Yine tutmadi :(

Aminnnnnn

1 2 3 tutmadı benimde kahroluyordum.. hatta 4 hatta 5 ve en son 6 denemede tutmadığında psikolojim yalama olmuştu sanki tepki veremiyordum.ama allahtan ümidimi hiç kesmedim dua etmekten ve istemekten hiç vazgeçmedim şimdi doğal yoldan gelen oğlum yanımda uyuyor :):)
bu mübarek günde sana ve isteyen herekese nasip olsun inşalahh

allah sizi hiç ummadıgınız anda ciçeklendirsin

Aminnnn insallahhhh.Masallaah rabbim bizede nasip eder insallahhh

Madem anlamiyorsun burayada is olsun diye neden yaziyorsun.bu nebicim tabir bu ya.ha kafana silahmi dayadilar yorum yazma.sacma sapan cumleler kuracaksan abuk subuk dusuncelerini kendine sakla ve heryere atlama.yasamadigin bilmedigin seyler hakkindada ahkam kesme..ne kadar gereksiz insanlar var su forumda.yazmayin kardesim atarini kocana at buraya degil hastaysan tedavini ol parcalicam kendimi burda hadi nasss..

Bencr günün birinde kendiliğinden olacak. 25 yaş da çok erkenmiş 3 deneme için... 3 deneme mi yoksa kalan embriyolar mı verildi?

Öyle olmuyor o is,buyuk konusmayalım..
3 deneme 10-15 bin tutmustur ayrıca.
Servet falan değil.
Yumurtalar toplanır,her seferinde 1-2 tane transfer edilir.
Kalanlar dondurulur.Diğer transferde kullanılır.
Ki servette harcanır evlat icin,buyuk konusmamak gerek..

Yasin daha cok genc.uzun bir sure araver.ama sorunun ne bilmiyorum erkek infertilitesimi kadin mi.sperm sorunuysa once sayiyi yukseltmelisiniz.yumurta tup vs..ne olursa olsun bir sure vucudunu dinlendir ruhunuda.cok guzel merkezler var detayli tetkiklerini yaptirip yine denersin belki bu arada dogal yolla kavusursun bebegine.ben alti yil mucadele verdim.iki asi iki tup ameliyat vs..vs..cook zor ve yipratici bir surec.cocuk imtihani cok zor.Allaha dua et hic bikmadan.ben ucuncu tupu yapmaya karar vermisken basit bir yumurta takibi ile hamile kaldim 9.hafta da dustu iki ay sonra yine hamileydim.simdi kizim dort yasinda.buyuk kizim 19 aylikken surpriz ikinci kizima hamileydim sok oldum.demekki dusunmeyince unutunca surekli beyin mesgul olmayinca oluyor mus..insallah seninde olur tip cok ilerledi.kendine zaman ver dinlen ama vazgecme son isiga kadar devam et..isyan etme sakin vakti geldiginde kimse engelleyemez.34 yasinda anne oldum sen daha cok cok gencsin hic uzulme hayatini zehir etme asla umudunu kaybetme..Allah sana bu gecenin yuzusuyu hurmetine saglikli evlat nasip etsin amin

Kendimi anlayamıyorum ki psikolojim mi bozuldu ne

Merkezin psikoloğu var mı

zira tüp bebek yıpratıcı bir süreç 3 tane negatif de çok zordur eminim

psikolojik destek almanı öneririm ama herhangi birinden değil bu tedavileri yaşayanlar ile çalışmış birinden

bir de teşhisiniz ne yani erkek mi kadın mı temelli

yeni bir yola çıkarken belki merkezinizi değiştirmek de size iyi gelebilir

elimde anlatılacak bir güzel sonla biten bir hikayem var ama bu aşamada o sana destek olmaz

senin senin gibi düşüp sonra kavuşmuşlarla ilgili hikayelere ihtiyacın var

gönlünce olsun her şey

2 kere opu uygulandi 1 kerede kalan embriyo verildi 3 diye yazdim ama

yaşın genç

eşin de senin yaşlarında ise bir süre dinlenin

ama ciddi anlamda dinlen,n yani kış gelsin yaparız vs de değil mesela seneye yaza ya da ne bileyim 28 yaş vs gibi unutun

bu arada gerekirse para biriktirin çevredeki başarılı klinikler ile devam edin

Benim tek tupum.dogustan kapalk oburundeise anlamli bir bir gecis yok.Esimin saglikli sperm sayisi da cok degil ama tup bebek icin yeterli dediler .Belki de haklisiniz birileriyl görüşmem yararli olur.Sagolun insallah

Hayırlı kandiller canım. Belki açtığım konuyu görmüşsündür bilmiyorum ama yine de özet geçeyim. Ben 6 senelik evliyim. Eş faktöründen olmadı çocuğumuz. Bir kere bile gebe kalmadım. Doktorlar eşime asla çocuğun olmaz dediler. Tüp bebekle bile olmaz dediler. Geçen sene tüp bebek yaptırdık her şey güzel gitti ama bende tutmadı, adet oldum.

Ama şimdi Rabbimin mucizesi olarak gebeyim. Eşim ara ara macun yiyordu ben de bazen incir suyu gibi kürler yapıyordum ama hiç sonunu getiremiyordum. Doktorlar bana yumurtalarında sorun yok diyordu. Benim içime doğdu ve internetten çörekotu kürünü araştırdım. Belki her ay kaliteli yumurtam oluşmuyordur düşüncesiyle yedim kürü. Ve Rabbimin izniyle kür vesile oldu...

Umudunu hiç kaybetme... Belki bu kür sanada vesile olur.

Insaallah Allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza almyi nasip etsin. Bir arastiriyim tesekkur ederim

Canım daha çok gençmişsin, üzülme nasibinde varsa olur İnşAllah. Hormon değerlerin, yumurta rezervin ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…