kadın hastalıkları çok zor oluyor ben de 5 senedir çikolata kistiiyle uğraşıyorum o yüzden bilirim o buhranları.sana tavsiyem bitkisel kürleri dene yapmadıysan soğan kürü yap
Cnm kafana gore takilma. Dr kontrolunde tedavi ol daha genc kizsin ihmal edersen kistlerden kurtulamazsn allh korusn ilerde cocuk olmaz.ayrica bitkisel yontemler de dene ama dozunda.umarm faydasi olur...
Öyle bir ruh hali ki adet ağrılarını özledim.
Ya bıktım artık, usandırdı artık. Bıraktım artık, öldürecekse de öldürsün diyecek durumdayım artık.
Regl olamıyorum, hala çantamda ped taşıyorum. Ne gerekse sanki, erkek gibiyim zaten kupkuru geziyorum zaten...
haline şükret ben de menopoza girene kadar bu hastalık beni bırakmayacak çocuğum olacak mı? onu bile bilmiyorum işim tüp bebeğe kaldı.ve de kistim büyürse tekrar ameliyat olcam v.s... pko ya hayıt iyi gelir diye biliyorum kesin yap adetin gelir...Bitkisel ürünleri diyorsunuz da kökten çözmüyor ki hiç birşeyi. Şeker hastalığı gibi çekeceğim ömür boyu. Daha doğrusu menepoza kadar. Menapozu bile farketmem ben herhalde. Zaten şu anda da hiç bir farkım yok.
ahh ahh herkes kendi derdini çekiyor bi şekilde bende kıvranarak adet görüyorum hamile kalamıyorum bu ay gebe olsam adetim gelmese diyorum öyle yada böyle hastalık zor o ultrasonlardan muayenelerden bende bıktım nefret ediyorum artık hastanelerden .dr lar ne öneriyor ne yapıyorlar bilmem ama soğan kürü kadınların dertlerine deva olduğu yazıyor internette bi hayıt suyu yada çayı var sanırım adeti düzene sokuyormuş bi baksan.işaallah gelir adetin sigara kullanıyorsan bırak bi de..
haline şükret ben de menopoza girene kadar bu hastalık beni bırakmayacak çocuğum olacak mı? onu bile bilmiyorum işim tüp bebeğe kaldı.ve de kistim büyürse tekrar ameliyat olcam v.s... pko ya hayıt iyi gelir diye biliyorum kesin yap adetin gelir...
Yok kullanmıyorum. Ama bu gidişle başlayacağım sanırım.
İlk muayenemi hatırlıyorum. 19 yaşındayım o zaman, kadın doğum servisinde bir başıma. Herkes hamile bir tek ben bekar.
Girdim içeri yatırdılar, açtılar karnımı doktor dikkatli dikkatli bakıyor. Sanki maden arıyor, 5 dakika inceledi. Dedim herhalde ölüyorum.
Kist var küçülmezse ameliyatla alırız dedi. Ben şok tabi. Kist ne, hastalığım ne, şimdi bunlar karnımı mı kesecekler düşünceleri...
Ahh ahhh ta o zamandan başladı sıkıntı.
iki kez ameliyat oldum kist yeniden oluştu halen var belki de çok büyük şu an durumunu bilmiyorum çocuk mevzusu canımı sıkıyor dr lar iyi konuşmuyor yaşadığın şeyleri yaşadım herkes gebelik kontrolüne gelir bizim gibi hastalar kist !!neyse buna da şükür diyelim benden kötü olanlarda vardır belki....kadın hastalıkları hem fiziksel hem psikolojik olarak insanı yoruyor.Canım evlensem belki benim de olmaz. Pek de şükürlük bir olay yok.
Zaten soyumuzda kalıtsal hastalık dolu. Bir de bunla uğraşıyorum...
iki kez ameliyat oldum kist yeniden oluştu halen var belki de çok büyük şu an durumunu bilmiyorum çocuk mevzusu canımı sıkıyor dr lar iyi konuşmuyor yaşadığın şeyleri yaşadım herkes gebelik kontrolüne gelir bizim gibi hastalar kist !!neyse buna da şükür diyelim benden kötü olanlarda vardır belki....kadın hastalıkları hem fiziksel hem psikolojik olarak insanı yoruyor.
ama yine tavsiye ediyorum soğanı iç benim kist biraz küçüldüyse soğanın sayesinde....
Ne illet bir şeydir bilirim
Senelerdir düzenli adet olamıyordum.Ama oluyordum en azından.
Son senelerde olamamaya başladım
Tam 6 ay olamadım ilk seferde doktora gittim baktı etti ultrasonla 4,5 cm kist var dedi
Yasmin verdi 3 ay kullandım ama bir ben bilirim çektiklerimi her gece kurulu saat gibi de mide bulantısı ile kalkıyordum.Her gece yediklerimi afedersin çıkartıyordum.
Zaten yaptığı ödem aldırdığı kilo cabası
Hapım bitti tekrar gittim doktor dedi kistin gitmiş temizsin.Sevindim hatta tarlusal verdi olamadığın bunu kullan.Ben 3-4 ay düzenli oldum sevindim felan tekrar bozdu aylarca olamadım yine gittim kistin yok hormonlarına bakacağız adetinin 2. günü gel dedi
Ben yine o ara düzene girdim.
Şimdi yine bozdu olamadım tarlusal kullandım oldum ama yok tarlusal kullanıp olmak istemiyorum kendi kendie olsun ama yok.
Adet olmak ne büyük bir şeymiş
Kilo densen geçen sene 58 dim bu sene 44 kiloyum verdim zayıfladım ama yok allah
Gideceğim yakın zamanda randevu alıp tekrar
Bende de 3 ayda bir oluyo. Evlenmeden once hic olmazdi evlendim anca bu kadar duzeldi.. Ama dert etmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?