Yine unuttu..

heerkes ne çok şaşırmış yahuu... deli olduumu düşüncem... etrafımdaki çoğu insan bunu kutluyo bende kutlamak istemiştim... zaten hiçte kutlayamadık... en azından yan yana kutlayamadık... daha da kutlamak istemem zaten :52:

öncelikle gercekten abarttigini düsünenlerdenim ... ay dönümü :27::27::27:
tamam laf arasinda dersin bir ay oldu falan veya 7 ay oldu ama deyinir gecersin , bu yüzden tartisma cikartman iliskini yipratmaktan baska bir ise yaramaz, erkek arkadasin cok seviyor olsada ciddi ciddi düsünmeye baslar neoluyoruz diye :86::86:

Birde baskalari birseyi yapiyor diyo sizinde yapmaniz gerektigini düsünme iliskinde , herkes kendi iliskisini yasasin , böyle ince detaylarla takilma... mutluluklar

canım yaş kaç senin?? beni akşam akşam çok güldürdün:1::1::1::1::1: neden erkeklere dayatma olarak böyle günleri kutlatma derdindesiniz? hani herşeyden geçtim bi de ay kutlamaya kadar abartmışsınız onların mayasında yok böyle şeyler anlayın artık.. illaki erkeğinizin kalpli böcüklü oyuncaklarla kapınızda ceeee!! die süprizler yapmasını mı bekliyorsunuz vazgeçin onların size aşkını sevgisini kullanıp zorla bunu yapması için baskı kurmayın..bırakın erkeksi görevlerini yerine getirsin o sizi kollasın, korusun...sonra diyorsunuz ki beni terketti neden acaba ??

canım yaş kaç senin?? beni akşam akşam çok güldürdün:1::1::1::1::1: neden erkeklere dayatma olarak böyle günleri kutlatma derdindesiniz? hani herşeyden geçtim bi de ay kutlamaya kadar abartmışsınız onların mayasında yok böyle şeyler anlayın artık.. illaki erkeğinizin kalpli böcüklü oyuncaklarla kapınızda ceeee!! die süprizler yapmasını mı bekliyorsunuz vazgeçin onların size aşkını sevgisini kullanıp zorla bunu yapması için baskı kurmayın..bırakın erkeksi görevlerini yerine getirsin o sizi kollasın, korusun...sonra diyorsunuz ki beni terketti neden acaba ??

cnm yaşım 21... ister aptal de olgunlaşmamış de ne dersen de artık... sadece msj atmamasından bahsettim... ama anladım abarttığımı... tşkler yorumun içinde

:53::53::53::53:

heray yıldönümü 'günü' kutlamakda nedemek ya.. sevgilin buna 1bucuk yıldr nası tahammül etti ki. tamam senede bi kutla da her ay aynı neden yüzünden tartışma cıkartmışşsın bide. ona deil biraz kendine bak bence canım heray kutlaması için onu zorlarken ilişkini yıpratırsın ayrıca bu cok saçma..kaçırdıgm bişey olabilir çnkü tüm yorumlara bakmadım..ama biraz abartı geldii :93:

her ay kutluyorsun peki sen eğer sewgilinle ewlenmeyi düşünüyormusun? eğer düşünüyorsan ewlendiğin zaman çok büyük bir hayal kırıklığına uğrarsın benden söylemsi benm 10 yıllık bir ilişkim var ben böle şey görmedim :51:

ay dönümümü:53: acaba yanlışmı anladım deyip tekrar okudum konuyu :37:yıldönümünü anlarımda aydönümü noluyo:37:

ahh ne önemi var unutsun geleni geçeni herşeyi...
yeter ki varlığını unutmasın önemli olan o :34:

Son düzenleme:
Resimdeki fırça hatalarıyla uğraşacağınıza resmin bütününe bakıp nekadar güzel desenize.
Çok ilginç, gereksiz 15 yaşındakilerin dert ettiği şeyleri dert etmeyin.
Her ay dönümü nedir yahu ozzaman sende dogduğun her ayı kutla onunkini kutla çok gereksiz şeylere kafa yoruyorsunuz

Back
X