Yine unuttu..

Canım bence bu yüzden tartışma çıkarma ve bu durumu kafaya takmaa... Kendini üzen sen olursun.. Yapı meselesi bu kimi hatırlar kimi hatırlamaz, kendini bundan dolayı üzmene ve tartışma çıkarmana degmez.. :16:

Birkaç kez söylemişsin bu durumu zaten, hatırlasa hatırlardı, daha da zorlamaya degmez.. :29:

Canım bence bu yüzden tartışma çıkarma ve bu durumu kafaya takmaa... Kendini üzen sen olursun.. Yapı meselesi bu kimi hatırlar kimi hatırlamaz, kendini bundan dolayı üzmene ve tartışma çıkarmana degmez.. :16:

Birkaç kez söylemişsin bu durumu zaten, hatırlasa hatırlardı, daha da zorlamaya degmez.. :29:

bencede cnm zaten bu sondu... böle basit şeler için hem kendimi hem onu üzmemeliyim

cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ederim

arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk senelik ilişkim var, sevgilim her ay dönümümüzü unuttuğu gibi bugünde unutmuş görünüo, daha önce unuttuğu zamanlarr çalıştığını yoğun olduğunu bahane ediodu. bende bişe demiyodum tabi, benimde okulum olduğu için benimde unuttuğum oldu ama yalnızca 1 kere... ha tmm oda her ay unutmadı ama genelinde unuttu...

ondan bekledğim maddi bişe değil... "cnm bilmem kaçıncı ayımızz kutlu olsun" die msj atması... bundan önceki aylarda hep kavga çıktı unuttuğundan dolayı, benim babam bile annemle her senelerini kaçırmadan kutluyorlar... acaba aileden görmediği için mi, yani böyle alışkanlıklara sahp olmadığı içinmi her seferinde unutuyor... yoksa çokmu umursamaz anlamadım...

ama 1 buçuk sene olluo az değilki, bi türlü alıştıramadım onu... ha şuan çalışmıyo raporlu, kafası yoğun desem yoğun değil :26:

artık sabrım taştı bende kutlamicam bundan sonra... birazdan msj atmayı düşünüyorum... yine unuttun, senin için bugünün bi önemi yok anladığım kadarıyla bundan sora bende kutlamicam diye msj atcam...

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yada ne yapmalıyım :26:

Yıldönümüz Unutulsa Tamam Ama Ay Dönümü... :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

:9::9::9:
neredeyse 1 yıllık evli olacağız ama daha hiç ay dönümü kutlamadık,biz yıldönumunde bıle bırarada olamayacağız,dileğim doğum esnasında yanımda olabilmesi

bence yanınızzda olabildiği ,sarılabildiğiniz her anı kutlayın

Yıldönümüz Unutulsa Tamam Ama Ay Dönümü... :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

heerkes ne çok şaşırmış yahuu... deli olduumu düşüncem... etrafımdaki çoğu insan bunu kutluyo bende kutlamak istemiştim... zaten hiçte kutlayamadık... en azından yan yana kutlayamadık... daha da kutlamak istemem zaten :52:

Son düzenleme:
Back
X