsini kaydet, sakın ailenin karıştırma, doverlerse bu sefer sana yaramaz. Ekran görüntülerini al. Ck rahatsız oluyorsun kapat facebooku. Ben öyle yaptırdım. Kimsenin ne ayrıldığından ruhu duydu, ne bisey diyebildiler. Yine de adını yazarak taciz ediyorsa başkasının kullanıcısından alırsın görüntüleri.
Hiç kaldır onları diye muhatap olma. Yazsın istediğini. Herkes ne kadar pis bi adam olduğunu gruyodur zaten. Kimseye ay ne derler diye de düşünme.

ekran görüntülerini al bir tane eksik bırakma sana ne yazarsa yazsın cevap dahi verme sağlam küfür ederdim de malum ceza var içimden ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…