Ediyorum etmem mi amin benim.gibi olan herkesin sesini duysun rabbimCanım benim bugün mübarek gün dua et bol bolrabbim duysun sesini bu mübarek gün
Insallahhh dua edin nolur banada bu geceAllahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Size de en yakın zamanda kolaylık sunsun da bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Tabi ki ederim canım benimEdiyorum etmem mi amin benim.gibi olan herkesin sesini duysun rabbimsizde edin nolur
Kendimi anlayamıyorum ki psikolojim mi bozuldu neHazır değilsin ve istemiyorsun baskılar yüzünden yapıyorsun, gerçekten isteyen böyle yazmazdı
Ne kadar guzel demissiniz insallah mukafatimiz büyük olur. AMIN insallah benim gibi olan herkese Allah nasip etsin;(Başka şeylere odaklanın diyeceğim ama insanın derdi neredeyse aklı de hep orada oluyor..
Stresten uzak durun.. imtihan ne kadar ağır olursa mükafat da o kadar büyük oluyor.
Rabbim her kadının kucağını bebekle süslesin, isteyen herkese aratmadan versin inşallah..
Ara verin sürekli çocuk konu olunca insan nasıl yaşasın hayattan zevk alsın !!!Kendimi anlayamıyorum ki psikolojim mi bozuldu ne
25yaşınız kaç acaba
Canım daha çok çok çok gençsin. İnan bana.Biliyorum yaşadıkların seni yıpratmış olabilir.Ama biraz da kendini sıkmamaya çalış bir de bunu dene bakalım. Önünde daha yıllar var. Bol bol sağlıklı ve hayırlı bir evlat için dua et...
Ediyorum insaallah Allah hepimizin dualarini hayirli birşekilde kabul eder.Canım daha çok çok çok gençsin. İnan bana.Biliyorum yaşadıkların seni yıpratmış olabilir.Ama biraz da kendini sıkmamaya çalış bir de bunu dene bakalım. Önünde daha yıllar var. Bol bol sağlıklı ve hayırlı bir evlat için dua et...
Yok artık servet akitmayla ne ilgisi var hanimfendi 8 kere 9 kere deneyenler var kararsiz degilim suan ki ruh halimde biraz sknti var sanirim.Allah size insallah boyle bir zorluk yasatmazda bu durumu anlamamaya devam.edersiniz umarim.Olmayınca da dünyanın sonı değil,değil mi?belki nasibinizde yok?
3.tüp bebek denemesi ne demek,servet mi akıttınız bu iş için?değecek mi?anne olup olmamak konusunda bile kararsızsınız..
Bebek yüzünden kendini parçalıyor olmayı hiçbir zaman anlamayacağım sanırım
Aminn cumlemizinHenuz anne olmaya bile kendinizi hazir hissetmezken 3 tup bebek neredeyse 35-40 bin...vucudunuza giren hormonlari saymiyorum bile.Nadasa cekilin.Esinizle doyasiya vakit gecirin ve bir sure bebek dusunmeyin..Hakkinizda hayirlisi insallah.
3,5 senenin en az 3 senesi her ay test yaparak gecti.Belki kimse okumayacak belki herkes hep ayni tavsiyeleri verecek 3.tup bebek denemem de tutmadi...Biliyorum kismet daha zamani var belki hic kismetimde anne olmak yok...Uzulsem.mi sevinsem mi bilemedim çünkü biliyorum Allah hep hayirlisini verir demek bu istegim benim icin hayirli degil.. Isin anlamdigim kismi bir yandan uzulurken her tutmadiginda da rahatlama gelmesi sanirim psikoljim bozuk ya da ne istedigimi bilmiyorum belki hazir degilim vucudum ondan kabul etmiyo ama hazir olmasamm bebegim.olsun diye niye tedavi goreyim kafam coooook karisikkkk cooooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?