yine vicdan azabı

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
Bir türlü aklımdan çıkmıyor bazı aklıma saplanan anılardan kurtulamıyorum. benden küçük tek bir tane kardeşim var aramızda 5 yaş var. ona rağmen doğduğu zaman bütün hizmetini yaparmışım küçük annesi derlerdi. ama ben onu iki defa koruyamadım bu aklıma geldikçe sabaha kadar ağlıyorum. ilkinde küçüktüm bir gün komşumuzun kızı ve oğlu ile onların arabasına binmiştik öyle oturuyoruz arabada kardeşime bir şeyden kızmışlardı neyden bilmiyorum kardeşin binerse sen de inersin dediler ve ben aptal gibi inmedim sonra abim geldi görüp sinirlendi ve kardeşimi kendi arabamıza bindirdi yaşımı hatırlamıyorum sadece aslında sürekli onu korumaya çalıştım komşu çocuklardan hatta kendi abi ablamdan ona kızdıkları zaman hep engel oldum neden böyle yaptım bilmiyorum nasıl arabadn inmedim sizin arabanızamı kaldım diyim :( ikincisi ise bunda eşek kadardım servisçimiz kardeşime servis borcunu babama söylemeyi unuttuğu için sırıtarak kötü bir kelime söylemişti o esnada bende servise binmiştim ama kardeşimemi söyledi emin olamadım. ve bir şey demedim. sonra aa ablası burdaymış dedi. eve başka dönme alternatifimiz yoktu ama şimdi düşünüyorum ne bileyim kardeşimi alıp arabadan inseydim babamı arasaydım taksiye binseydik adama üç beş laf etseydim ama onu ezdirmeseydim. her zaman berbat bir ablaydım o günde saatlerce ağlamıştım şimdi anımsarken hala yaşlar akıyor gözümden kendimi affedemiyorum. acaba o hatırlıyor mudur? kardeşimden özür dilemeli miyim? ama ya hatrlamıyorsa anlattığımda aklına gelirse .. şimdi o 17 yaşına geldi kocaman oldu... umarım hatırlamıyordur.

evet hem de sabaha kadar... ne kadar berbat bir abla olduğumu düşünerek.

Ohoooo allah başka dert vermesin canım.bu kadar küçük şeye takılıyorsan ilerde daha zorlanırsın hoş ileri dediysem 22 yaşındasın hala bu konulara takılıyorsan bi dr. Gitmelisin hayat uzun yorucu keşke hep böyle şeylere üzülsek

Allah başka dert vermesin ne diyim :) kardeşin olmuş 17 yaşında anlat onada gülsün o da biraz. Yani artık o yaşa kadar getirmissin hala ağladığını anlatsan kardeşin guler herhalde abla başka işin yok mu der diye düşünüyorum :) kuzum bunda ne var herkesin oluyo gozunden kacan tepki veremedigi şeyler

Uff bende çocukluıumda bekarlığımda yasadığım anılarımı hatırlar insanlar nekadar acımasız derim içim sızlar ama sanırım sizin mantığa göre günlerce ağlamam lazımdı. Yaa çocukmussunuz takılmayn..

Bir türlü aklımdan çıkmıyor bazı aklıma saplanan anılardan kurtulamıyorum. benden küçük tek bir tane kardeşim var aramızda 5 yaş var. ona rağmen doğduğu zaman bütün hizmetini yaparmışım küçük annesi derlerdi. ama ben onu iki defa koruyamadım bu aklıma geldikçe sabaha kadar ağlıyorum. ilkinde küçüktüm bir gün komşumuzun kızı ve oğlu ile onların arabasına binmiştik öyle oturuyoruz arabada kardeşime bir şeyden kızmışlardı neyden bilmiyorum kardeşin binerse sen de inersin dediler ve ben aptal gibi inmedim sonra abim geldi görüp sinirlendi ve kardeşimi kendi arabamıza bindirdi yaşımı hatırlamıyorum sadece aslında sürekli onu korumaya çalıştım komşu çocuklardan hatta kendi abi ablamdan ona kızdıkları zaman hep engel oldum neden böyle yaptım bilmiyorum nasıl arabadn inmedim sizin arabanızamı kaldım diyim :KK43: ikincisi ise bunda eşek kadardım servisçimiz kardeşime servis borcunu babama söylemeyi unuttuğu için sırıtarak kötü bir kelime söylemişti o esnada bende servise binmiştim ama kardeşimemi söyledi emin olamadım. ve bir şey demedim. sonra aa ablası burdaymış dedi. eve başka dönme alternatifimiz yoktu ama şimdi düşünüyorum ne bileyim kardeşimi alıp arabadan inseydim babamı arasaydım taksiye binseydik adama üç beş laf etseydim ama onu ezdirmeseydim. her zaman berbat bir ablaydım o günde saatlerce ağlamıştım şimdi anımsarken hala yaşlar akıyor gözümden kendimi affedemiyorum. acaba o hatırlıyor mudur? kardeşimden özür dilemeli miyim? ama ya hatrlamıyorsa anlattığımda aklına gelirse .. şimdi o 17 yaşına geldi kocaman oldu... umarım hatırlamıyordur.
:KK57:farkında mısınız 17 yaşında 17 aylık bebek değil bahsettiğiniz

yok bundan sonra müsade etmem zaten ama annemle babamla olan ilişkisine eskisi kadar müdahale edemiyorum uzaktayım

yok şuan o yaşta olayla olduğunda çok küçüktü ben de küçüktüm ama ondan büyüktüm ve onu koruyamadım
çok zaman geçmiş üstünden unutun artık bırakın vicdan azabını bundan sonrasına bakın

bu kadar aşırı düşkünlük takıntı normal değil

Back
X