Aminnnnnn3,5 senenin en az 3 senesi her ay test yaparak gecti.
En son 6 ay sure ver kendine ,sonra gel tüp yapalım dedi.
5 ay olmadı.Aralık da artk ocak da dra gideceğiz,tüp yapacağız kafasına girdim ki,o ay hamile kalmısım:)
Sorun ne bilmiyorm.
Benim tupun biri sıkıntılıydı ondan laparoskopi oldm.Sadece.
Bazen düsünceyle geri itiyoruz..Ben bunu anladım..
Tedaviniz neyle ilgili ?Yumurta mı buyumuyor?Sperm mi sorunlu neyse onu cözun ve rahat bırakın kendinizi..
Rabbim tez zamanda mujdenizi versin insallahh
allah sizi hiç ummadıgınız anda ciçeklendirsinBelki kimse okumayacak belki herkes hep ayni tavsiyeleri verecek 3.tup bebek denemem de tutmadi...Biliyorum kismet daha zamani var belki hic kismetimde anne olmak yok...Uzulsem.mi sevinsem mi bilemedim çünkü biliyorum Allah hep hayirlisini verir demek bu istegim benim icin hayirli degil.. Isin anlamdigim kismi bir yandan uzulurken her tutmadiginda da rahatlama gelmesi sanirim psikoljim bozuk ya da ne istedigimi bilmiyorum belki hazir degilim vucudum ondan kabul etmiyo ama hazir olmasamm bebegim.olsun diye niye tedavi goreyim kafam coooook karisikkkk cooooookkkk
Duzeltme:Arkadaslar yorum yaparken daha ilimli olsak ben bunu yazarken tutmadigini yeni öğrenmistim.Duygu karmasasi icindeyim zaten.Su mubarek günde birbirimiz icin hayirlisini dileyelim dua edelim. Sizden belki de destek bekliyorum sert yorum yapmayin lutfen
Aminnnn insallahhhh.Masallaah rabbim bizede nasip eder insallahhh1 2 3 tutmadı benimde kahroluyordum.. hatta 4 hatta 5 ve en son 6 denemede tutmadığında psikolojim yalama olmuştu sanki tepki veremiyordum.ama allahtan ümidimi hiç kesmedim dua etmekten ve istemekten hiç vazgeçmedim şimdi doğal yoldan gelen oğlum yanımda uyuyor :):)
bu mübarek günde sana ve isteyen herekese nasip olsun inşalahh
Aminnnn benim gibi olan herkesi insaallahhhallah sizi hiç ummadıgınız anda ciçeklendirsin
inancınızı kaybetmeyinAminnnn benim gibi olan herkesi insaallahhh
Madem anlamiyorsun burayada is olsun diye neden yaziyorsun.bu nebicim tabir bu ya.ha kafana silahmi dayadilar yorum yazma.sacma sapan cumleler kuracaksan abuk subuk dusuncelerini kendine sakla ve heryere atlama.yasamadigin bilmedigin seyler hakkindada ahkam kesme..ne kadar gereksiz insanlar var su forumda.yazmayin kardesim atarini kocana at buraya degil hastaysan tedavini ol parcalicam kendimi burda hadi nasss..Olmayınca da dünyanın sonı değil,değil mi?belki nasibinizde yok?
3.tüp bebek denemesi ne demek,servet mi akıttınız bu iş için?değecek mi?anne olup olmamak konusunda bile kararsızsınız..
Bebek yüzünden kendini parçalıyor olmayı hiçbir zaman anlamayacağım sanırım
Öyle olmuyor o is,buyuk konusmayalım..Olmayınca da dünyanın sonı değil,değil mi?belki nasibinizde yok?
3.tüp bebek denemesi ne demek,servet mi akıttınız bu iş için?değecek mi?anne olup olmamak konusunda bile kararsızsınız..
Bebek yüzünden kendini parçalıyor olmayı hiçbir zaman anlamayacağım sanırım
Kendimi anlayamıyorum ki psikolojim mi bozuldu ne
2 kere opu uygulandi 1 kerede kalan embriyo verildi 3 diye yazdim amaBencr günün birinde kendiliğinden olacak. 25 yaş da çok erkenmiş 3 deneme için... 3 deneme mi yoksa kalan embriyolar mı verildi?
