in.canım insanın gücüde kalmıyorki artık tükendim ben yaaKorkma sakin.
Karsinda belli ki bir psikopat var ve seni yipratmak icin elinde ne varsa kullanip snei bitirmeye calisiyor.
Dik dur.
Onun yapacagi hicbirsey seni yikamazmis gibi dik dur karsisinda.
Senin caresizliginden besleniyor.
Insanin basina hersey gelir, senin de bu gelmis. Üzülme sadece bu durumu nasil atlatacagina bak.
Ve yakin cevrenden destek al, paylasabiliyorsan paylas.
Yalniz oldugunu asla hissetmesin.
Simdiye kadar ona verdigin kozlari alma vaktik gelmistir.
Karsinizda bir manyak var, a ah ne kadar acimasiz demek yerine herseyi kabullenip güclü bir savas acman lazim.
Asla hakaretlerle kendini koyverme.
Onun lafinin bir önemi yok.
Güclü ol kardesim. Sen güclü olursan herseyin üstesinden gelirsin.
evet bende çok duydum boşanları hiç biri öyle dememiş diyorumki ben ne yaptımki bana böyle diyor aldatmadım evimden dışarı dahi çıkmazdımçevremde çok boşanan olmadı ama annemle babam insan gibi ayrıldı babam boşanmak istemiyordu birde hep söyler 25 yıllık karım kötü ne laf edebilirim ki kendime hakaret sayarım der halaa ki evlendi çocugu bile oldu.
eski eşiniz çok ama çok karaktersiz bir adam insan önce kendine yakıştırmaz bu sözleri hepsini kaydedin mahkemede gösterin hakime Allah yardımcınız olsun çok zor.
saol cnmHak etmediğine üzülme vakti değil.
Tüm delilleri toplama vakti.
Vicdanasızlığı zaten belli.
Kendine acıma,harekete geç.
aileme söyledim normal değilki diyolar dövücekler bi güzel ama komşular engel oluyor evlerimiz o kadar yakınkiseni sahipsiz falan sanıyor herhalde.
korkma sakın, üzülme ağlama değmez..
ailen durumu ne kadar biliyor
evet bende çok duydum boşanları hiç biri öyle dememiş diyorumki ben ne yaptımki bana böyle diyor aldatmadım evimden dışarı dahi çıkmazdım
Tabiki canm haklısın..Hangi insan Üzülmez,etkilenmez...üzülüyorum elimde değil beni nasıl rezil ediyor barışmak için yalvardı ailem asla olmaz dedi çünkü normal değilki
boşanan arkadaşlar size soruyorum size byle şeyler yaşadınızmı çok iğrendim ondan bana nasıl söyler yeğenimle ilgili yazmış facesine ablasının oğluyla kemerden aşagü konuşan şerefsiz yazmış neler neler iftira böyle bişey olabilirmi nasıl çamur atacağnı nasıl beni kirleteceğini şaşırmiş bende insanim bunların hiçbirini haketmedim nasıl bi vicdanı var nasıl nasılll
Savcılıkta ifadeye çağırırlar önce canım.Mahkemede ise sen çeşitli delileri mahkemeye sunduğun zaman ki avukatın seni yönlendirip ve prosedürü halleder zaten.savcılık ne yapar mesela küfürler iftiralar için yada mahkemede inşallah beter olur orda
sanada geçmiş olsun demekki böyle şerefsizler çok var allahından bulsunlar inş. ssanada geçmiş olsun cnm millet okuyor zaten paylaştıklarını nasıl utanmıyor ya yazıyor bi taneside çıkp demiyormuki sen napıyosun insanlarda çok garipBen yaşadım....Tel mesajlarını da kendi face duvarına yazdığı tehditlerinı de bir bir resmini çektim. Çıktısını aldım.
Hepsini karakola şikayet ettiğimde verdim. Daha ben dava açmadan kamu davası açıldı.
Ağır boyutta olduğu için 6 ay hapis kararı çıktı...
yalvardı yakardı davanı geri almazsan hapis yatacağım kurbanın oluyum bir daha adını anmam rahatsız etmem dedi...
arkamda sağlamdır bunu bilir... sahipsiz değilim... ama elinden gelen rezilliği de yaptı buna emin olabilirsin.
ne iş çevrem kaldı ne akrabam hepsine rezil rüsva etti beni... utanmaz şe..siz
benim tırsacağımı utanacağımı düşündü... sonucta yasak aşkım değil bişey değil eski kocamdı..
salak bilmiyor ki kendini de rezil ettti..Eski karısına bunları yapana millet g..vat der bu memlekette...
benimde ne o..luğum kaldı ne bilmem neliğim... sonra pişman oldu ama ne fayda... kudurmuş gibi oluyorlar terkedilince..
terkedecem tabi seni mi besliycem ıt tövbe yarabbi... dayanamadım şunları yazmak için girdim..
hiç korkma.. dik dur ne iftira atarsa atsın yaptığını yanına bırakma...
oo çok sevindim senin adına neler çektin demi atlatana kadarmsj tekrarı
Cezayı erteledi herhalde hakim dimi arkadaşım..Daha önceden sabıkası yada işlediği suç olmadığı için..msj tekrarı
yok ama ilk eşinide aynı şeyleri yapmış sonradan duydum ben plise falan gidip ifade vermiş diye ilk eşi ona hakaret davası açmışSavcılıkta ifadeye çağırırlar önce canım.Mahkemede ise sen çeşitli delileri mahkemeye sunduğun zaman ki avukatın seni yönlendirip ve prosedürü halleder zaten.
Hakaretin yanında tehditde varsa..Ayrı ayrı suçlardan değerlendirip hakim hapis yada para cezası uygular...Yanına yaklaşmaması için tedbir bile koydurabilir avukatın..
Daha önce işlediği bir suç falan var mı canm bu adamın..
sanada geçmiş olsun demekki böyle şerefsizler çok var allahından bulsunlar inş. ssanada geçmiş olsun cnm millet okuyor zaten paylaştıklarını nasıl utanmıyor ya yazıyor bi taneside çıkp demiyormuki sen napıyosun insanlarda çok garip
Bir ben bir allah bilir...oo çok sevindim senin adına neler çektin demi atlatana kadar
evet canım ayrıntıyı bilmiyorum amaCezayı erteledi herhalde hakim dimi arkadaşım..Daha önceden sabıkası yada işlediği suç olmadığı için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?