Yine tutmadi :(

4/4 lük pco nedir ilk defa duyuyorum, bunların dereceleri mi var. Bende pco hastasıyım, ve tedavisiz bir kızım oldu. Inşallah seninde olur. Kilolu musun acaba?

Tatlım kaç senelik evlisin ki kaç tane yaptın ki tutmadı? Bunu okurken 35 40 arası zannettim. Yaşın çok küçük. Çok üstüne gelmişler anlaşılan. Psikolojik destek almalısın bence. Ya da bilinç altı temizliği yaptır. Belki bir travman var ve o yüzden olmuyor.

4/4 lük pco nedir ilk defa duyuyorum, bunların dereceleri mi var. Bende pco hastasıyım, ve tedavisiz bir kızım oldu. Inşallah seninde olur. Kilolu musun acaba?
Yooo cok kilolu degilim ama hic bir fikrim yok valla doktorum oyle deyip tup bebege yonlendirdi zaten tuplerimde de sorunum vardi dogal yolla kalmam cooook dusuk bi ihtimalmis

Yok canim burda seni anlamadan yargilayacak biri bi konu acsada incitsem diye bekleyen bir kesim var onlari takma cevap bile verme okuyorum da ben sinirleniyorum onlara!!!!!

Belki de neuroformat diye bir kitap var baris muslunun onu okuyup bolca dua edip kendimce halletmeye calisiyorum ama bilemedm

Yok canim burda seni anlamadan yargilayacak biri bi konu acsada incitsem diye bekleyen bir kesim var onlari takma cevap bile verme okuyorum da ben sinirleniyorum onlara!!!!!
Sagolun anlayan birilerini gormek yalniz olmadigini hissetmek bile insana iyi geliyo. Insanlar yasamasin insallah boyle şeyleri ama bu kadat atarlanmak niye bnde anlamadim

şu mübarek günde umarım tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli yavrunuzu kucağınıza alırsınız

Sagolun anlayan birilerini gormek yalniz olmadigini hissetmek bile insana iyi geliyo. Insanlar yasamasin insallah boyle şeyleri ama bu kadat atarlanmak niye bnde anlamadim
Yazmak icin yaziyorlar sadece.. ayrica daha cok gencsin cocuk olmuyor diye cok yilranmissin inan saglikli bireylerin cocuk istemesine ragmen cocuk olmuyor galiba stresten ya olmazsa korkusu vs. Olmamasininda bi sebebi vardir benim cocugum var benim icin kolay ama bana sorsalardi boyle bir dunyaya gelmeknistermisin diye asla derdim inan.. haberleri görüp anne olduktan sonra geliyor insanin aklina kötü şeyler

Yooo cok kilolu degilim ama hic bir fikrim yok valla doktorum oyle deyip tup bebege yonlendirdi zaten tuplerimde de sorunum vardi dogal yolla kalmam cooook dusuk bi ihtimalmis
Tüplerinden tüp bebeğe yönlendirmişlerdir o zaman. Pco da olsa 1 seneyi geçmeden tedavi demiyorlar aslında. Ya da başka bir doktora mı gitsen?

Tüplerinden tüp bebeğe yönlendirmişlerdir o zaman. Pco da olsa 1 seneyi geçmeden tedavi demiyorlar aslında. Ya da başka bir doktora mı gitsen?
Aynen tupten dolayi oldugunu düşünüyorum bende.Dondurulmus yumurtam var baska bi doktora gitmek istiyorum ama doktoru aradik adet olunca gel rahimini takip etcem dedi bakalim ara vermeyi dusunuyorum hemen tedaviye baslamicam psikolojim duzelir belki basarisiz olma korkum var galiba ben korktukca da tutmuyo iste

Evet canım, belki ara vermek iyi gelecek sana. Zor da olsa sürekli çocuk konusunu düşünme. Daha 25 yaşındasın panik yapma. O yaşta insanlar artık evlenmiyorlar bile. Nasipde varsa olur İnşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…