2 kere opu uygulandi 1 kerede kalan embriyo verildi 3 diye yazdim ama
Benim tek tupum.dogustan kapalk oburundeise anlamli bir bir gecis yok.Esimin saglikli sperm sayisi da cok degil ama tup bebek icin yeterli dediler .Belki de haklisiniz birileriyl görüşmem yararli olur.Sagolun insallahMerkezin psikoloğu var mı
zira tüp bebek yıpratıcı bir süreç 3 tane negatif de çok zordur eminim
psikolojik destek almanı öneririm ama herhangi birinden değil bu tedavileri yaşayanlar ile çalışmış birinden
bir de teşhisiniz ne yani erkek mi kadın mı temelli
yeni bir yola çıkarken belki merkezinizi değiştirmek de size iyi gelebilir
elimde anlatılacak bir güzel sonla biten bir hikayem var ama bu aşamada o sana destek olmaz
senin senin gibi düşüp sonra kavuşmuşlarla ilgili hikayelere ihtiyacın var
gönlünce olsun her şey
Belki kimse okumayacak belki herkes hep ayni tavsiyeleri verecek 3.tup bebek denemem de tutmadi...Biliyorum kismet daha zamani var belki hic kismetimde anne olmak yok...Uzulsem.mi sevinsem mi bilemedim çünkü biliyorum Allah hep hayirlisini verir demek bu istegim benim icin hayirli degil.. Isin anlamdigim kismi bir yandan uzulurken her tutmadiginda da rahatlama gelmesi sanirim psikoljim bozuk ya da ne istedigimi bilmiyorum belki hazir degilim vucudum ondan kabul etmiyo ama hazir olmasamm bebegim.olsun diye niye tedavi goreyim kafam coooook karisikkkk cooooookkkk
Duzeltme:Arkadaslar yorum yaparken daha ilimli olsak ben bunu yazarken tutmadigini yeni öğrenmistim.Duygu karmasasi icindeyim zaten.Su mubarek günde birbirimiz icin hayirlisini dileyelim dua edelim. Sizden belki de destek bekliyorum sert yorum yapmayin lutfen
2 kere opu uygulandi 1 kerede kalan embriyo verildi 3 diye yazdim ama
Insaallah Allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza almyi nasip etsin. Bir arastiriyim tesekkur ederimHayırlı kandiller canım. Belki açtığım konuyu görmüşsündür bilmiyorum ama yine de özet geçeyim. Ben 6 senelik evliyim. Eş faktöründen olmadı çocuğumuz. Bir kere bile gebe kalmadım. Doktorlar eşime asla çocuğun olmaz dediler. Tüp bebekle bile olmaz dediler. Geçen sene tüp bebek yaptırdık her şey güzel gitti ama bende tutmadı, adet oldum.
Ama şimdi Rabbimin mucizesi olarak gebeyim. ❤ Eşim ara ara macun yiyordu ben de bazen incir suyu gibi kürler yapıyordum ama hiç sonunu getiremiyordum. Doktorlar bana yumurtalarında sorun yok diyordu. Benim içime doğdu ve internetten çörekotu kürünü araştırdım. Belki her ay kaliteli yumurtam oluşmuyordur düşüncesiyle yedim kürü. Ve Rabbimin izniyle kür vesile oldu... ❤
Umudunu hiç kaybetme... Belki bu kür sanada vesile olur. ❤
Insaallah benim gibi olan herkese Allah sabir versin .Anladım. Fiziksel olarak 2 kere yorulmuş olabilirsiniz ama 3 kere beklentiye girdiniz sonuçta. Zihninizi bebeğe odaklamaktan vazgeçtiğinizde bence kendiliğinden olucak. Hayırlısı olsun
Yumurta rezervimde bir sknti yok ama 4/4luk bir pcosun denildi malesefCanım daha çok gençmişsin, üzülme nasibinde varsa olur İnşAllah. Hormon değerlerin, yumurta rezervin ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?